בית פורומים בחדרי חרדים

מספר הנפטרים מהקורונה - גדול מהמספר הרשמי!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/10/2020 08:38 לינק ישיר 
מספר הנפטרים מהקורונה - גדול מהמספר הרשמי!

אני באופן אישי מכיר אנשים שבדרך הטבע בלי הקורונה היו עדיין איתנו בחיים, ולמרות זאת הם לא נכללו ברשימת הנפטרים מהקורונה.
זאת בגלל שבאופן רשמי הם נחשבו למחלימים מהנגיף, אבל באופן מעשי הם המשיכו לסחוב את תוצאות הנגיף עוד מס' חודשים עד שנפטרו.
אז בתעודת הפטירה לא רשמו קורונה, אבל בתכלס הם נפטרו מקורונה!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 10:56 לינק ישיר 

אכן, גם בארצות הברית יצאו מחקרים שהוכיחו שמספר המתים מקורונה גדול בהרבה מהמספר הרשמי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 12:30 לינק ישיר 

אכן, מהטבלה של אחוזי התמותה שראיתי איפשהו (אגב, איפה אפשר להתעדכן באחוזי תמותה?) רואים עליה גדולה יותר (!) באחוזי התמותה מאשר מספר המתים הממוצע לקורונה. ניתן להסביר את זה בהתאבדויות אבל יתכן שזה אירועים לבביים וכיו"ב של חולים לשעבר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 13:10 לינק ישיר 

יהודי_חזק כתב:
אני באופן אישי מכיר אנשים שבדרך הטבע בלי הקורונה היו עדיין איתנו בחיים, ולמרות זאת הם לא נכללו ברשימת הנפטרים מהקורונה.
זאת בגלל שבאופן רשמי הם נחשבו למחלימים מהנגיף, אבל באופן מעשי הם המשיכו לסחוב את תוצאות הנגיף עוד מס' חודשים עד שנפטרו.

זה אפילו לא ספקולציה, הרי עם כל הקורונה אין יותר נפטרים בחתך הגילים האלה מ'בתקופת טרום קורונה.
האם כמות האנשים שהכרת באופן אישי הם אינדיקציה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 13:19 לינק ישיר 
ירו_שלמי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 14:32 לינק ישיר 

ירו_שלמי כתב:
אכן, מהטבלה של אחוזי התמותה שראיתי איפשהו (אגב, איפה אפשר להתעדכן באחוזי תמותה?) רואים עליה גדולה יותר (!) באחוזי התמותה מאשר מספר המתים הממוצע לקורונה. ניתן להסביר את זה בהתאבדויות אבל יתכן שזה אירועים לבביים וכיו"ב של חולים לשעבר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 14:34 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:

זה אפילו לא ספקולציה, הרי עם כל הקורונה אין יותר נפטרים בחתך הגילים האלה מ'בתקופת טרום קורונה.
האם כמות האנשים שהכרת באופן אישי הם אינדיקציה?

בטח שיש יותר נפטרים. ועיין להלן:

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מספר הנפטרים מהקורונה - גדול מהמספר הרשמי!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext