| נשלח ב-1/10/2020 15:23 |
|
| |
נשאר עוד מישהו שמאמין שאפשר להישמר מהקורונה??
תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 01/10/2020 15:26:21
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 15:25 |
|
| |
וואי וואי. הקב"ה מנסה אותנו בניסיון קשה. אפי' הרבי מקרלין שהיה מגדולי הנזהרים והמקפידים נדבק.

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 01/10/2020 15:26:00
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 15:37 |
|
| |
אני מאמין שיש חובה להיזהר, בוודאי שיש להיזהר עוד יותר שלא להדביק אחרים
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 16:20 |
|
| |
ואם אתה רואה שדווקא אלו שנזהרים יותר חוטפים אותה יותר?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 16:25 |
|
| |
הרב ישעיהו הבר נזהר עד מאוד ונדבק האדמו"ר מפיטסבורג נזהר עד מאוד ונדבק האדמו"ר מקרלין נזהר עד מאוד ונדבק בחסידות קרלין נזהרו עד מאוד ונדבקו בחסידות גור נזהרו עד מאוד ונדבקו נשגב מבינתי מה כל כך קשה להבין שווירוס שאין לנו צל של מושג על דרכי פעולתו, וכל יום מפתיע את קהיליית הרופאים מחדש, ואנשים שנשמרו שמירה מעולה נדבקו, ובכל זאת מתעקשים ש"אנחנו" כן יודעים איך להישמר. עניין של זמן בלבד עד שתיווכחו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 16:25 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | | ואם אתה רואה שדווקא אלו שנזהרים יותר חוטפים אותה יותר? |
|
דווקא אלו שנזהרים חוטפים יותר? על מה ההנחה הזו מבוססת?
נכון שגם אלו שנזהרים עלולים להידבק, מה לעשות שהזהירות מוטלת גם על מי שעשוי להידבק וגם על מי שעשוי להדביק.
בשורה התחתונה המגיפה בהתפשטות, עצת היצר היא להרים ידיים ולומר שאין מה לעשות ולפרוץ את כל הגדרות, אני לא חושב שהתורה וההלכה לאורך הדורות סברו כשיטה זו.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 16:31 |
|
| |
צינים ופחים בידי אדם. אתה לא יכול לחלוק על גמרא מפורשת. אם זה בידי אדם, כנראה שהוא יכול וחייב לעשות משהו לזה. וגם אם זה להסתגר בבית או לעזוב את העיר. את הלוקש שלך שנדבקים בטלפתיה כי זה וירוס ולא חיידק שום בר שכל לא קונה, ואם אדם נדבק - סימן שנחשף לווירוס בצורה כלשהי - כי לא נזהר מספיק - או שנזהר והקב"ה בכל זאת גרם לכך שהוא ייחשף למרות זאת. אתה בסך הכל מייצג את פורקי העול לדורותיהם שטענו שאדם בין כה עושה עבירות ויגיע לגיהינום, אז בואו ונעשה עבירות בסיטונאות - כשיטה. מכיר שורה ארוכה של אנשים שנזהרים ולא נדבקו. כן יש כאלה, למרות שאתה מתפלל יום יום שכולם ידבקו ואם כמה ימותו שיהיו לכפרה עבור זכות ההפקרות שלך. לילדיי סיפרתי בסעודה המפסקת עליך - כדוגמא איך השטן עובד בצורה מתוחכמת, כדי להפיל אנשים ברשתו.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 16:32 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | צינים ופחים בידי אדם. אתה לא יכול לחלוק על גמרא מפורשת. אם זה בידי אדם, כנראה שהוא יכול וחייב לעשות משהו לזה. וגם אם זה להסתגר בבית או לעזוב את העיר. את הלוקש שלך שנדבקים בטלפתיה כי זה וירוס ולא חיידק שום בר שכל לא קונה, ואם אדם נדבק - סימן שנחשף לווירוס בצורה כלשהי - כי לא נזהר מספיק - או שנזהר והקב"ה בכל זאת גרם לכך שהוא ייחשף למרות זאת. אתה בסך הכל מייצג את פורקי העול לדורותיהם שטענו שאדם בין כה עושה עבירות ויגיע לגיהינום, אז בואו ונעשה עבירות בסיטונאות - כשיטה. מכיר שורה ארוכה של אנשים שנזהרים ולא נדבקו. כן יש כאלה, למרות שאתה מתפלל יום יום שכולם ידבקו ואם כמה ימותו שיהיו לכפרה עבור זכות ההפקרות שלך. לילדיי סיפרתי בסעודה המפסקת עליך - כדוגמא איך השטן עובד בצורה מתוחכמת, כדי להפיל אנשים ברשתו. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 16:38 |
|
| |
לא. יהודי מסכן שלא מצליח להתגבר על תאוותיו ומתרץ את מעשיו בצורה יצירתית ומופרכת מאד, עד שהפך למשל ולשנינה והוא אינו לא מרגיש (או שכן, אבל לא מסוגל להודות בכך). אישית לימדתי עליך זכות וגם אמרתי להם, שלדעתי פרנסתך נפגעה ואדם בהול על ממונו ולכן אי אפשר ואף אסור לדון אותך, וכל השאר זה רק תירוץ שנולד כהכרח מתוך המצוקה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 16:40 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | ואם אתה רואה שדווקא אלו שנזהרים יותר חוטפים אותה יותר?
