טראמפ הודיע כי ישתחרר הלילה מבית החולים: "אני מרגיש טוב יותר מלפני 20 שנה!"
נשיא ארה"ב דונלד טראמפ הודיע כי יעזוב את בית החולים הצבאי "וולטר ריד" היום בשעה 1:30 בלילה (שעון ישראל). "אני מרגיש ממש טוב! אל תפחדו מהנגיף ואל תתנו לו לשלוט על חייכם", כתב טראמפ בטוויטר. "אני מרגיש טוב יותר מלפני 20 שנה!".
המשמעות: טראמפ הולך בכול הכוח על הכיוון שהוא רצה ללכת עליו כבר בהתחלה. וזה להמשיך בחיים כרגיל. כי הכלכלה והנוחות יותר חשובים מ0.1% של זקנים ובעלי מחלות רקע שימותו. כבר כתבתי כאן בעבר שלפי עולם הערכים של הגויים, זה די הגיוני להקריב את הזקנים והחלשים לטובת הכלכלה והנוחות של שאר החברה. כמובן שאצל היהודים שומרי התורה והמצוות קדושת החיים מעל הכול.
נשלח ב-5/10/2020 22:25
קלעפער
חריף_ומקשה כתב:
המשמעות: טראמפ הולך בכול הכוח על הכיוון שהוא רצה ללכת עליו כבר בהתחלה. וזה להמשיך בחיים כרגיל. כי הכלכלה והנוחות יותר חשובים מ0.1% של זקנים ובעלי מחלות רקע שימותו. כבר כתבתי כאן בעבר שלפי עולם הערכים של הגויים, זה די הגיוני להקריב את הזקנים והחלשים לטובת הכלכלה והנוחות של שאר החברה. כמובן שאצל היהודים שומרי התורה והמצוות קדושת החיים מעל הכול.
"אמור להיות"...
נשלח ב-5/10/2020 22:26
טראמפ מפסיד את הבחירות בהתנהגות שלו אבל הוא אחד שבחיים לא מודה בטעויות
נשלח ב-5/10/2020 22:31
אם רק היה מצרף לזה אמירה בעניין אימוץ כללי זהירות כלשהם, היה נראה הרבה הרבה יותר טוב אפשר לחיות עם הקורונה בכפוף לכללי זהירות.
נשלח ב-5/10/2020 22:34
הוא נרקסיסט ובחיים לא יודה בטעות
נשלח ב-6/10/2020 01:41
אוי לו לאדם שפגעה בו קורונה, ואוי לה לקורונה שפגע בה טראמפ..
נשלח ב-6/10/2020 02:06
טראמפ שב למעונו בבית הלבן
נשלח ב-6/10/2020 16:13
טראמפ עכשיו בטוויטר:
עונת השפעת מתקרבת! אנשים רבים מדי שנה, לעיתים מעל 100,000, ולמרות החיסון, מתים מהשפעת. האם אנחנו הולכים לסגור את המדינה שלנו? לא, למדנו לחיות עם זה, בדיוק כמו שאנחנו לומדים לחיות עם הקורונה, שברוב האוכלוסיות היא הרבה פחות קטלנית !!!