לא מצביע ליהדות התורה אם הם לא מתחייבים שהם לא הולכים עם ביבי יותר
נמאס כבר מהשרלטן, הדיקטטור והנוכל הזה
נשלח ב-8/9/2020 12:24
גמר את הקריירה
נשלח ב-8/9/2020 12:25
ארנונה
יהודי_חזק כתב:
גמר את הקריירה
אמןןןן
הבעייה היא שהוא החליט לגמור את המדינה יחד איתו
נשלח ב-8/9/2020 12:30
לא הולכים עם ביבי. בסדר. ועם מי כן? עם לפיד, עם גנץ, מן הפח אל הפחת?? נראה לך שיהיה יותר טוב?
נשלח ב-8/9/2020 12:34
ארנונה
סענדי כתב:
לא הולכים עם ביבי. בסדר. ועם מי כן? עם לפיד, עם גנץ, מן הפח אל הפחת?? נראה לך שיהיה יותר טוב?
כל אחד מהרשימה הנל יותר טוב ממנו
נשלח ב-8/9/2020 12:35
ארנונה
ארנונה כתב:
אבל קצת יותר רצינות, דיי עם הטענה המופרכת הזו. המדינה התקיימה לפני ביבי ותתקיים אחריו אם כי אני מקווה שהוא לא יחריב אותה ברגע שהוא יפנים שהוא עומד לסיים במעשיהו
נשלח ב-8/9/2020 13:15
גם לש"ס לא תוכל להצביע, וגם לא בנט. אז מה תעשה? תשב בבית ותתן ליאיר לפיד את השלטון? מי כעס על מי כשאמר:" גוש הימין מעניין לי את הסבתא"?
שאלת הבהרה: האם קיימת אצלך ואצל שאר הביביסטים נקודה כלשהיא בהתנהלותו שתוביל אותך למסקנה שצריך להדיחו???? או שהוא פשוט שליח ה, אולי אפילו המשיח...????
נשלח ב-8/9/2020 13:23
ארנונה
חוצמיזה, למה אתה חושב שבנט הוא לא אופציה?? כי הוא להבדיל מביבי לא אמר שלשום כמו המנהיג החזק והאמיץ ביבי בפנייתו הפטטית לחרדים לאחר שנכנע להם ללא תנאים כי הוא כמובן מנהיג חזק. שהוא מעריץ לומדי תורה???
נשלח ב-8/9/2020 14:42
סענדי כתב:
אבל קצת יותר רצינות, דיי עם הטענה המופרכת הזו. המדינה התקיימה לפני ביבי ותתקיים אחריו אם כי אני מקווה שהוא לא יחריב אותה ברגע שהוא יפנים שהוא עומד לסיים במעשיהו
ועכשיו ברצינות כל אחד מהרשימה יותר טוב ממנו? מיותר לומר שהעולם היה ויהיה אחריו [וגם עכשיו הוא חלילה לא מקיים אותו] תכלס מה האלטרנטיבה?
נשלח ב-8/9/2020 15:14
ארנונה
חצינזק כתב:
ועכשיו ברצינות כל אחד מהרשימה יותר טוב ממנו? מיותר לומר שהעולם היה ויהיה אחריו [וגם עכשיו הוא חלילה לא מקיים אותו] תכלס מה האלטרנטיבה?
המחשבה הנואלת הזו שאין אלטרנטיבה , זה גם חלק מהשפעתו המאגית וההרסנית של ביבי על עדת מעריציו.
תסביר לי אתה מה טוב בדיוק בראש הממשלה הזה?
רק יודע לדבר יפה מאוד . הא ותו לא...
וגם הדיבורים האלו היפים לא כל כך הועילו לו בקורונה,
כל פעם שאני רואה אותו מדבר אל האוכלוסייה כאילו הם ילדים בכיתה א ועבדים נרצעים שלו. בא לי להקיא ל
נשלח ב-8/9/2020 15:24
הכל טוב ויפה השאלה היא מה היא האלטרנטיבה?
נשלח ב-8/9/2020 15:26
ארנונה
חצינזק כתב:
הכל טוב ויפה השאלה היא מה היא האלטרנטיבה?
צודק שכנעת אותי רק ביבי
נשלח ב-8/9/2020 15:37
מה קרה אין לך אלטרנטיבה?
נשלח ב-8/9/2020 15:42
ארנונה
חצינזק כתב:
מה קרה אין לך אלטרנטיבה?
מה לא ברור פה?
כתבת לעניין ובטוב טעם
והצלחת לשכנע אותי שבאמת אין אלטרנטיבה לקיסר ירום הודו ביבי..