| נשלח ב-14/9/2020 00:13 |
|
| |
שיהודים יקריבו את יום הכיפורים בשביל ''הדמוקרטיה'' ?
הסגר שהוחלט כולל בתוכו סגר בעיצומו של היום הקדוש לעם היהודי , יום הכיפורים . עשרה איש בבית כנסת סגור + עשרים איש בחצר פתוחה ביום צום תחת השמש הקופחת . כל זה בשביל למגר את מגיפת הקורונה . אבל יחד עם זאת הוחלט שאין לפגוע ''בדמוקרטיה'' והפגנות ההמונים שכוללות אלפי מפגינים בבלפור ימשיכו להתקיים . אז תסבירו לי רק איך הקורונה תמוגר כשאנו נשב ביום הכיפורים בשמש , אבל אחינו התל אביבים ימשיכו להפגין ''בזכותם הדמוקרטית'' באלפים צפופים בבלפור ? אנחנו נקריב את היום הקדוש לנו בשנה אבל הקורונה ממילא תשאר ותתפשט יותר ויותר . נ.ב. ( בבקשה מ''חרדים מודרנים וגלותיים'' לא להגיב תגובות חנופה לפריץ * נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2020 00:21 |
|
| |
הוגשה הסתייגות העשויה לאפשר את הגבלת ההפגנותח"כ שלמה קרעי מהליכוד, הגיש הסתייגות לחוק, זאת כדי להסיר את החרגת ההפגנות מחוק הקורונה הגדול, כך שהממשלה תוכל להגביל ואף לאסור הפגנות מנחם הלפגוט | כ״ד באלול ה׳תש״פ (13 בספטמבר 2020) ח"כ שלמה קרעי הגיש היום (א') הסתייגות להצעת חוק שנמצאת בדיונים בוועדת הכנסת, שתתקן את חוק הקורונה הגדול כך שהממשלה תוכל להגביל הפגנות. חה"כ קרעי: "לאחר שהיום בישיבת הממשלה תלה היועמ"ש את חוסר היכולת של הממשלה לאסור הפגנות בנוסח החוק הקיים, יש לתקן את החוק באופן מיידי. כל עוד מתקיימות הפגנות בניגוד לכל הנחיות הבריאות, אין שום יכולת לקבל אמון ציבורי שיבטיח את השמירה על ההנחיות ובוודאי לא בזמן סגר. מי שחושב שההפקרות הזו יכולה להימשך, דן את מדינת ישראל כולה לחודשים ארוכים של התגברות הקורונה והשלכותיה".
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2020 00:25 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  |
הוגשה הסתייגות העשויה לאפשר את הגבלת ההפגנותח"כ שלמה קרעי מהליכוד, הגיש הסתייגות לחוק, זאת כדי להסיר את החרגת ההפגנות מחוק הקורונה הגדול, כך שהממשלה תוכל להגביל ואף לאסור הפגנות מנחם הלפגוט | כ"ד באלול ה'תש"פ (13 בספטמבר 2020) ח"כ שלמה קרעי הגיש היום (א') הסתייגות להצעת חוק שנמצאת בדיונים בוועדת הכנסת, שתתקן את חוק הקורונה הגדול כך שהממשלה תוכל להגביל הפגנות. חה"כ קרעי: "לאחר שהיום בישיבת הממשלה תלה היועמ"ש את חוסר היכולת של הממשלה לאסור הפגנות בנוסח החוק הקיים, יש לתקן את החוק באופן מיידי. כל עוד מתקיימות הפגנות בניגוד לכל הנחיות הבריאות, אין שום יכולת לקבל אמון ציבורי שיבטיח את השמירה על ההנחיות ובוודאי לא בזמן סגר. מי שחושב שההפקרות הזו יכולה להימשך, דן את מדינת ישראל כולה לחודשים ארוכים של התגברות הקורונה והשלכותיה". |
|
מדינה יהודית במיטבה!! קודם אוסרת על התכנסויות בבית כנסת ביום הקדוש. כשקמה צעקה הייתכן שהפגנות מותרות, המדינה היהודית קובעת סייג המגביל את ההפגנות. מדינה יהודית כזו היה באמת צריך להיות באוגנדה כמו התוכנית המקורית. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2020 00:30 |
|
| |
חחחח חלם בהתגלמותו, אין מה להוסיף, חוץ מזה שלא יהיה סגר, לא מאמין שאנשים יתפללו בראש השנה בחצרות וביום הכיפורים בפרוזדורים של בתי ספר
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2020 00:35 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
מדינה יהודית במיטבה!! קודם אוסרת על התכנסויות בבית כנסת ביום הקדוש. לא נכון, מותר 10/20 איש בקבוצותכשקמה צעקה הייתכן שהפגנות מותרות, המדינה היהודית קובעת סייג המגביל את ההפגנות. גם בהפגנות יש חובת שמירת מרחק, הבג"ץ "היהודי" (כלשונך) הוא זה שהיה נגד הגבלותמדינה יהודית כזו היה באמת צריך להיות באוגנדה כמו התוכנית המקורית. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
|