| נשלח ב-8/9/2020 22:35 |
|
| |
האם העדר ימשיך גם הפעם ללכת כצאן לטבח אחר ההוראות ?
נקוה מאד שהפעם גם אחרוני הנאיבים יתפקחו סוף כל סוף מאמונתם העיוורת בראשי הגוש ובנציגיו בעלי החזות החרדית, ויידע הציבור על כל עדותיו וגווניו להתאחד כאיש אחד כנגד התערבותם הגסה של ראשי השלטון בחיי הדת והתורה בישראל
הציבור החרדי מקיא מתוכו את כתבלבי החינמון הטמא 'יתד' ואת משת"פי המפלגות הסוררות, ומכריז: לא עוד !!!
הגיע הזמן להתנער מהם ומהמונם לגמרי, כי הפעם 'כולם' מבינים כי במלחמת קיום עסקינן
ועל ה'מויסרים' והמשת"פים נתכוון כולנו בכוונה יתירה בברכת ולמלשינים אל תהי תקוה
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 23:20 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2020 23:30 |
|
| |
הנה זה בא....
הם בונים על העדר שילך כצאן לטבח וישבית ח"ו את חיי הדת בימים הנוראים ובימים טובים הבעל"ט
אך הפעם נראה שגם היתד הטמא לא יצליח לשחזר את 'הישגיו' המפוקפקים, ומעתה הציבור החרדי יפנה עורף להם ולקובעי מדיניותם השערורייתית, ויזרוק את הפשקוויל החינמי הלזה אחר כבוד היישר אל פח האשפה העירוני
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2020 23:50 |
|
| |
לה''ו. ערלצ'יק. כוווווולם זורקים את זה ישירות לפח. היחידים שקוראים אותו בשקיקה מא-ת כולל פרסומות, זה אתם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2020 23:52 |
|
| |
האם העדר ימשיך ללכת לבתי החולים של ה"ציוינים" אחרי שח"ו חלק יכולים להידבק ולהגיע למצב קשה, או שלראשונה יראו שלא נוהגים בצביעות, שמצד אחד מכריזים אנרכיה ו"אין לנו חלק בהם", מצד שני, כשבאמת צריכים אותם אז פתאום כן אפשר...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2020 23:55 |
|
| |
ירו_שלמי
אני לא יודע כמה משנאי ה' אמיתיים נשארו היום בקרב הציוינים, כמה להכעיס נשאר שם, היום הכל אינטרסים ואגו, ותו לא מידי.
אבל אם נשאר אחד כזה ויש לו כח למשוך בחוטים, אני בטוח שהוא כל כך שמח לראות את עדר השועלים הקטנים הופכים לפראי אדם (כמוהם) המבלים את ימיהם בהפגנות ובוונדליזם, הורגים את עצמם בוירוסים, ומוציאים לעצמם שם של מפיצי מחלות וחסרי הגיינה, בשורה אחת עם הערבים. מאבדים את כספם בסגרים ע"י נתינת פתחון פה לשטן להסגיר רק אותם. להם נשאר רק לחכך ידיים ולצפות בהנאה.
תוקן על ידי ירו_שלמי ב- 09/09/2020 23:55:34
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 01:41 |
|
| |
האם העדר ימשיך ללכת למלוניות של הציונים
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 12:50 |
|
| |
האם העדר ימשיך גם הפעם ללכת כצאן לטבח אחר ההוראות ?
טבח אתה מתכוון ל1055 מתים שאחד נוסף בשעות האחרונות? ל137 אנישם שכרגע מונשמים? ל487 חולים קשה ש10 מתוכם נוספו בשעות האחרונות? או אולי לכמעט 4000 נשאים חדשים ביממה האחרונה?
וכל זה קרה לדעתך בגלל אותם חרדים ששמעו להוראות?
|
|
|
|
|