|
|
| נשלח ב-6/10/2020 14:03 |
|
| |
הרב גלאי התחיל להוסיף שמות במקום ר' חיים?

|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2020 17:25 |
|
| |
בוקר טוב. ברור לכל שאחרי הגר"ח. הרב גלאי יהיה ה"באבא הליטאי" הבא.
הדגלונים בכסילותם פספסו את הגר"מ גרוס, שהיה מועמד מתאים לתפקיד פי אלף, בכל פרמטר,אבל ההפסד כולו שלהם.
תוקן על ידי אויויוי ב- 06/10/2020 17:29:44
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2020 21:17 |
|
| |
עצם זה שצריך באבא ליטאי זה כבר אומר דרשני
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2020 22:01 |
|
| |
ככה הפלג מוותר על הבאבא שלו?
| אויויוי כתב: |  |
בוקר טוב. ברור לכל שאחרי הגר"ח. הרב גלאי יהיה ה"באבא הליטאי" הבא.
הדגלונים בכסילותם פספסו את הגר"מ גרוס, שהיה מועמד מתאים לתפקיד פי אלף, בכל פרמטר,אבל ההפסד כולו שלהם.
תוקן על ידי אויויוי ב- 06/10/2020 17:29:44 |
|
ובכלל כיצד אתה הופך לבאבא את מי שטענתם שמרן האבי עזרי ייעד להיות פוסק ההלכה של בני התורה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2020 22:16 |
|
| |
אותי יותר מעניין מה עם היולדת? אשר לבאבא הבא: מי שחושב שבניו של ר' חיים מתכוונים לצאת לפנסיה ולעזוב את "העסק המשפחתי" יבדוק את עיסוקה של גב' קולדצקי...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2020 22:26 |
|
| |
| לךתדע1 כתבה: |  | אותי יותר מעניין מה עם היולדת? אשר לבאבא הבא: מי שחושב שבניו של ר' חיים מתכוונים לצאת לפנסיה ולעזוב את "העסק המשפחתי" יבדוק את עיסוקה של גב' קולדצקי... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2020 23:04 |
|
| |
בנוגע לגר"מ גרוס,ראשית, הגרח"ק הוכיח שבבאות אינה סתירה לפסיקת הלכה . שנית. הגר"מ גרוס ניטרלי ויכול להיות בבא של שני הפלגים הליטאיים. כמו שר"ד אביחצירא לא מזוהה דווקא עם ש"ס. הסיבה היחידה שזה לא קרה זה כי ביריוני בית הדין של ב"ב עדיין שולטים חזק במערכת הדגלונית. זו הסיבה היחידה.
בנוגע למשפ' קנייבסקי, שאקי שנוא ובזוי מאוד בציבור הדגלוני, הסיכוי של שאקי להיות ממשיך של ר' חיים, זהה ותואם לסיכוי של המנכ"ל האדמניסטרטיבי של ישיבת פוניבז להיות ממשיך של ר' שמואל אוירבעך. כמובן ששניהם ימשיכו לחלום על זה,ולנסות בכל כוחם לעבוד על זה,אבל חוץ מגיחוך זה לא יעשה שום דבר....
תוקן על ידי אויויוי ב- 06/10/2020 23:10:05
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2020 00:39 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2020 08:26 |
|
| |
| אבודאבי כתב: |  | אבודאבי
| אךטובוחסד כתב: |  | | לךתדע1 כתבה: |  | אותי יותר מעניין מה עם היולדת? אשר לבאבא הבא: מי שחושב שבניו של ר' חיים מתכוונים לצאת לפנסיה ולעזוב את "העסק המשפחתי" יבדוק את עיסוקה של גב' קולדצקי... |
|
|
|
|
|
לה''ו.ניש לזה שם. ''מאמא''. המאמא ברוריה... החרדית שמיישבת סכסוכים בעולם התחתון. מישהו רוצה לנחש אחותו של מי היא?! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|