| נשלח ב-8/9/2020 15:26 |
|
| |
האם הישיבות ותלמודי תורה בבני ברק ייסגרו על מנעול ובריח?
לכאורה נראה שהסגר כולל סגירת מוסדות חינוך. בשם ר' חיים פורסם שבשום אופן ובכל קונסטלציה תלמודי התורה והישיבות לא ייסגרו. תכל'ס? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 15:28 |
|
| |
רובם לא יסגרו.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 15:39 |
|
| |
התתים והישיבות התחילו בא' אלול גם בערים אדומות שהיה אסור לפתוח מוסדות חינוך.
הם מחוץ לקטגוריה הזאת שנקראת 'מוסדות חינוך'
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 16:45 |
|
| |
יש המון כיתות מושבתות. כי כל כיתה שגילו בה ילד מאומת, כל הכיתה נכנסת לבידוד לשבועיים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 19:52 |
|
| |
המלמד של בני נדבק בקורונה, והכיתה לא נסגרה ופועלת כסדרה על ידי מלמד מחליף. אני אסיר תודה לכבוד המנהל!!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 19:56 |
|
| |
| יוחנןש כתב: |  | המלמד של בני נדבק בקורונה, והכיתה לא נסגרה ופועלת כסדרה על ידי מלמד מחליף. אני אסיר תודה לכבוד המנהל!! |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 20:04 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
| יוחנןש כתב: |  | המלמד של בני נדבק בקורונה, והכיתה לא נסגרה ופועלת כסדרה על ידי מלמד מחליף. אני אסיר תודה לכבוד המנהל!! |
|
חסידי? ליטאי? עצניק?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 20:05 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  |
| תמניא_אפי כתב: |  |
|
חסידי? ליטאי? עצניק?
|
|
לה''ו. המנהל, התלמיד, הרבה, המחליף, או החיידר?!
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 20:23 |
|
| |
|
וילדי הכיתה עצמה לא הוכנסו לבידוד? הכיצד?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 20:54 |
|
| |
מצדרביעי
| קונטרול כתב: |  | המלמד של בני נדבק בקורונה, והכיתה לא נסגרה ופועלת כסדרה על ידי מלמד מחליף. אני אסיר תודה לכבוד המנהל!!
וילדי הכיתה עצמה לא הוכנסו לבידוד? הכיצד? |
|
בד"כ אני לא "בצד" של תמניא, אבל ה"קטע" ההזוי בו כל "חיובי" שתגלה מכניס לבידוד חצי מהמוסד שלו הוא לא הגיוני, מהסיבות להלן: 1. בהוראות הרשמיות של מ' הבריאות, כתוב שרק מי שנמצא במרחק של 2מטר מהחולה למשך לפחות רבע שעה צריך להיכנס לבידוד... 2. חברי כחול לבן חגגו בליל שבת אחד למשך שעות ללא מסיכות במקום סגור, לאחר מכן פנינה תמנו שאטה נמצאה חיובית. מה נראה לכם? כולם נכנסו לבידוד? פחחחחחחחח נכנסו 2 חכי"ם אם אינני טועה. מסקנה - אין צורך להחמיר על עצמנו יותר מאשר ההחמרות של אלו שקובעים בעצמם את הכללים...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 22:42 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | המלמד של בני נדבק בקורונה, והכיתה לא נסגרה ופועלת כסדרה על ידי מלמד מחליף. אני אסיר תודה לכבוד המנהל!!
בד"כ אני לא "בצד" של תמניא, אבל ה"קטע" ההזוי בו כל "חיובי" שתגלה מכניס לבידוד חצי מהמוסד שלו הוא לא הגיוני, מהסיבות להלן: 1. בהוראות הרשמיות של מ' הבריאות, כתוב שרק מי שנמצא במרחק של 2מטר מהחולה למשך לפחות רבע שעה צריך להיכנס לבידוד... 2. חברי כחול לבן חגגו בליל שבת אחד למשך שעות ללא מסיכות במקום סגור, לאחר מכן פנינה תמנו שאטה נמצאה חיובית. מה נראה לכם? כולם נכנסו לבידוד? פחחחחחחחח נכנסו 2 חכי"ם אם אינני טועה. מסקנה - אין צורך להחמיר על עצמנו יותר מאשר ההחמרות של אלו שקובעים בעצמם את הכללים... |
|
1.תהיה בטוח שבמקרה כזה, ולכל הפחות, משרד הבריאות היה מנחה את תלמידי הכיתה להיכנס לבידוד כמתבקש. וגם, עושים מאמצים שהבידודים יהיו נקודתיים.