דווקא אלו שנזהרים חוטפים יותר? על מה ההנחה הזו מבוססת?
נכון שגם אלו שנזהרים עלולים להידבק, מה לעשות שהזהירות מוטלת גם על מי שעשוי להידבק וגם על מי שעשוי להדביק.
בשורה התחתונה המגיפה בהתפשטות, עצת היצר היא להרים ידיים ולומר שאין מה לעשות ולפרוץ את כל הגדרות, אני לא חושב שהתורה וההלכה לאורך הדורות סברו כשיטה זו. |
|
לא ידידי דווקא קרלין וגור חטפו אותה יותר מאחרים והיצר נמצא בשתי הצדדים, הוא גם אורב לכל אלו שאף פעם לא היה להם כוח להתפלל בבית כנסת ודווקא במנין
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 01/10/2020 16:40:56
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 16:43 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | לילדיי סיפרתי בסעודה המפסקת עליך - כדוגמא איך השטן עובד בצורה מתוחכמת, כדי להפיל אנשים ברשתו. |
|
ועכשיו ילדי החביבים משפחת hhaavv ארצה לספר לכם על מה שראיתי כשגלשתי אתמול בחדרי חרדים על איש בשם "תמניא אפי" "כן כן אבא כבר ראינו הכל לבד"..
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 16:52 |
|
| |
הסיטורציה הנמוכה של חובשי המסכות במשך חודשים ארוכים, מחלישה את גופם, והם חשופים עשרת מונים לכל אבק של נגיף!!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 16:57 |
|
| |
| יוחנןש כתב: |  | הסיטורציה הנמוכה של חובשי המסכות במשך חודשים ארוכים, מחלישה את גופם, והם חשופים עשרת מונים לכל אבק של נגיף!! |
|
זה סברא ברמה של הסברות האחרות המוכיחות שאפשר ליזהר. אדער יא אדער נישט, מה שבטוח אולי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 17:02 |
|
| |
hhaavv
| יוחנןש כתב: |  | | הסיטורציה הנמוכה של חובשי המסכות במשך חודשים ארוכים, מחלישה את גופם, והם חשופים עשרת מונים לכל אבק של נגיף!! |
|
הסיטורציה הנמוכה של חובשי המסכות מאמצת את הריאות ויוצרת אימוני סיבולת לב ריאה ולכן הם מתחזקים והולכים ומתחסנים מפני כל נזקים עתידיים של הקורונה. בסוף יזכו במדליית זהב באולימפיאדה. שטויות גם אני יודע לכתוב. אגב, לדעתך חובשי המסכות הם עשרים וארבע שעות עם מסכה סביב השעון, שבעה ימים בשבוע, שבעה חדשים רצוף, נכון? "סיטורציה נמוכה במשך חדשים ארוכים". גם במקלחת וגם בשינה, בעת האוכל, כל שעות השהות בבית, במרפסת הפרטית, כל הזמן כל הזמן. אני חושב שהם בכלל פייק-אנשים, כי הם מתו מזמן מחנק, רק עוד לא גילו את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 17:06 |
|
| |
הבן שלי שיחי' חזר מהישיבה. הסתובב איתנו יום שלם לפני שהודיעו שצריך להיכנס לבידוד עקב בחור בקפסולה שנמצא חיובי. לקחתי אותו לבדיקה ברכב עם חלונות פתוחים, הוא יצא חיובי ואני שלילי. לאחר כמה ימים כל בני המשפחה יצאו שליליים. היה עשרה ימים בחדר שלו לבד ולא בא במגע מקרוב עם אף אחד. בשורה התחתונה לא הדביק אף אחד.
|
|
|
|
|