בית פורומים בחדרי חרדים

מהפתרונות הפשוטות והזולות נגד הנגיף

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/9/2020 09:49 לינק ישיר 
מהפתרונות הפשוטות והזולות נגד הנגיף

המדינה משגעת אותנו להיחנק עם מסכות. ברגע שאין עוד הוכחה ברורה שזה עוזר. וכן בהסגרים ותקנות שונות שלא הוכיחו שזה עזר משהו נגד הנגיף. והמדינה מפסידה מיליארדים לשווא.

והנה כבר התפרסמה מאות מחקרים בעולם (חפש בגוגל ויטמין D קורונה) שאנשים שיש להם הרבה ויטמין D בקושי נדבקו ואפילו אלה שנדבקו עוברים את זה מאוד בקלות וזה כולל אנשים עם מחלות רקע חמורות.
ואני באופן אישי נמצא בתוך קהילה למעלה מ100 משפחות למעלה מ500 נפשות [ובתוכם מבוגרים] שהרב שלנו הורה לכל הקהילה לפני חצי שנה לכולם להקפיד לקחת ויטמין D ומאז אף אחד לא נדבק בנגיף ואף אחד לא מקפיד על ההנחיות. ונמצאים באיזור שהיה ויש הרבה נדבקים.
ואני כנהג נחשפתי עשרות פעמים לחולים מאומתים. ורק לפני שבוע וחצי לקחתי חולה מאומת מצפת לירושלים הלוך ושוב ולא הלכתי עם מסיכה ואכלנו ביחד וכדומה. ואח"ז עשיתי כמה בדיקות קורונה ויצא שלילי. וגם עשיתי בדיקת נוגדנים ויצא שלילי.
וכן אבא שלי מבוגר עם המון מחלות רקע למשפחה גדולה מאוד בליע"ר. מקפיד לקחת ויטמין D ואינו מקפיד בכלל בכל הרחקות ודומיהן והתברר שאכלו אצלו כמה פעמים בסעודות שבת כמה חולים מאומתים. ויצא שלילי בבדיקות.

השאלה המתבקשת למה משרד הבריאות אפילו לא ממליצים לקחת ויטמין D. זה עולה הרבה יותר זול ממסיכות ומועיל הרבה יותר.

מה שנראה שלעולם יש אינטרס כלכלי להגיע לחיסון הנכסף שאף אחד לא יודע מה יהיו השלכות של זה.
ובנתיים רק משגעים אותנו כדאי להרוויח הזמן כמה שאפשרי.

המנה המומלצת לפי הרופאים בתקופה הזאת: לקחת כל יום לפחות 4000 IU. היתרון בויטמין D שאפשר לקחת פעם בשבוע או יותר כמות גדולה. לפי הכמות הנ"ל ליום. לילדים מספיק חצי כמות.

אפשר לברר אצל אלפי אנשים בארץ ובעולם. אלה שמקפידים לקחת הויטמין עברו את התקופה בשלום.

אגב ויטמין D זה החיסון הכי בריא לשפעת רגילה בימי החורף.

יכול להיות שזה לא הפיתרון ב100%. אבל זה ודאי יותר יעיל מדברים אחרים.
אני לא קורא לזלזל בהנחיות רק מביא נתונים שאני מכיר ויכול להיות שאני טועה. אדרבה מי שיש לו הוכחות להיפך אשמח לשמוע.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/9/2020 10:05 לינק ישיר 

דווקא משרד הבריאות כן ממליץ, אצל רופא המשפחה שלי יש אפילו מודעה גדולה על הדלת, אבל משום מה לא נתנו לזה מספיק פרסום. מה הסיבה? אולי את התקשורת זה פחות מעניין ואולי משרד הבריאות חושש לצאת בהנחיה גורפת בפרסום רשמי כשאין מאחורי זה מספיק מחקרים מדעיים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/9/2020 10:10 לינק ישיר 

muki28 כתב:

דווקא משרד הבריאות כן ממליץ, אצל רופא המשפחה שלי יש אפילו מודעה גדולה על הדלת, אבל משום מה לא נתנו לזה מספיק פרסום. מה הסיבה? אולי את התקשורת זה פחות מעניין ואולי משרד הבריאות חושש לצאת בהנחיה גורפת בפרסום רשמי כשאין מאחורי זה מספיק מחקרים מדעיים.

יש את אותו מספר מחקרים כמו שיש לכל השטויות האחרות.

הסיבה פשוטה מאוד.
בהנחייה זו אין מה לייצר שנאה ואנטגוניזם, אז זה פשוט נזנח.