2.האם בגלל שחברי כחול לבן התנהלו באופן שהוא חסר אחריות ומקומם, זה מה שנותן לנו את הלגיטימציה לזלזל בהנחיות?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 22:48 |
|
| |
בכיתה של בני נמצא חולה קורונה, כל התלמידים נשלחו לבידוד, חוץ מהמלמד! הסיבה: הוא לא היה בכיתה 15 דקות ברצף...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 23:29 |
|
| |
מצדרביעי
| קונטרול כתב: |  | המלמד של בני נדבק בקורונה, והכיתה לא נסגרה ופועלת כסדרה על ידי מלמד מחליף. אני אסיר תודה לכבוד המנהל!!
בד"כ אני לא "בצד" של תמניא, אבל ה"קטע" ההזוי בו כל "חיובי" שתגלה מכניס לבידוד חצי מהמוסד שלו הוא לא הגיוני, מהסיבות להלן: 1. בהוראות הרשמיות של מ' הבריאות, כתוב שרק מי שנמצא במרחק של 2מטר מהחולה למשך לפחות רבע שעה צריך להיכנס לבידוד... 2. חברי כחול לבן חגגו בליל שבת אחד למשך שעות ללא מסיכות במקום סגור, לאחר מכן פנינה תמנו שאטה נמצאה חיובית. מה נראה לכם? כולם נכנסו לבידוד? פחחחחחחחח נכנסו 2 חכי"ם אם אינני טועה. מסקנה - אין צורך להחמיר על עצמנו יותר מאשר ההחמרות של אלו שקובעים בעצמם את הכללים...
1.תהיה בטוח שבמקרה כזה, ולכל הפחות, משרד הבריאות היה מנחה את תלמידי הכיתה להיכנס לבידוד כמתבקש. וגם, עושים מאמצים שהבידודים יהיו נקודתיים.
2.האם בגלל שחברי כחול לבן התנהלו באופן שהוא חסר אחריות ומקומם, זה מה שנותן לנו את הלגיטימציה לזלזל בהנחיות? |
|
חברי כחול לבן נהגו כך לאחר תוצאות ה"חקירה האפידמיולוגית" על פי ההוראות,כל שניתן לתהות הוא מה גורם לכך שההוראות לגביהם שונות מלגבי אלו של הנתינים?...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 23:38 |
|
| |
שלא תטעו אותו חיידר סגר כמה כיתות במשך זמן הקיץ, מאותה סיבה.
אך כיום כולם מתכנסים לאותו כיוון: זהו, נגמר. אי אפשר לחיות ככה.
וכנראה גם התוצאות מסגירת הכיתות שוב ושוב בקייץ, הוכיחו 2 דברים. 1. לא היו (כמעט) הדבקות בקרב ילדי הכיתה המבודדת. זה חשש של קבוצת מדומיינים שהשתלטה על השיח. 2. הבטלה של הילדים, על כל המשתמע מכך, הסיומים והמסיבות שהתבטלו (ובבית שמש ובשכונות גאולה ומא"ש הם התקיימו לילה לילה יום יום וכולם חיים וקיימים!), הולידה כנראה את המסקנא.
החידוש הוא שגם 25 ההורים כולם, אין חושש. הרי יש בהם לכאורה גם חרדתיים, וקטנוניים, ופחדניים, וגם אלה שצורכים את התקשורת 24/6 ושם רואים שהעולם שחור ועצר מלכת. מדוע הם שולחים את הילדים?.
|
|
|
|
|