בית פורומים בחדרי חרדים

לא חשבתי שבארץ "נזכה" לראות אלימות אכזרית כלפי ילדים.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/10/2020 12:50 לינק ישיר 
לא חשבתי שבארץ "נזכה" לראות אלימות אכזרית כלפי ילדים.

איזה הדרדרות. נוצר הרושם שאלה שאמורים לאכוף את החוק על האזרחים "שכחו" שהם לא מעל החוק ונוהגים כחיות טרף

כמובן שאין הכללה, אבל מי מסוגל להישאר אדיש נוכח תמונות שבכירים במשטרה מרביצים לילד "מיוחד" אחרי שהם מפילים

אותו ארצה בכוונה תחילה? וכמובן שהדג "השמן והמיוחד הזה " חייב מיד טיפול מידי ארבעה שוטרים.

לכן, אני כבר מתחילה להבין את המפגינים שמפגינים זה מספר חודשים בדאגה לדמוקרטיה שלנו.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 07/10/2020 13:05:50

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2020 13:09 לינק ישיר 

מה זה ילד חרדי לעומת כלב של חילוני? אמנם הכלב חסר ישע ולא עשה כלום למתעלל בו אבל איפה ההזדעזעות המונית והפגנה מול המשטרה בפגיעה בילדים חרדיים. (והפשע הוא של הורים שלא מונעים מילדיהם להגיע למקום שייתכן שתהיה אלימות כי בבלפור ובתל אביב יש גם ילדים אבל הם יכולים להיות רגועים. המשטרה לא תעז לפגוע בהם)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2020 13:11 לינק ישיר 

להזכיר לך איך שברו ידיים ורגליים בהפגנות נגד אוסלו וממשלתו של אליל המפגינים דהיום - היצחק רבין?
או את עמונה תחת העבריין המורשע אולמרט שהיום צץ שוב ואפילו מצייץ משהו לטובת המפגינים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2020 13:19 לינק ישיר 

יש רבים (הלוואי ואני טועה ואינם רבים) שממש מתמוגגים משמחה ואושר מול התמונות הללו, רק כי מדובר ביריבים מהפלג הירושלמי.  

הצביעות נוזלת להם מהאוזניים.

לגופו של עניין, ילדים לא אמורים להתפרע, ילדים אפילו לא אמורים להיות במקומות כאלו, וקודם כל מוטל על ההורים לשמור על ילדיהם שלא ייחשפו לזה.

אני לא יודע מה הילד עשה או לא עשה, אני לא יודע אם השוטר פושע אכזרי או שלא, אך אי אפשר להימלט מהמחשבה שיש מקומות שהשוטרים מרשים לעצמם הרבה יותר ממקומות אחרים, יש מי שמעודד אותם לזה או לפחות נותן להם להבין שכאן הם לא ייחשפו לביקורת ציבורית ולציבור הזה אין גב פוליטי.

צריך להיות עיוור בשביל לראות שתמונות הרבה פחות קשות זכו לסיקור וחשיפה תקשורתית עצומה, לזעם ציבורי, לגינויים מכל הכיוונים, והמראות של אתמול עברו די בשקט (לעת עתה בכל אופן).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2020 13:59 לינק ישיר 

כוונתי לסרטון שראיתי באתר,  מפקד מרביץ  לילד מיוחד מיד לאחר שהפיל אותו ארצה באכזריות שאין מקומה בארצות מתוקנות. מי שיכול להטמיע יבורך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2020 14:04 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
כוונתי לסרטון שראיתי באתר,  מפקד מרביץ  לילד מיוחד מיד לאחר שהפיל אותו ארצה באכזריות שאין מקומה בארצות מתוקנות. מי שיכול להטמיע יבורך.

מבלי לדעת מה הילד הזה עשה לפני (ואם הוא ילד מיוחד או שלא), ההתנהגות של קצין המשטרה נראית מופרעת לגמרי.
והנה במקרה הזה היתה סערה רבתית, כל כלי התקשורת  הזדעקו, כותרות ראשיות בכל האתרים החרדים,  והקצין הנ"ל גם נחקר במח"ש מיידית.

