אין לי מושג מאיפה הפלייאר הזה, אבל בקצב ההבנת הנקרא שלך עד גיל 98 תהיה גאון לפחות כמו הרב שריקי.
התגובות המביכות והמטופשות שלך ב 24 שעות האחרונות מעלות אצלי חשש שנולדת בזכות היותו של הרב שריקי מומחה בפקידת עקרות.
נשלח ב-30/9/2020 23:54
החסיד של ה6-3 מסיט כהרגלו את הבעיה העיקרית שלנו בקורונה, חבריו החסידים, אל ליטאי שהוא מצא תמונה שלו בלי מסיכה, ולהמצאות וניתוחים אנתרופולוגים על המיינסטרים הליטאי
נשלח ב-30/9/2020 23:56
הדיבוק כתב:
אין לי מושג מאיפה הפלייאר הזה, אבל בקצב ההבנת הנקרא שלך עד גיל 98 תהיה גאון לפחות כמו הרב שריקי.
החסיד של ה6-3 מסיט כהרגלו את הבעיה העיקרית שלנו בקורונה, חבריו החסידים, אל ליטאי שהוא מצא תמונה שלו בלי מסיכה, ולהמצאות וניתוחים אנתרופולוגים על המיינסטרים הליטאי
כשאתה או חיים התמים (ועוד מתי מעט) מעלים גירה עם ה-6-3, אני מבין שהמוגלה ממש ממש גדושה, ולחצתי בדיוק במקום.
לגופו של עניין, בשונה ממך שאתה מגיב רק מפוזיציה, ומכשיר כל שרץ שקשור במחנה שלך, ותוקף כל דבר שלא קשור למחנה שלך, לי אין בעיה לבקר את כל החוגים.
נשלח ב-30/9/2020 23:58
מנחה_חדשה כתב:
התגובות המביכות והמטופשות שלך ב 24 שעות האחרונות מעלות אצלי חשש שנולדת בזכות היותו של הרב שריקי מומחה בפקידת עקרות.
אני יודע שקשה לך לקרוא ועוד יותר קשה לך להבין מה כתוב, אבל אם תתאמץ תשים לב שהרבנים מבקשים להשתדל מאוד לעשות מניינים בחוץ ולכל הפחות בחצרות בתי הכנסת ובכך יזכו להתפלל במניין - ושאר אירוח וכו הם אסרו, ומכאן הסקת שהם יתקהלו בבתי הכנסת ויחוגו וינועו כחסידי בעלזא ושות'. מעניין מה איינשטיין היה אומר על זה...
נשלח ב-1/10/2020 00:07
הדיבוק כתב:
מושגים כתב:
הדיבוק כתב:
שריקי האב? הבן? או רוח הקודצ'? והמבין יבין.
בעיקרון יתוש קדמך בשתי הודעות, אבל אין לי ספק שאתם מבינים באמונת השילוש יותר ממני וכבר דובר על כך מספיק.
ועדיין לא ענית לי אם התכוונת להרב שריקי או הכתב שריקי...
אני יודע שקשה לך לקרוא ועוד יותר קשה לך להבין מה כתוב, אבל אם תתאמץ תשים לב שהרבנים מבקשים להשתדל מאוד לעשות מניינים בחוץ ולכל הפחות בחצרות בתי הכנסת ובכך יזכו להתפלל במניין - ושאר אירוח וכו הם אסרו, ומכאן הסקת שהם יתקהלו בבתי הכנסת ויחוגו וינועו כחסידי בעלזא ושות'. מעניין מה איינשטיין היה אומר על זה...
הבנתי לחלוטין את דברי הנוירולוג. הוא כנראה טוען שהניסוח הפרווה של ההודעה, הוא היסחפות לכיוון מזלזלי החיים. (לא שאני מסכים עם זה)
רק עיוור (או שקרן) יכול לטעון מה שאתה טוען
כל מי שעיניו בראשו ומכיר קצת את הקודים החרדים מבין את המשמעות של הקריאה "להשתדל לעשות מניינים בחוץ". כל מי שעיניו בראשו ורואה את ההדבקות ההמוניות בישיבות ובבתי הכנסת הליטאים מבין שיש מגמה שמתפתחת. וכל אחד שקצת מסתובב רואה את בתי הכנסת הליטאים מלאים וגדושים, הן בתפילות והן בלימוד במשך היום, וזאת בנוסף לכך שמסכות על הפה והאף זה כבר לא מצוות עשה מדאורייתא כמו שהיה בתחילה.
אין טעם להכחיש את המציאות גם אם היא טופחת על פניך.