עיריית ב"ב הזמינה את הסרטון ש"פקח" מונע מחרדים לעלות לרכבת
דב אייכלר: עיריית בני ברק הזמינה את הסרטון שהתפרסם הבוקר בו נראה ״פקח״ מונע מחרדים לעלות לרכבת. אדוני ראש העיר, חברי המועצה, כל מי שהזמין את הסרטון, אתם חלאות אדם ולא ראויים לתפקיד עוד שניה אחת
נשלח ב-10/9/2020 14:57
גועל נפש
מהלך בזוי, חסר אחריות, עם פוטנציאל לנזק לציבור החרדי הן בטווח הקרוב והן לטווח הארוך.
ראש העיר צריך לעוף, ויפה שעה אחת קודם. הוא וכל מי ששיתף פעולה עם התעלול הנבזי הזה.
נשלח ב-10/9/2020 15:10
משוגעים!!!!!!!!!!!! עכשיו אם יקרה משהו חמור באמת אף אחד כבר לא יתייחס לזה ברצינות.
נשלח ב-10/9/2020 15:10
כתבתי באשכול סמוך,
אני מצפה מראש הכוילל של בני ברק אברהם רובינשטיין, להתנצל בפני רכבת ישראל, ותושבי בני ברק. ולהתפטר.
די!!!!!!!!! מספיק עם ההתבכיינות המטומטמת הזאת. לצורכי פרנסה אני נמצא המון בסביבת חילונים. כולם מכבדים אותי. לא מרגיש מופלה או מסכן. (אני הולך בשחור לבן, ואינני מגולח, נראה כמו חרדי קלאסי למהדרין!) הקיצונים מלבים את הרוחות וממיטים עלינו חורבן. נמאס כבר!!!
נשלח ב-10/9/2020 15:36
את הסרטון המבוים על חרדים שנמנע מהם לעלות לרכבת הפיק משרדו של רונן צור עבור עירית בני ברק
נשלח ב-10/9/2020 15:43
לא נראה לי שיתפטר.הוא פשוט מטומטם. הוא אפילו לא מבין על מה יצא הסער
נשלח ב-10/9/2020 16:02
חוד_המחט כתב:
לא נראה לי שיתפטר.הוא פשוט מטומטם. הוא אפילו לא מבין על מה יצא הסער
אם הוא לא מבין לבד, צריך שאחרים יראו לו את הדרך החוצה
נשלח ב-10/9/2020 16:09
הפרוטוקולים של זקני בני ברק
לה''ו. נו, תמחקו את התגובה הזו כמו נאת האשכול עם הכותרת הזו?!
התנהלותה השערורייתית היום של עיריית בני ברק מהווה פגיעה מכוערת וצינית בכבודו של הציבור החרדי, באמצעות התנהגות לא מקובלת שהכתימה והכפישה את עובדי הרכבת והטעתה את הציבור. בושה וחרפה.
נשלח ב-10/9/2020 16:18
הנבלים הציניים וחסרי האחריות הללו עשו גם עליה סיבוב
מעבר לכל המילים שנאמרו, ולחילול ה' העצום שגרמו, התוצאה תהיה שגם אלו שידידים שלנו לא יאמינו לנו בעתיד
נשלח ב-10/9/2020 17:02
שמעתם על תוכנית המטרו של גוש דן? לא .לכן אתם מדברים כמו חטומטמים חולי קורונה בראשות דובלה אייכלר
שמעתם שהיא אמורה לעקוף את בני ברק לא לכן אתם לא מבינים אין עסקן כה יקר עושה למען התושבים הרב רובינשטין חזק ואמץ
נשלח ב-10/9/2020 17:40
גועל נפש !! סתם נתנו לבנ"א לקלל... והזקנה עד עכשיו לא יודעת אם זה לראש העין....