ראו איזה שנאה אפשר לייצר עם מסכות, ריחוק, הפגנות, בתי כנסיות וכו'
זה מה שמעניין!

ויטמין די, את מי זה בכלל מעניין??

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/9/2020 10:32 לינק ישיר 

תודה. העלת נושא חשוב למודעות.
ממליץ לקרוא באתר 'האגודה לבריאות הציבור' איך אפשר להעלות את רמת הויטמין די באמצעות מזון (בעיקר שמן דגים) ובאמצעות חשיפה מבוקרת לשמש (לחשוף ידיים ורגליים לשמש 10 דקות 3 פעמים בשבוע)

לגבי המספרים שרשמת 4000 IU.
ממליץ לאנשים לא לקחת כמות כזאת בלי בדיקה. כדאי לעשות בדיקת ויטמין די כדי לראות כמה בכלל חסר להם. ולהיוועץ ברופא על הכמות המדויקת הרצויה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/9/2020 10:43 לינק ישיר 

ויטמין די אינו מהווה חיסון לקורונה ואינו מהווה תחליף לשמירת מרחק ומסיכות. הלוואי וזה היה נכון.
אבל הוא עוזר להתגבר על דלקת ריאות. ועוזר באופן כללי למערכת החיסון.
וזה דבר מומלץ בלי שום קשר לקורונה. ועל אחת כמה וכמה בתקופת הקורונה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/9/2020 17:31 לינק ישיר 

ראיתי באיזה אתר המלצה אפילו על 8000 ביום? היה לי מוזר מאוד..
אגב אם זו ההמלצה, למה כל הכמוסות שלהם מגיעות ב 400? למה אין 1000 או 2000?

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי אךטובוחסד ב- 17/09/2020 17:30:58

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/9/2020 17:44 לינק ישיר 

של סולגאר יש 1000

אולי לא מוכרים את זה בארץ

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/9/2020 17:45 לינק ישיר 

יש טיפות ויטמין די של 1000 כל טיפה.
כך לפחות היה לפני מספר חודשים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/9/2020 19:32 לינק ישיר 

באיזה מזון יש ויטמין D ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/9/2020 19:34 לינק ישיר 

עוד פתרון פשוט - לצד ה-D3: פמוטידין (Famotidine) 20 מ"ג פעמיים ביום 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/9/2020 19:34 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2020 09:53 לינק ישיר 

בביהמ"ד שלנו התפללו בראש השנה כרגיל כ300 מתפללים (מבוגרים וילדים) צפוף ובלי שום הרחקות ומסיכות. ואחד מהתפללים האורחים הוא ובחור שלו התגלו כחולי קורונה מאומתים בצום גדליה. כדאי לא להיכנס לבידוד הגיעו להסכם שכל הקהילה יעשה בדיקות קורונה וכולם יצאו שלילי.
כפי שציינתי אצלינו בקהילה כולם מקפידים לקחת כל יום ויטמין D. יש קופסה ויטמינים ליד הקפה והשתייה למי ששכח לקחת בבית.
המציאות שזה עוזר.
במיוחד לפני הצום יש ליזהר לקחת ובעז"ה נעבור בשלום.
בברכת גמר חתימה טובה

תוקן על ידי פלוני500 ב- 27/09/2020 09:53:56

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי פלוני500 ב- 27/09/2020 09:55:57

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2020 10:18 לינק ישיר 

ואם מישהו יסתמך על המעשיה הנאה וינסה את ה"חוכמה" הזו ויחלה ח"ו - הוא כמובן יוכל לחפש את הקהילה-קדושה "לאמפע" באדיבות ניק אנונימי בפורום הרבה מאוד זמן...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2020 23:33 לינק ישיר 

חבל להפיץ שקרים.
יש ראיות מצויינות ליעילות המסיכות.

מעבר לכך ההמלצה על תיסוף בויטמין D בהחלט קיימת.
אני הקטן אפילו משער שזאת המלצה חשובה במיוחד לציבור החרדי.

נשים חרדיות כבר הראו סטטיסטית מחסור בויטמין D.
לא מכיר מחקרים על גברים חרדים אבל הלבוש החרדי מונע חשיפה לשמש כך שסביר לנחש שגם לגברים כדאי לשקול תיסוף.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2020 23:42 לינק ישיר 

מחסור בוויטמין D שכיח מאד ברוב האוכלוסיות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מהפתרונות הפשוטות והזולות נגד הנגיף
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext