| נשלח ב-6/9/2020 20:34 |
|
| |
בבקשה רק תסבירו לי איך עוצר לילי מוריד תחלואה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2020 20:38 |
|
| |
זה נועד לחתונות של הישמעלים.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2020 20:46 |
|
| |
פשוט מאוד, זה יוביל לכך שהחתונות ייערכו בצהריים,ואז הקבינט ייתכנס שוב
ויחליט שצריך עוצר מ3 בצהריים ואז יעבירו לבוקר, ואז ייתכנסו שוב,, ויטילו עוצר מ10 בבוקר,, וייזכרו שוב בתחלואה אצל החרדים, ושוב ייתכנסו ושוב יאיימו, וכך נגיע לאמצע החורף,,, ואז יבינו שכל הטיפול במחלה הזאת היה פלופ אחד גדול,,
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2020 20:48 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | זה נועד לחתונות של הישמעלים. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2020 21:46 |
|
| |
זה כמו כל הדיאטות הקלסיות שאומרים להתחיל לנשנש ירקות במקום פיצוחים מול הטלוויזיה בכל ערב ומיד תרדו מיד במשקל בלי מאמץ מיוחד. זה פתרון נהדר עבור מי ש שעלה במשקל בגלל זה. לומר דבר כזה לחרדי, זה לועג לרש, חוסר הבנה מוחלט של הבעיה שלו. פרוייקטור קורונה רציני, דבר ראשון היה בודק בכל יישוב ובכל אוכלוסיה מה הגורם לתחלואה ולהידבקות ובכל מקום מוצא פתרון לפי הבעיה המקומית. במקום זה אומרים לחרדים להפסיק לאכול פיצוחים מול הטלוויזיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2020 21:59 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2020 22:06 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  |
| חריף_ומקשה כתב: |  | זה נועד לחתונות של הישמעלים. |
|
ומה אשמה בני ברק שיש חתונות של ישמעלים באום אל פאחם ?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2020 22:16 |
|
| |
ככל שיש פחות מגע בין אנשים,
ככל שאנשים מתרועעים פחות,
יש פחות קורונה,
פשט ונכון.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2020 23:19 |
|
| |
מגדיל ריחוק חברתי ומקטין בשליש בערך את סכנת ההדבקות
הפגיעה בכלכלה מתונה יותר
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2020 23:20 |
|
| |
למה חתונות לש ערבים, גם של חרדים (או כל ציבור אחר)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2020 23:22 |
|
| |
אני לא יודע מה המניע של מקבלי ההחלטות, בעיקר בגלל הצעד שנראה כנסיטן לרדת מהעץ ולהתקפל ללחץ, אבל לכאו' ההגיון הוא שההגבלות מחדדות את המודעות לנגיף ותפוצתו על ידי התקהלויות
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 17:49 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  | בבקשה רק תסבירו לי איך עוצר לילי מוריד תחלואה ?
הקורונה פעילה יותר בלילה ?
|
|
שביבי רצה לרצות את דעת הקהל של הציבור החילוני ובמיוחד הציבור השאלני !! ואחרי שהוא הבין והפנים שהעוצר לא עוזר ביום אזי עשו עוצר לילה !! מה יהיה עם הסליחות ?? במוצאי שבת יש סליחות ראשונות אצל האשכנזים !! האם הם יבוטלו בגלל עוצר חסר בסיס ?? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 18:07 |
|
| |
דווקא ראיתי שהם מתירים 'תפילה'. א"כ אפשר גם לומר סליחות ברוגע. אבל אנא, השנה בכוונה יתירה!
המידע הנ"ל אגב לא נוגע לי ולכמותי, אנחנו לא חשבנו לרגע לספור אנשים, הבנו בשלבים מוקדמים שאין יכולת לבן אנוש להישמר מפני ההדבקה, אלא אם ייסגר באמת בביתו, בבדידות כמו אסיר בבית סוהר (שאכן לא היו שם שום הדבקה בקרב כעשרים אלף אסירים במדינה). ולא יתפרנס ולא יתראה עם אנשים, ולא יעסוק בשום דבר של החיים הרוחניים, התורניים ועבודת ה' בבתי התפילה.
אנחנו - החרדים השורשיים - לא מתפעלים ולא מתחברים לחוקי המדינה מאז ומעולם. לכל היותר מנסים פה ושם לקחת כמה החזרים מתשלומי המסים הגבוהים שהשיתו עלינו (מהדירות שקנינו שמהם 60 אחוז הולך למדינה. כלומר אבא שקונה 10 דירות - 'תרם' למדינה יותר מכל חילוני אחר של עשירון העליון במשך כל חייו).
ההתחבטות עם השאלות והספיקות, כן סליחות לא סליחות, זה לדל"י מחשבה ומעש, המכפיפים עצמם לנהלים של בני אנוש, שלעיני כולנו הפעם הם מגוחכים בהחלטותיהם, וכל העם רואים את הקולות ומצחקים. ולכן לדידנו החוק 'שלהם' לא מעלה ומוריד.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 18:13 |
|
| |
אתה ושכמותך יכולים עכשיו להריע "אמרנו לכם". אבל אתם האשמים במצב שעכשיו באמת אין כבר מה לעשות! אתם קיררתם את האמבטיה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 18:15 |
|
| |
| מושגים כתב: |  |
אתה ושכמותך יכולים עכשיו להריע "אמרנו לכם". אבל אתם האשמים במצב שעכשיו באמת אין כבר מה לעשות! אתם קיררתם את האמבטיה.
|
|
נתוני משרד הבריאות: מתוך 111,559 החקירות האפידמיולוגיות שנערכו עד כה: ב-44% (49,134 מקרים) לא זוהה מקור ההדבקה (קלמן וסגל ב"כאן"). נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 18:16 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
| מושגים כתב: |  |
אתה ושכמותך יכולים עכשיו להריע "אמרנו לכם". אבל אתם האשמים במצב שעכשיו באמת אין כבר מה לעשות! אתם קיררתם את האמבטיה.
|
|
נתוני משרד הבריאות: מתוך 111,559 החקירות האפידמיולוגיות שנערכו עד כה: ב-44% (49,134 מקרים) לא זוהה מקור ההדבקה (קלמן וסגל ב"כאן").
|
|
|
|
|
|
|