בית פורומים בחדרי חרדים

נהלי המלוניות משתנים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/10/2020 13:50 לינק ישיר 
נהלי המלוניות משתנים

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2020 13:50 לינק ישיר 

נועה שפר, עובדת סוציאלית באחת מקופות החולים יוצאת כנגד הנעשה בציבור שמבקש ללכת למלוניות ולעיתים יוצר מצבים בלתי נתפסים דבר אשר יוצר עומס בלתי נתפס על המלוניות.

שפר:

"אחרי עשרות משמרות אל תוך הלילה והשבת, אחרי מאות שיחות, פתאום אני קולטת שרוב רובן (לא כולן!) של הבקשות באות מציבור מסויים מאוד.

פתאום אני קולטת שזה משפחות גדולות שמתפנות יחד. פתאום אני קולטת שיש לחץ ופוליטיקה לסדר מלון להוא וההוא וההם מקושרים אז יש אישור לפנות עשרה בני משפחה אחת כשרק שניים מהם חולים. אישה שדורשת מלון שיש בו פעילות לילדים ובריכה. או האדון שלא היה זכאי לפינוי כי לפי הנוהל מפנים רק אם 50% מהמשפחה חולים, והם היו שני חולים מתוך שבעה והוא צועק עליי שאם אני לא מאשרת הוא יוצא מהבית ומדביק את כל השכונה. או השיחות האלה שהם אומרים לי בלי להתבלבל, סופסוף הבת נדבקה אז אנחנו זכאים למלון.

שגילו לי שנדבקו יחד כי היה להם חשוב לעבור יחד לקראון פלזה. יש כל רגע נתון כ-2,000 חולי קורונה במלונות, חלקם זה הגיוני ומוצדק והומני, אבל הרוב זה כל כך לא. הינה, אמרתי את זה.

עוד מילה אחת על הקבוצה המסוימת הזו באוכלוסייה. אלוהים שאתם עובדים בלי לקחת בחשבון את הכלל זה אלוהים מדומה. זה לעבוד את עצמך ואת הזרם שלך. תורה שלא רואה את הפרט כחלק מהכלל היא לא תורת אמת.

לפי המסתמן קופות החולים יתנו כעת העדפה למלוניות רק לבודדים ולא למשפחות עקב החשש שישנם שנדבקים בכוונה בכדי להגיע למלוניות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2020 13:57 לינק ישיר 

כמובן יצעקו עכשיו שהיא אנטישמית ושרוצים לעזוב את מאוחדת...

עצם העובדה שהיא פירסמה את הפוסט בשם מלא, שהיא עומדת מאחורי הדברים, מחזקת את הטענה שלה.

(אני מכיר משפחה שחלק מבני המשפחה לא חשו בטוב ורצו להיות בראש השנה במלונית, אך לצערם כולם יצאו שליליים)

אם הדברים נכונים, אז הנה עוד סיבה למה בושה להיות חרדי בימים אלו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2020 14:20 לינק ישיר 
פלדלפי

מושגים כתב:
כמובן יצעקו עכשיו שהיא אנטישמית ושרוצים לעזוב את מאוחדת...

עצם העובדה שהיא פירסמה את הפוסט בשם מלא, שהיא עומדת מאחורי הדברים, מחזקת את הטענה שלה.

(אני מכיר משפחה שחלק מבני המשפחה לא חשו בטוב ורצו להיות בראש השנה במלונית, אך לצערם כולם יצאו שליליים)

אם הדברים נכונים, אז הנה עוד סיבה למה בושה להיות חרדי בימים אלו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא תמיד זה בגלל ניצול 
אני מכיר משפחה ששני ההורים נדבקו ורק חלק מהילדים 
ההורים שכבו גמורים במיטה ורק חיכו שעוד ילד ידבק ויפנו אותם למלונית 
הילדים שתו מהכוסות של ההורים בשביל להידבק 

אבל זה לא היה בשביל לנצל את המדינה או בשביל מלונית בחינם 
אלא רק בגלל שהם לא היו מסוגלים לטפל בבית !! 
הם היו תלויים בטובות של אנשים אחרים ובבית לא היה מי שיעזור והמלונית הצילה אותם 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2020 14:24 לינק ישיר 

נכון.
תחשבו על זה שיש אתי אופציות, רק אחד נדבק הוא צריך להיות בחדר וכל המשפחה סגורה ב4 קירות, וכל השאר 14 יום מהפעם האחרונה שנחשפו. או מקום נורמלי שהילדים יכולים להוציא את האף, 10 ימים, וחזרה לשגרה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2020 14:36 לינק ישיר 
hhaavv

מה_שנשאר כתב:
נכון.
תחשבו על זה שיש אתי אופציות, רק אחד נדבק הוא צריך להיות בחדר וכל המשפחה סגורה ב4 קירות, וכל השאר 14 יום מהפעם האחרונה שנחשפו. או מקום נורמלי שהילדים יכולים להוציא את האף, 10 ימים, וחזרה לשגרה.

ובעוד כמה שנים חלילה יתגלו כל הנזקים הבריאותיים לטווח ארוך, חלילה, אבל אז יהיה כבר מאוחר. אבל מה לעשות, לא היה נח, ועשרה ימים מול ארבע עשר יום פשוט שווים את זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2020 14:39 לינק ישיר 

ברור שיש הרבה מקרים מוצדקים.
אני מדבר על אלו שכותבת הפוסט התכוונה אליהם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2020 14:41 לינק ישיר 

אין חטפי ודידי חטפי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2020 14:55 לינק ישיר 

שאגתשביט כתב:

אין חטפי ודידי חטפי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2020 15:04 לינק ישיר 

אין חטפי ודידי חטפי הכוונה לכמויות החיוביים במגזר שלנו?...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2020 15:05 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > נהלי המלוניות משתנים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext