בית פורומים בחדרי חרדים

מעשה בחסיד שנכסף בכול מאודו להידבק בקורונה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/10/2020 13:24 לינק ישיר 
מעשה בחסיד שנכסף בכול מאודו להידבק בקורונה

משפחה חסידית מעל עשרה נפשות. כולם איבדו טעם וריח ולשמחתם יצאו חיוביים לקורונה, למעט אחד הנערים שיצא שלילי.
כל השתדלויותיו לא הועילו. ביקש משאר בני המשפחה שישתעלו ויתעטשו עליו, אך לאכזבתו המרה עדיין יצא שלילי. (תופעה ידועה, קרויה בפי הרופאים "טפלון" בלע"ז)

הנער החסידי המאוכזב לא הרים ידיים. וגמר אומר בליבו לקיים את מצוות ההידבקות ויהי מה. לקח מקלון צמר גפן (מטוש בלע"ז) תחב עמוק באפו של אחד מבני המשפחה ולאחר מכן תחב עמוק עמוק לתוך אפו שלו. זהו! עכשיו בטוח הוא מסודר.
היום הוא מורדם ומונשם..

הקב"ה רצה לחוס עליו ולמנוע ממנו מחלה קשה. אבל הוא התעקש. בדרך שאדם רוצה לילך מוליכין אותו..

(מעשה ששמעתי מכלי שלישי, ואין בידיי לאמת את נכונות המעשה)

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 06/10/2020 13:48:41

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 13:39 לינק ישיר 

ולמה או בשביל מה הטפלון הזה התעקש כל כך?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 13:42 לינק ישיר 

קצת חריף מידיי, הסיפור יכל לקרות באותה מידה באחת הישיבות הליטאיות, וד"ל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 13:42 לינק ישיר 

מורדם ומונשם זה לא מצב בינוני

תוקן על ידי נוירולוג ב- 06/10/2020 13:54:32

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 13:50 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

חריף_ומקשה כתב:
משפחה חסידית מעל עשרה נפשות. כולם איבדו טעם וריח ולשמחתם יצאו חיוביים לקורונה, למעט אחד הנערים שיצא שלילי.
כל השתדלויותיו לא הועילו. ביקש משאר בני המשפחה שישתעלו ויתעטשו עליו, אך לאכזבתו המרה עדיין יצא שלילי. (תופעה ידועה, קרויה בפי הרופאים "טפלון" בלע"ז)

הנער החסידי המאוכזב לא הרים ידיים. וגמר אומר בליבו לקיים את מצוות ההידבקות ויהי מה. לקח מקלון צמר גפן (מטוש בלע"ז) תחב עמוק באפו של אחד מבני המשפחה ולאחר מכן תחב עמוק עמוק לתוך אפו שלו. זהו! עכשיו בטוח הוא מסודר.
היום הוא מורדם ומונשם במצב בינוני..

הקב"ה רצה לחוס עליו ולמנוע ממנו מחלה קשה. אבל הוא התעקש. בדרך שאדם רוצה לילך מוליכין אותו..

מורדם ומונשם זה לא מצב בינוני

אולי זה תלוי ברמת החמצן בדם.
בכל אופן תיקנתי והסרתי את ההגדרה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 13:50 לינק ישיר 

תגובה שקיבלתי בתיבה האישית:
בהקשר לבחור מהסיפור

אם הסיפור נכון, יש הגיון בזה שהוא נפגע רציני יותר מהאחרים, כי הוא נדבק בעומס גבוה, כך שהיה לו בגוף הרבה יותר נגיפים עד שהגוף התחיל להילחם בהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 13:53 לינק ישיר 

פיינשמקער כתב:
ולמה או בשביל מה הטפלון הזה התעקש כל כך?

נשלח מהאנדרואיד שלי

כדי שיוכל להגיד בגאווה שהוא "כבר עבר את זה".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 13:58 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

היום הוא מורדם ומונשם..

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 06/10/2020 13:48:41

קראתי את הסיפור "מכלי ראשון בפורם המתקרא "בחדרי חרדים," 

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 06/10/2020 13:59:20

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 14:06 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

היום הוא מורדם ומונשם..

ממש סיפורי חסידות מבית חריף_ומקשה.
רואים כאן גם את "חריפותו" וגם את אמונת החכמים עיוורת שלו.
רק כך אפשר להבין איך הוא מאמין לסיפור דיבילי שכזה.
אייי אייי אייי
יש הרבה באבות בחוץ שישמחו שאחד כמוך יצטרף לחסידים שלו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 14:29 לינק ישיר 

שמערעלע כתב:

חריף_ומקשה כתב:

היום הוא מורדם ומונשם..

ממש סיפורי חסידות מבית חריף_ומקשה.
רואים כאן גם את "חריפותו" וגם את אמונת החכמים עיוורת שלו.
רק כך אפשר להבין איך הוא מאמין לסיפור דיבילי שכזה.
אייי אייי אייי
יש הרבה באבות בחוץ שישמחו שאחד כמוך יצטרף לחסידים שלו.

מי שלא מאמין (שיכול להיות) הוא כופר,
ומי שמאמין (שאכן קרה) הוא טיפש..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 16:05 לינק ישיר 

ירו_שלמי כתב:
קצת חריף מידיי, הסיפור יכל לקרות באותה מידה באחת הישיבות הליטאיות, וד"ל.
לגמרי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2020 00:05 לינק ישיר 

אני מכיר בחור שניסה בכל כוחו להידבק ולא נדבק - כל הסיפור של הקורונה עדיין לא ברור 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2020 00:25 לינק ישיר 

צייתלתמרור כתב:

אני מכיר בחור שניסה בכל כוחו להידבק ולא נדבק - כל הסיפור של הקורונה עדיין לא ברור 

איש חשוב אומר, כל הבורח מן הcovid הcovid רודף אחריו, הרודף אחרי הcovid הcovid בורח ממנו....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2020 01:15 לינק ישיר 

וההמשך שתרמו כמנין וירוס קורונא דולר חיים פעמים ותוך שבוע היה כאחד האדם ממקור ראשון ( פריש געבאקען )

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מעשה בחסיד שנכסף בכול מאודו להידבק בקורונה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext