אישיות חשובה הגיעה הערב עם פמלייתו להתפלל בכותל המערבי. בשבילי היה זה כמו סטירת לחי מצלצלת. ביתו בתוך ה1000 מ'? מה זה אומר לי האזרח הפשוט? קהילה שציפצפה בבוטות מהרגע הראשון על כל ההנחיות, תוך זריית חול בעיני כולם. מדוע כשאני נוסע לסעוד את הורי המבוגרים ואין לי מסמך, אני חוטף קנס?
אולי הם הלכו ברגל מהבית אז מותר. מה שלי היה מוזר זה שתמיד האישיות היתה משקיפה בחול המועד על הכותל מהר הצופים מול מקום המקדש, אולי עקב עומס בכותל, והפעם היא הגיעה עד לכותל.
נשלח ב-8/10/2020 23:20
לה''ו. אין לי מושג(ים) מי ה VIP הנ''ל. אבל... יש דרג ויש zרג...
בלי להצדיק את זה, האם יאיר שרקי "חושף" השחיתויות הידוע, מקפיד בעצמו על מגבלה של 1000 מטר או שלאנשי התקשורת יש דם כחול כרגיל?
נשלח ב-8/10/2020 23:28
מצדרביעי כתב:
בלי להצדיק את זה, האם יאיר שרקי "חושף" השחיתויות הידוע, מקפיד בעצמו על מגבלה של 1000 מטר או שלאנשי התקשורת יש דם כחול כרגיל?
הוא לא היחיד שפרסם
.
.
.
נשלח ב-8/10/2020 23:44
לא משנה, השאלה שלי היא באופן כללי על עיתונאים, האם להם יש החרגה, וא"כ, למה לא הגיוני להחריג גם דמויות ציבוריות נוספות? (בלי להצדיק כמובן את הפרת ההנחיות ההמונית, עדיין יש הבדל ביניהם לבין נסיעה שקטה לכותל...)
נשלח ב-8/10/2020 23:52
מצדרביעי כתב:
לא משנה, השאלה שלי היא באופן כללי על עיתונאים, האם להם יש החרגה, וא"כ, למה לא הגיוני להחריג גם דמויות ציבוריות נוספות? (בלי להצדיק כמובן את הפרת ההנחיות ההמונית, עדיין יש הבדל ביניהם לבין נסיעה שקטה לכותל...)
כל מיני מקומבנים ומקושרים ועוד, מקבלים אישורים להגיע לכותל. כך היה גם בסגר הקודם, כולל עיתונאים חרדים.
נשלח ב-8/10/2020 23:54
למיטב ידיעתי, יש לעיתונאים באופן כללי אישור חופשי למעבר, ככל שאכן כך, הגיוני שגם רבנים ומנהיגי קהילות יקבלו אישור מסוג כזה...
נשלח ב-9/10/2020 00:02
בפסח המצב היה חמור הרבה יותר, הכותל היה ריק לגמרי, בקושי הרשו ל 10 איש להתפלל שם שחרית מנחה וערבית רק כדי שהכותל לא יהיה שומם לגמרי. אבל היו "יחידי סגולה" שכן הגיעו (ולא בגלל שעם ישראל היה זקוק להם בדיוק שם)
.
נשלח ב-9/10/2020 00:06
אולי נתנו לו אישור כדי שיראה במו עיניו מה גרמו ההוראות שלו לציבור שלו. סגר וכותל ריק מאנשים.
נשלח ב-9/10/2020 00:09
מצדרביעי
מנחה_חדשה כתב:
אולי נתנו לו אישור כדי שיראה במו עיניו מה גרמו ההוראות שלו לציבור שלו. סגר וכותל ריק מאנשים.
נשלח ב-9/10/2020 00:10
מנחה_חדשה כתב:
נראה שהוא הגיע דווקא בגלל שהכותל ריק
נשלח ב-9/10/2020 00:36
נוירולוג כתב:
נראה שהוא הגיע דווקא בגלל שהכותל ריק
אכן, שנים רבות שהיה צופה אל מקום המקדש ולא מגיע לכותל בחוה"מ
נשלח ב-9/10/2020 00:42
גם בחול המועד פסח כשהכותל היה שומם לגמרי, האדמו"ר מבעלז הגיע