התמונות מאתמול לא זכו אפילו לחשיפה מינימלית, והכל עבר בשקט.

מה זה אומר עלינו? מה זה אומר על התקשורת החרדית (הכתובה והדיגיטלית)? מה זה אומר על נציגי הציבור החרדי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2020 14:20 לינק ישיר 

ראשית כול , אני בדעה שהנציגות החרדית מזיקה לציבור החרדי יותר מכל פוליטיקאי חילוני אחר, שאי פעם ניסה את כוחו בעניין. 
שנית , זה שהקצין נחקר באופן מידי אינו ערובה שהוא גם יועמד לדין ,בעצם , לא ברור מדוע חקירה זאת נדרשת  בכלל התמונות מדברות בעד עצמן.
האם כוונתך לילדים עם החולצות המוכתמות בדם?

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 07/10/2020 14:26:01

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2020 14:37 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
 ראשית כול , אני בדעה שהנציגות החרדית מזיקה לציבור החרדי יותר מכל פוליטיקאי חילוני אחר, שאי פעם ניסה את כוחו בעניין. 
שנית , זה שהקצין נחקר באופן מידי אינו ערובה שהוא גם יועמד לדין ,בעצם , לא ברור מדוע חקירה זאת נדרשת  בכלל התמונות מדברות בעד עצמן.

חקירה במח"ש זה הצעד הראשון שעושים בכדי לברר מה היה וכן לשמוע את גרסתו. 
אכן כוונתי לתמונות הללו, והן לא התמונות היחידות שהיו מאמש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2020 15:01 לינק ישיר 

יש סרטון של אותו מפקד בהפגנות בלפור שגם שם הוא מתנפל על איזה ילד

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2020 15:31 לינק ישיר 
מצדרביעי

נוירולוג כתב:

מבלי לדעת מה הילד הזה עשה לפני (ואם הוא ילד מיוחד או שלא), ההתנהגות של קצין המשטרה נראית מופרעת לגמרי.
והנה במקרה הזה היתה סערה רבתית, כל כלי התקשורת  הזדעקו, כותרות ראשיות בכל האתרים החרדים,  והקצין הנ"ל גם נחקר במח"ש מיידית.

התמונות מאתמול לא זכו אפילו לחשיפה מינימלית, והכל עבר בשקט.

מה זה אומר עלינו? מה זה אומר על התקשורת החרדית (הכתובה והדיגיטלית)? מה זה אומר על נציגי הציבור החרדי?

על אלו תמונות את מדבר?
על הבחור שדם נוזל מראשו כתוצאה מזריקת בלוק מצד "מפגין" במודיעין עילית?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2020 20:15 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

מדבריך הנ"ל,  משתמע, שהמשטרה הגיעה לפלג עם דעה קדומה, או שאותם אנשים "יותר עקשניים" ולכן השתמשה בכוח לא מידתי?

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 07/10/2020 20:22:41

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2020 20:18 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:

מדבריך משתמע, שהמשטרה הגיעה לפלג עם דעה קדומה, או שאותם אנשים "יותר עקשניים" ולכן השתמשה בכוח לא מידתי?

שילוב של כמה גורמים

נ.ב. המשטרה גם יודעת לעשות "אחורה פנה" בהרבה מקרים של כל מיני עקשנים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2020 20:28 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

מדבריך משתמע, שהמשטרה הגיעה לפלג עם דעה קדומה, או שאותם אנשים "יותר עקשניים" ולכן השתמשה בכוח לא מידתי?

שילוב של כמה גורמים

אז נראה , שזאת הסיבה שהנציגות החרדית היו הראשונים  להתנגד לחקירת אלימות המשטרה במגזר ?

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 07/10/2020 20:30:31

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2020 20:32 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:

שילוב של כמה גורמים

אז נראה , שזאת הסיבה שהנציגות החרדית היו הראשונים  להתנגד לחקירת אלימות המשטרה במגזר ?

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 07/10/2020 20:30:31

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > לא חשבתי שבארץ "נזכה" לראות אלימות אכזרית כלפי ילדים.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext