| נשלח ב-1/10/2020 19:21 |
|
| |
אשרי עין ראתה/ עיני יורדה מים על שבר בת עמי
אשרי עין ראתה, מניני חצרות המורכבות מציבור חפצי חיים מעדות המזרח, ומקהילות הליטאים. עיני יורדה מים על השבר הגדול 'יותר' משבר הקורונה הנורא, שבר השנאה והאדישות. כאשר עומדים חפצי חיים ומהעבר השני מזלזלי חיים, המאשימים את חפצי החיים בקרירות, ובחוסר אחריות לעתיד היהדות.. הם מזלזלים בערכים היקרים לזולתם, ואוטמים אזניהם וליבם מלשמוע זעקת חפצי החיים, והשטן מרקד בינותינו, ומשלח את אש המבעה וההבער בין איש לאחיו. מחוץ תשכל חרב ובחדרי חרדים אימה, אין לנו אלא על מי להישען אלא על אבינו שבשמים, שיגאלנו מהנגיף הארור וההרסני. ואם נגזר חלילה שעדיין הנגיף יהיה כאן, אזי שיפתח את עיני המזלזלים ויחזירם למוטב, ולכל הפחות את עיני הממונים על הבריאות שישכילו לדבר עם המזלזלים בשפתם, בכוסם, כיסם ובכעסם. ויעשה לנו ניסים ונפלאות כאשר עשה בבלארוס ובאוקראינה אומן כן יהי רצון. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 19:27 |
|
| |
נוקט עמדה. מאשים את הצד השני בזלזול החיים. בוכה על שבר השנאה. איך קוראים לתסמונת הזו? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 19:29 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 22:23 |
|
| |
מצטרף לדברי הטעם של הניק 'מושגים' כאשר המלאך המשחית, החילונים שמאוד כועסים ובצדק! יכו בנו הם לא יבדילו ביו הליצן תמניא אפי לבין אנשים רציניים כמו רעיונוביץ או 'מושגים'. מבחינתם כ-ו-ל-ם "חראדים". מזמן נתתי גט פיטורין לממסד החרדי, הפוליטקאים ושאר העסקנים. אין בחירות אז אין מועצת גדולי התורה. אין פוליטיקה ותקציבים אז על מה לדון. " איש הישר בעיניו יעשה" אגב, השנאה לחרדים חוצה יבשות ללא הבדל לאום, דת, גזע ומין. תודה לתמניא אפי ושות' שבזכותם הפכנו להיות בכל העולם (נו יורק, לונדון, אנטוורפן, לייקווד, ברסל וכו' וכו' בכל מקום מושבם של חרדים) למצורעים הזויים ולמפיצי מחלות !
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 22:25 |
|
| |
| momeir כתב: |  | מצטרף לדברי הטעם של הניק 'מושגים' כאשר המלאך המשחית, החילונים שמאוד כועסים ובצדק! יכו בנו הם לא יבדילו ביו הליצן תמניא אפי לבין אנשים רציניים כמו רעיונוביץ או 'מושגים'. מבחינתם כ-ו-ל-ם "חראדים". מזמן נתתי גט פיטורין לממסד החרדי, הפוליטקאים ושאר העסקנים. אין בחירות אז אין מועצת גדולי התורה. אין פוליטיקה ותקציבים אז על מה לדון. " איש הישר בעיניו יעשה" אגב, השנאה לחרדים חוצה יבשות ללא הבדל לאום, דת, גזע ומין. תודה לתמניא אפי ושות' שבזכותם הפכנו להיות בכל העולם (נו יורק, לונדון, אנטוורפן, לייקווד, ברסל וכו' וכו' בכל מקום מושבם של חרדים) למצורעים הזויים ולמפיצי מחלות ! |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 22:27 |
|
| |
מצדרביעי
| momeir כתב: |  | מצטרף לדברי הטעם של הניק 'מושגים' כאשר המלאך המשחית, החילונים שמאוד כועסים ובצדק! יכו בנו הם לא יבדילו ביו הליצן תמניא אפי לבין אנשים רציניים כמו רעיונוביץ או 'מושגים'. מבחינתם כ-ו-ל-ם "חראדים". מזמן נתתי גט פיטורין לממסד החרדי, הפוליטקאים ושאר העסקנים. אין בחירות אז אין מועצת גדולי התורה. אין פוליטיקה ותקציבים אז על מה לדון. " איש הישר בעיניו יעשה" אגב, השנאה לחרדים חוצה יבשות ללא הבדל לאום, דת, גזע ומין. תודה לתמניא אפי ושות' שבזכותם הפכנו להיות בכל העולם (נו יורק, לונדון, אנטוורפן, לייקווד, ברסל וכו' וכו' בכל מקום מושבם של חרדים) למצורעים הזויים ולמפיצי מחלות ! |
|
 נראה שאין ברירה וכל החרדים האמתיים צריכים להיפרד מאותם אנרכיסטים, אולי אפילו בעזרת לבוש שונה וכמובן היפרדות פוליטית...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 23:42 |
|
| |
|
שמעת פעם על "סיני, שממנה ירדה שנאה לעולם"? שמעת פעם על שנאת עם הארץ לתלמיד חכם? עד לפני הקורונה חיינו פה בגן עדן עלי אדמות, אהבו אותנו, העריכו אותנו, פיארו אותנו. בא הקורונה ותמניא_אפי וקלקלו את כל החגיגה. מסכנים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 23:45 |
|
| |
אומן כן יהי רצון
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 23:51 |
|
| |
שמעתי גם שמעתי. (בעידן גוגל אפשרויות הציטוט והפיתגום התעצמו מאד, כך גם אני הק' נוהג) ולענייננו, אכן עד הקורונה, חיינו כאן בגן עדן עלי אדמות!!! (עם כל הקשיים והאתגרים) התנהגות מופקרת שאתה משווק, היא כפיות טובה מאין כמותה, להשם, לעם ישראל, ולארץ ישראל. (אני מצביע ג', לא עוצמה לישראל). מעידן הקורונה הבאשתם את ריחנו בצחנה איומה ונוראה. מאה חכמים יתקשו הרבה זמן להוציא את האבן שהכמה טיפשים כמוכם זרקו! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 23:51 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | אומן כן יהי רצון |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 23:54 |
|
| |
| מושגים כתב: |  |
שמעתי גם שמעתי. (בעידן גוגל אפשרויות הציטוט והפיתגום התעצמו מאד, כך גם אני הק' נוהג)
ולענייננו, אכן עד הקורונה, חיינו כאן בגן עדן עלי אדמות!!! (עם כל הקשיים והאתגרים)
התנהגות מופקרת שאתה משווק, היא כפיות טובה מאין כמותה, להשם, לעם ישראל, ולארץ ישראל. (אני מצביע ג', לא עוצמה לישראל).
מעידן הקורונה הבאשתם את ריחנו בצחנה איומה ונוראה.
מאה חכמים יתקשו הרבה זמן להוציא את האבן שהכמה טיפשים כמוכם זרקו!
|
|
ממש לא סיבה לשחק אותה. אם הייתי חושב שיש חיוב זהירות אז הייתי מתקפל. אבל לוותר על התורה כדי שלא ישנאו אותי? איפה מצאת מושג(ים) כזה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2020 00:01 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
| מושגים כתב: |  |
שמעתי גם שמעתי. (בעידן גוגל אפשרויות הציטוט והפיתגום התעצמו מאד, כך גם אני הק' נוהג)
ולענייננו, אכן עד הקורונה, חיינו כאן בגן עדן עלי אדמות!!! (עם כל הקשיים והאתגרים)
התנהגות מופקרת שאתה משווק, היא כפיות טובה מאין כמותה, להשם, לעם ישראל, ולארץ ישראל. (אני מצביע ג', לא עוצמה לישראל).
מעידן הקורונה הבאשתם את ריחנו בצחנה איומה ונוראה.
מאה חכמים יתקשו הרבה זמן להוציא את האבן שהכמה טיפשים כמוכם זרקו!
|
|
ממש לא סיבה לשחק אותה.
אם הייתי חושב שיש חיוב זהירות אז הייתי מתקפל. אבל לוותר על התורה כדי שלא ישנאו אותי? איפה מצאת מושג(ים) כזה?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2020 00:03 |
|
| |
מושגים יקירי אי אפשר להתחיל כל פעם מההתחלה. כבר כתבתי די והותר איזה ביטול תורה ותפילה יש פה. השומע ישמע והחודל יחדל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2020 00:08 |
|
| |
יש ניקים שמתכתבים עם עצמם ומהללים ומשבחים את עצמם ואת השתייכותם. אלו בדיוק מרעילי הבארות שמגישים לתקשורת הישראלית על מגש כסף את מה שהם אוהבים. התקשורת החילונית והציבור החילוני לא מבדיל בין חסיד לליטאי. הם אוהבים אתכם הליטאים בדיוק כמו את החסידים. הם יושבים ומוחאים כפיים מהנאה שהשטינקרים החרדים מגישים להם תבשילים על שנאה בתוך מה שנקרא חרדים. הם מבינים שמשמיצן עם כיפה גבוהה שמדבר על החסידים מדבר גם על הליטאים . (שאשמים בהחלת השנאה כלפי החרדים מתחילת הקורונה והולך ומתחזק מיום ליום)
בוז אחד גדול . הייתי אומר שהתורה שלהם לא שווה כלום אבל לפי האוטומט בתגובות פעם בשם כזה ופעם בשם אחר בכל שעות היממה, הם גם לא פותחים ספר
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2020 00:11 |
|
| |
אלא אם כן הטישים הם בעצם שיעור כללי גפ"ת רשב"א ופני יהושע. אלא אם כן התפילות שלכם במקומות סגורים הם סדר חזרה בקיאות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2020 00:13 |
|
| |
| קרשינדו כתב: |  | יש ניקים שמתכתבים עם עצמם ומהללים ומשבחים את עצמם ואת השתייכותם. אלו בדיוק מרעילי הבארות שמגישים לתקשורת הישראלית על מגש כסף את מה שהם אוהבים. התקשורת החילונית והציבור החילוני לא מבדיל בין חסיד לליטאי. הם אוהבים אתכם הליטאים בדיוק כמו את החסידים. הם יושבים ומוחאים כפיים מהנאה שהשטינקרים החרדים מגישים להם תבשילים על שנאה בתוך מה שנקרא חרדים. הם מבינים שמשמיצן עם כיפה גבוהה שמדבר על החסידים מדבר גם על הליטאים . (שאשמים בהחלת השנאה כלפי החרדים מתחילת הקורונה והולך ומתחזק מיום ליום)בוז אחד גדול . הייתי אומר שהתורה שלהם לא שווה כלום אבל לפי האוטומט בתגובות פעם בשם כזה ופעם בשם אחר בכל שעות היממה, הם גם לא פותחים ספר |
|
|
|
|
|
|