| נשלח ב-8/9/2020 19:34 |
|
| |
הפרות העוצר יביאו לסגר מלא
ח"מ העיר אשדוד וינגרטן המליץ לצפצף על העוצר, (אותו בר נש גם החליט לצפצף על כל אמת מידה מוסרית במאבקו המרושע נגד הכנסת ילדי חסידי הגר"ש אלתר לת"ת הכלל חסידי באשדוד) מדינה חפצת חיים לא יכולה להרשות לעצמה הפרות חוק כה בוטות, וינגרטן אמור להיעצר ולהישפט בפלילים, המשטרה חייבת לאכוף את העוצר בקפדנות, ולהתייחס לכל מפר עוצר כעבריין. אם הפרות העוצר יימשכו, והמדינה לא תוכל לאוכפה, ייאלצו ראשי המדינה להורות על סגר כללי. והאצבעות המאשימות והזועמות יופנו אלינו החרדים. ראו הוזהרתם.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי מושגים ב- 08/09/2020 19:50:25
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 19:36 |
|
| |
.... אוי התמימות והמרובעות,
אין עוצר על באמת. הכל בכאילו. משחקים.
ששש ...
תוקן על ידי יוחנןש ב- 08/09/2020 19:37:10
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 19:55 |
|
| |
לפי דבריך הוא נראה גערער, אז הם לא נשמעים לכל ההנחיות? הם הרי לא מתפללים רק בחוץ ובמרחקים וכו', אז איך הוא מזלזל בעוצר שבא להגן מקורונה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 19:57 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
לפי דבריך הוא נראה גערער, אז הם לא נשמעים לכל ההנחיות?
הם הרי לא מתפללים רק בחוץ ובמרחקים וכו', אז איך הוא מזלזל בעוצר שבא להגן מקורונה?
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 19:58 |
|
| |
| מושגים כתב: |  |
הם הרי לא מתפללים רק בחוץ ובמרחקים וכו', אז איך הוא מזלזל בעוצר שבא להגן מקורונה?
|
|
הוא המליץ להמשיך לשמור על מסיכות וריחוק חברתי. אך לא להישמע לעוצר.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 20:02 |
|
| |
| מושגים כתב: |  |
|
|
הוא המליץ להמשיך לשמור על מסיכות וריחוק חברתי. אך לא להישמע לעוצר.
|
|
נשמע כאילו סתם להכעיס
להוציא לעצמו עין אחת ע"מ להוציא לגמזו שתיים...
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 22:10 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | ח"מ העיר אשדוד וינגרטן המליץ לצפצף על העוצר, (אותו בר נש גם החליט לצפצף על כל אמת מידה מוסרית במאבקו המרושע נגד הכנסת ילדי חסידי הגר"ש אלתר לת"ת הכלל חסידי באשדוד) מדינה חפצת חיים לא יכולה להרשות לעצמה הפרות חוק כה בוטות, וינגרטן אמור להיעצר ולהישפט בפלילים, המשטרה חייבת לאכוף את העוצר בקפדנות, ולהתייחס לכל מפר עוצר כעבריין. אם הפרות העוצר יימשכו, והמדינה לא תוכל לאוכפה, ייאלצו ראשי המדינה להורות על סגר כללי. והאצבעות המאשימות והזועמות יופנו אלינו החרדים. ראו הוזהרתם.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי מושגים ב- 08/09/2020 19:50:25 |
|
אתה ממליץ לעצור כמה אדמו"רים?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 22:31 |
|
| |
| שאגתשביט כתב: |  |
| מושגים כתב: |  | ח"מ העיר אשדוד וינגרטן המליץ לצפצף על העוצר, (אותו בר נש גם החליט לצפצף על כל אמת מידה מוסרית במאבקו המרושע נגד הכנסת ילדי חסידי הגר"ש אלתר לת"ת הכלל חסידי באשדוד) מדינה חפצת חיים לא יכולה להרשות לעצמה הפרות חוק כה בוטות, וינגרטן אמור להיעצר ולהישפט בפלילים, המשטרה חייבת לאכוף את העוצר בקפדנות, ולהתייחס לכל מפר עוצר כעבריין. אם הפרות העוצר יימשכו, והמדינה לא תוכל לאוכפה, ייאלצו ראשי המדינה להורות על סגר כללי. והאצבעות המאשימות והזועמות יופנו אלינו החרדים. ראו הוזהרתם.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי מושגים ב- 08/09/2020 19:50:25 |
|
אתה ממליץ לעצור כמה אדמו"רים? |
|
|
|
|
|
|