בית פורומים בחדרי חרדים

דודי זילברשלג מכריז על הפגנות בכל רחבי הארץ במוצאי שמחת תורה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/10/2020 20:59 לינק ישיר 
דודי זילברשלג מכריז על הפגנות בכל רחבי הארץ במוצאי שמחת תורה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2020 21:00 לינק ישיר 

בקיצור הקפות שניות, והשנה זה יהיה במעורב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2020 21:21 לינק ישיר 

התעוררו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2020 21:40 לינק ישיר 

קוף, יותר נכון קופיף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2020 22:17 לינק ישיר 

זילברשלג זה לא ההוא ממטה הפתק הלבן לטובת שמעון פרס כשכל הציבור החרדי הצביע נתניהו?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2020 22:26 לינק ישיר 

אכן

וגם זה לא מזמן (נדמה שהמטרה שלו די ברורה, ולכאורה הוא לא עושה שום דבר בהתנדבות)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2020 22:28 לינק ישיר 

מה לא עושים בשביל לחזור לפריים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2020 22:36 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
אכן

אם דודי יעבוד עבור החרדים תמורת כסף מצבנו יהיה טוב :כי עד עכשיו יש לנו עסק עם חכים חרדים שמקבלים כסף ולא ממש עובדים עבורנו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2020 22:38 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
אכן

אם דודי יעבוד עבור החרדים תמורת כסף מצבנו יהיה טוב :כי עד עכשיו יש לנו עסק עם חכים חרדים שמקבלים כסף ולא ממש עובדים עבורנו.

אני לא בטוח שהוא בא לעבוד בשביל החרדים
נראה שהוא בא יותר לעבוד בשביל השמאל, החרדים הם רק הכלי.
גם השמאלנים שמחבקים כעת את החרדים, ו"מזועזעים" מהסרטונים של האלימות המשטרתית נגד חרדים, זה לא מאהבת יעקב, והכל בעירבון מוגבל ולזמן מוגבל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2020 22:48 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
אכן

אני לא בטוח שהוא בא לעבוד בשביל החרדים
נראה שהוא בא יותר לעבוד בשביל השמאל, החרדים הם רק הכלי.
גם השמאלנים שמחבקים כעת את החרדים, ו"מזועזעים" מהסרטונים של האלימות המשטרתית נגד חרדים, זה לא מאהבת יעקב, והכל בעירבון מוגבל ולזמן מוגבל.

אתה עדיין שבוי בקונספציה שיש לנו עכשיו ממשלה ימנית ? במה, בזה שלא מכנסים את הוועדה לבנייה בשטחים 7 חודשים או בזה שליהודים הורסים בתים ובה בעת הערבים מקבלים אור ירוק על בנייה בלתי חוקית בעליל, על זה שהבג"ץ סוף סוף מחליט  על הריסת אום -אל -חיראן אז היא עומדת על כנה? ובזה שהבטיחו עד לבחירות לספח שטחים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2020 22:51 לינק ישיר 

אני לא שבוי, אני ער לכל מה שקורה
פשוט חושב שיש אופציה אחת גרועה, ואופציה אחרת גרועה הרבה יותר, וכשצריך לבחור בין זה לזה, הבחירה די ברורה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2020 23:10 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
פשוט חושב שיש אופציה אחת גרועה, ואופציה אחרת גרועה הרבה יותר, וכשצריך לבחור בין זה לזה, הבחירה די ברורה.
בדיוק! יש כאלו שרק אחרי אוסלו 3 אולי יפול להם האסימון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2020 23:44 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

הממשלה עכשיו היא גרועה מכל הבחינות.
אבל כשאתה רואה את כל המסוממים העירומים שמפגינים נגדה, אפשר רק להתחלחל מהמחשבה מה יקרה כשאלה ישלטו פה...
וזה לא אומר שלא יכולות עוד אלטרנטיבות. יש גבול כמה ביבי וכנופייתו יכולים להתעלל בעם בתירוץ ש"אם לא אנחנו - תקבלו בית בושת במקום מדינה".

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2020 23:52 לינק ישיר 

פיינשמקער כתב:
נוירולוג כתב:

הממשלה עכשיו היא גרועה מכל הבחינות.
אבל כשאתה רואה את כל המסוממים העירומים שמפגינים נגדה, אפשר רק להתחלחל מהמחשבה מה יקרה כשאלה ישלטו פה...
וזה לא אומר שלא יכולות עוד אלטרנטיבות. יש גבול כמה ביבי וכנופייתו יכולים להתעלל בעם בתירוץ ש"אם לא אנחנו - תקבלו בית בושת במקום מדינה".

נשלח מהאנדרואיד שלי

אם אלו שמפגינים נגד ביבי ישלטו פה, אז גם המעט דמוקרטיה שעדיין ישנה כאן, גם זה לא יהיה,

כ"כ יש בעיה בעצם הרעיון של לאפשר לחונטה והתקשורת להפיל ראש ממשלה מהימין, אם הם יצליחו עם ביבי, אף אחד כבר לא יצליח לעמוד מולם.

אני בעד אלטרנטיבה מימין, והמצב הנוכחי שביבי יודע שלימין אין אופציות אחרות והם תמיד בכיס שלו, זה מצב בעייתי, לכן צריך ליצור איום מימין עליו. 

ועוד משהו קטן, בעניין הקורונה, נוצרה איזו אשליה שביבי הוא השטן הגדול, ואם רק כחול לבן היו מנהלים את המשינה הכל היה נראה אחרת, והחרדים היו חיים על זרי דפנה, זה ממש לא כך, השמאל היה עושה אותם דברים, אותן הגבלות, ואף יותר מכך, כי היה מקבל גיבוי מלא מהתקשורת , וגם המשטרה היתה מקבלת תמיכה מלאה מהתקשורת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 00:36 לינק ישיר 

יש מצב שכגאי לנו לשמוע בקול זילברשלג. ברור שאם פרס היה נבחר ולא ביבי החרדים יכלו לסמוך שכל מה שהוא יבטיח להם הוא יקיים. תמיד כשהמערך היה בשלטון והבטיח דברים לחרדים (אמנם בקשיים ) הם קיימו. ולא כמו ביבי והליכוד שבקלי קלות מבטיחים אבל לא מבטיחים לקיים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 01:12 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > דודי זילברשלג מכריז על הפגנות בכל רחבי הארץ במוצאי שמחת תורה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext