|
|
| נשלח ב-15/9/2020 21:05 |
|
| |
תחכימו אותי : מה התועלת בסגר אם הפגנות ההמונים יימשכו ?
כל הרעיון בסגר זה בידוד האכלוסיה ומניעת התקהלויות . אבל אם רוב האכלוסיה נעולה בבית אבל ישנם עשרות אלפי אחרים שימשיכו בהפגנות המוניות הרי שהם יישמרו על מעגל נדבקים שידביק לאחר הסגר את כל השאר .
ומפה הדרך קצרה לגל שלישי בחורף .
ואז שוב סגר ... שוב הפגנות ... שוב גל רביעי . וכך מסתובב לו גלגל הדמוקטיה
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי יו_טיוב ב- 15/09/2020 21:52:45
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2020 02:27 |
|
| |
אם לא הבנת - זה בדיוק מה שהמפגינים רוצים. אנרכיה. טרור. כאוס. דרכם הם יתפסו את השלטון ח"ו ואז... נתגעגע לנגיף. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2020 06:58 |
|
| |
בתקשורת הכללית זה מופיע הפוך.מה התועלת בסגר אם מחריגים את התפילות ובתי הכנסת? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2020 07:02 |
|
| |
ומה התועלת בתקיפות חיל האוויר בעזה אם ירי הרקטות של חמאס נמשך? מה שתענה לזה אולי יענה לזה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2020 08:33 |
|
| |
ה"דגלים השחורים" הודיעו שלא יפגינו בתקופת הסגר, #רק_אומר
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2020 08:38 |
|
| |
אין תועלת במסכות אין תועלת בכפפות אין תועלת באלכוג'ל אין תועלת בפאניקה אין תועלת בסגר ההשתדלות האנושית הבל יש תועלת בתורה יש תועלת בתפילה יש תועלת באמונה יש תועלת בצדקה יש תועלת בביטחון אשרי הגבר אשר שם ד' מבטחו ולא פנה אל רהבים ושטי כזב! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2020 09:23 |
|
| |
לא נראה שיש תועלת בתפילה שלך. לא כיוונת היטב באתה חונן לאדם דעת. שים מסכה ושמור ריחוק .לא בגלל הקורונה .הרי לא כיוונת באתה חונן .אלא בגלל הקנס... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2020 14:50 |
|
| |
זה כל הרעיון
אנחנו אמורים לאזן את ההפגנות
מזכיר את זה שהחרדים מאזנים את מחירי האוטובוסים של אגד, ירושלים ובני ברק המחירים באוטובוסים הכי גבוהים והצפיפות הכי גדולה בארץ
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2020 15:15 |
|
| |
ומה התועלת של הסגר אם בתי הכנסיות פועלים כיום כמעט כרגיל? ומה התועלת אם יש כל כך הרבה החרגות רשמיות, וכל כך הרבה אפשרויות להתחכם ולהתחמק מקיום ההנחיות?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2020 15:40 |
|
| |
ומה יהיה יום אחרי הסגר?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2020 16:02 |
|
| |
hhaavv
| תמניא_אפי כתב: |  | אין תועלת במסכות אין תועלת בכפפות אין תועלת באלכוג'ל אין תועלת בפאניקה אין תועלת בסגר
ההשתדלות האנושית הבל
יש תועלת בתורה יש תועלת בתפילה יש תועלת באמונה יש תועלת בצדקה יש תועלת בביטחון
אשרי הגבר אשר שם ד' מבטחו ולא פנה אל רהבים ושטי כזב!
|
|
אני משוכנע שאתה (או אשתך) גם לא עוסקים בפרנסה, לוקחים אנטיביוטיקה בעת דלקת ריאות, או בכלל, לובשים בגדים, אוכלים ושותים. כשיש גשם אינכם לובשים מעיל או משתמשים במטריה, כשקר סוגרים חלון ומדליקים את ההסקה... כי אם לא, אתה סתם צבוע ושקרן.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2020 17:11 |
|
| |
| שאגתשביט כתב: |  | | ומה יהיה יום אחרי הסגר? |
|
גל שלישי.... ובחנוכה סגר נוסף....
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|