| נשלח ב-30/9/2020 12:55 |
|
| |
מי ניצח בעימות בארה"ב ?
הייתי עסוק בהכנות ליום טוב ולא עקבתי אחרי העימות בין טראמפ לביידן, מן הסתם זו היתה ההצגה הטובה בעיר,
מי עקב ויכול להביא לנו את הקטעים הטובים ? ובעיקר מי יכול להיות אובייקטיבי ולפרשן מי יצא וידו על העליונה ומי על התחתונה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2020 15:53 |
|
| |
נמתין ונראה
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2020 16:34 |
|
| |
אחד משוגע השני טמבל לך תכריע אם טראמפ היה מתנהג קצת פחות מופרע וקצת יותר בנימוס הוא היה מנצח בענק נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2020 17:00 |
|
| |
סיכום שלי: ציפיתי שטראמפ יאכל את ביידן בלי מלח, וזה לא קרה. ביידן החזיק יפה מאוד. אני חושש שהמצב של טראמפ פחות טוב ממה שהערכתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2020 17:20 |
|
| |
מצדרביעי
| תמניא_אפי כתב: |  | אחד משוגע השני טמבל לך תכריע אם טראמפ היה מתנהג קצת פחות מופרע וקצת יותר בנימוס הוא היה מנצח בענק נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אם הוא היה פחות מופרע הוא לא היה טראמפ, וגם בבחירות הראשונות לא היה נבחר...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2020 19:45 |
|
| |
גילוי נאות אני מתעב את דונלד טראמפ, תרמתי ועוד אתרום למסע הבחירות של ביידן. לדעתי טראמפ זקוק נואשות לתמיכה של נשים מפרברי הערים הגדולות ולשיעור גבוה יותר של היספאנים ושחורים מזה שהישיג ב2016. במופע האימים שלו אתמול טראמפ לא עשה דבר כדי להגדיל את שיעור ההצבעה עבורו בקבוצות אלה, ומסקנתי היא שהוא כשל והפסיד הזדמנות פז. אף כי ביידן היה חיוור למדי הוא השאיר רושם של אדם שקול והגיוני בהשוואה לטראמפ העצבני, המתלהם וחסר השליטה העצמית. נצחונו של ביידן בעימות זה אינו מבטיח ניצחון בבחירות, אבל זמנו של טראמפ להגדיל את בסיס התמיכה במועמדותו לכהונה שנייה אוזל במהירות.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 00:42 |
|
| |
| עיבל כתב: |  | גילוי נאות אני מתעב את דונלד טראמפ, תרמתי ועוד אתרום למסע הבחירות של ביידן. לדעתי טראמפ זקוק נואשות לתמיכה של נשים מפרברי הערים הגדולות ולשיעור גבוה יותר של היספאנים ושחורים מזה שהישיג ב2016. במופע האימים שלו אתמול טראמפ לא עשה דבר כדי להגדיל את שיעור ההצבעה עבורו בקבוצות אלה, ומסקנתי היא שהוא כשל והפסיד הזדמנות פז. אף כי ביידן היה חיוור למדי הוא השאיר רושם של אדם שקול והגיוני בהשוואה לטראמפ העצבני, המתלהם וחסר השליטה העצמית. נצחונו של ביידן בעימות זה אינו מבטיח ניצחון בבחירות, אבל זמנו של טראמפ להגדיל את בסיס התמיכה במועמדותו לכהונה שנייה אוזל במהירות. |
|
תמשיך לתרום לו בכיף, זה לא מעצבן אף אחד.. אפילו מצחיק על מה אתה זורק את כספך.. אגב, מסתבר שביידן השתמש במיקרופון אתמול בעימות. תתרום לו מוח אולי לא יזדקק לזה.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 00:57 |
|
| |
טראמפ משדר תקיפות, סמכותיות ומנהיגות. ביידן פחות.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 01:40 |
|
| |
טראמפ המלך
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 02:22 |
|
| |
לא מבין בפוליטיקה אמריקאית, אבל אם זכרוני אינו מכזב רומני נחשב שהביס את אובמה בעימות הראשון, וגם בעימותים הבאים הוא נתפס כמוצלח מאוד, ובסופו של דבר הפסיד (אם כי בפער קטן יחסית). לגבי התוצאות, לדעתי צריך לקחת בחשבון שהרבה דתיים הדוקים (מכל הדתות) סלדו מטראמפ, הן בגלל חייו האישיים והן בגלל שהוא נתפס כלא יציב ולא אמין, ולדעתי הרבה מהם יצביעו לו אחרי שהוכיח את עצמו - בעיקר בנאמנות שלו לפלגים הפופולרים של הנצרות וליהדות הישראלית.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 07:18 |
|
| |
אף אחד מהם לא ניצח מה שאומר שטראמפ הפסיד. טראמפ היה אמור לאכול בלי מלח את ביידן. במיוחד בעימות שהיה בעיקר החלפת גידופים וצעקות. בפועל הוא לא נתן לביידן לדבר יותר מדי, קטע אותו ולא עלה על השקרים של ביידן. מטרת העימות היא להעביר קולות מצד אחד לצד השני. טראמפ נכשל בכך. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 18:18 |
|
| |
לא מעלה ולא מוריד, כל הפרשנים אומרים שהמצביעים נשארים בעמדותיהם, אף אחד לא יעבור צד בגלל הצפיה בעימות גם אם יגידו שאחד מהם ניצח בו.
העימותים בין המועמדים הם יותר מסורת אמריקאית רבת שנים, מאשר משהו שבאמת קובע.
מלבד זאת צפויים עוד שני עימותים, ובדרך כלל בעימותים הבאים היועצים המומחים של המועמדים יתנו להם עצות כיצד לשפר ולתקן טעויות שנעשו בעימות הראשון, כך שהעימותים הבאים צפויים להיות יותר מרוסנים ומקצועיים מצד שני הצדדים.
תוקן על ידי אדרבא ב- 01/10/2020 18:22:10
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 19:24 |
|
| |
עניין של טעם, טראמפ לא נתן לביידן או למנחה לדבר וקטע אותם ללא הרף, לטעמי התנהגות ילדותית וגסת רוח אבל כל תופעת טראמפ היא כזאת, מסתבר שיש רבים שאוהבים את זה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 19:32 |
|
| |
המנחה כבר מבכה את מר גורלו שנבחר לנהל את הדו שיח של חרשים (מדברים) הבלתי אפשרי הזו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 19:33 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 22:07 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | המנחה כבר מבכה את מר גורלו שנבחר לנהל את הדו שיח של חרשים (מדברים) הבלתי אפשרי הזו. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
זה טראמפ, הוא לא עושה חיים קלים למי שיש לו עסק אתו, הוא גם לא בדיוק מצטיין בנימוסים והליכות, אבל מה שחשוב לנו, אנו צריכים לדון אותו לפי התועלת שהוא מביא, והוא הנשיא הטוב ביותר בהיסטוריה עבורינו.
אני מניח שבשני העימותים הבאים הוא יתמתן מעט, בעצת היועצים שלו.
|
|
|
|
|