קודם אציין שבשכונתי המעורבת, אני רואה שהציבור ב"ה מקפיד על התקנות. ישנם מניינים של אנשי ש"ס ומנייני "בוגרי הישיבות" בגנים ציבוריים במגרשי בתי ספר, וכולם על פי הכללים והתקנות בריחוק ומסכה כנדרש.
הבוקר נאלצתי להגיע לרופא בשכונת גאולה. הרושם שלי שגם כאן מקפידים על מסכות. אולי חצי מהציבור. החצי השני כלל לא שם. מתקרב אלי חסיד ללא מסכה ומכבד את עצמו (ואותי) בפיהוק רחב ומשם כמעט זימנתי לעצמי בדיקה. במרפאה עצמה ישנם גם פציינטים המהדרין להיות ללא מסכה ולפטפט (אידיש) עם הבת זוג בקול גדול. תלונות לצוות נענות - אנחנו לא אחראים על האכיפה.
חלק גדול מהאנשים ללא מסכה מיהרו לשחריס בהר צבי. ממבט מבחוץ לתוך המניין זה נראה לי מדגרה למהדרין.
נשגב מבינתי איך כל הקהל הק' הזה סומך על גמ"ח חסדי עמרם שיספק לו מכשירי חמצן.
ולכל המגיבים שיגיבו - בלפור, הפגנות, בלה בלה. בכדורגל יש משפט חשוב - "הטבלה לא משקרת".
נשלח ב-12/10/2020 19:32
עדיף ללכת בלי מסיכה ולזלזל בהנחיות ולהגיע לחסדי עמרם, מאשר להיזהר עם כל ההנחיות וללכת עם מסיכה 24 שעות ביממה ולהגיע לבתי החולים.
איזה עיתון התיאורים האנטישמיים של הכותב מזכירים לכם?
נשלח ב-12/10/2020 20:05
בגט_סתרים
.
תוקן על ידי בגט_סתרים ב- 12/10/2020 20:05:55
נשלח ב-12/10/2020 20:06
בגט_סתרים
.
נשלח ב-12/10/2020 20:06
מאירקה99
קרשינדו כתב:
דער שטירמער אלא מה? אתה גאון מבית היוצר של אייכלר.
אין לו למזרוחניק אלא מה שעיניו רואות. זלזול בוטה בתקנות במגזר החרדי, ועליה לא פורפוציונאלית בציבור זה. והטיפש יאמר שאין קשר.
ושוב - בשכונות אחרות, פחות "קיצוניות" יש הקפדה מלאה.
נשלח ב-12/10/2020 20:13
מאירקה לי איכפת מהקורונה לא פחות ממך. בבטחון מלא!!! אבל תיאורי החסידים שלא "גרים במקום ששסניקים וליטאים" גרים לא יבייש שום עיתון אנטישמי. וטוב שיש איכלר כזה שאומר את מה שדרעי וגפני היו צריכים לצעוק במקום ללקק. או במקום לדאוג לסגר לחרדים.
נשלח ב-12/10/2020 21:02
קרשינדו כתב:
שטירמער, ברית החדשה ובטאון דעא"ש. עכשיו תנסה להתייחס לעצם הדברים.
קודם אציין שבשכונתי המעורבת, אני רואה שהציבור ב"ה מקפיד על התקנות. ישנם מניינים של אנשי ש"ס ומנייני "בוגרי הישיבות" בגנים ציבוריים במגרשי בתי ספר, וכולם על פי הכללים והתקנות בריחוק ומסכה כנדרש.
הבוקר נאלצתי להגיע לרופא בשכונת גאולה. הרושם שלי שגם כאן מקפידים על מסכות. אולי חצי מהציבור. החצי השני כלל לא שם. מתקרב אלי חסיד ללא מסכה ומכבד את עצמו (ואותי) בפיהוק רחב ומשם כמעט זימנתי לעצמי בדיקה. במרפאה עצמה ישנם גם פציינטים המהדרין להיות ללא מסכה ולפטפט (אידיש) עם הבת זוג בקול גדול. תלונות לצוות נענות - אנחנו לא אחראים על האכיפה.
חלק גדול מהאנשים ללא מסכה מיהרו לשחריס בהר צבי. ממבט מבחוץ לתוך המניין זה נראה לי מדגרה למהדרין.
ולכל המגיבים שיגיבו - בלפור, הפגנות, בלה בלה. בכדורגל יש משפט חשוב - "הטבלה לא משקרת".
הטבלה אכן לא משקרת, ובכל הטבלאות מציינים כי אחוז ההדבקה בבתי הכנסת הינו אפסי. אבל זה לא מפריע לך להמשיך ולהסית כאחרון האנטישמים.
נשלח ב-13/10/2020 00:39
תמניא_אפי כתב:
עדיף ללכת בלי מסיכה ולזלזל בהנחיות ולהגיע לחסדי עמרם, מאשר להיזהר עם כל ההנחיות וללכת עם מסיכה 24 שעות ביממה ולהגיע לבתי החולים.
אולי כבודו יסביר לנו למה זה עדיף?
איך עדיף?
למי עדיף?
אין נכד שלא עולים בו הרהורי חרטה, גם כשסבא שלו נפטר בשיבה טובה ובחיוך.
זה חלק טבעי ואנושי בעיבוד של כל אסון.
אולי לא עשינו מספיק? אולי צריך היה לקרוא לרופא פלוני ולא אלמוני?
אז לא עדיף להגיע לבית חולים בהרגשה שאני את ההשתדלות שלי עשיתי, והשאר בידי שמים?
בטוח עדיף על פני הרגשה רעה של איך הבאתי את עצמי במו ידי את הרעה הזו.
לא מקנאה בכלל במשפחות החולים שלא נזהרו. יכולה רק לדמיין את רמות החרטה הקשות שלהם, שבאות בנוסף על הצער והכאב שבלתי נתפסים.
נשלח ב-13/10/2020 05:41
מאירקה99 כתב:
מאירקה חבל על זמנך תשובות ענייניות לא תקבל מדובר ברוצחים החשים פחיתות כבוד להישמע להוראות המשטר הציוני ללכת עם מסיכה גם במחיר של לעבור על הדיבר לא תרצח, בין אדם לחברו, וחילול שם שמים, בינם לעם היהודי אין ולא כלום חוץ מרוע מזוקק, התשובות שתקבל הם תשובות של אנשי קטני מוחין אנטישמי דר שטרימר וכו'
נשלח ב-13/10/2020 06:27
מאירקה99 כתב:
טיול בוקר בגוב האריות (רחוב צפניה, גאולה)
אני לא בטוח שהשנאה שלך באה רק בגלל היחס החרדי לקורונה..
הקורונה היא אולי מדגרה של השנאה, אבל השנאה היתה שם מאז ומתמיד
וכמוך - כל שונאי החרדים
וכרגיל, מי שבעיקר סובל מהשנאה הם השונאים, הקב"ה ברא את זה ככה, כדי לשלם לכם על המקום.
נשלח ב-13/10/2020 06:33
אני לא שונא חרדים. סבי הי"ד היה חרדי חסיד ספינקא וכך רוב משפחתי. אני כותב זאת מתוך תקווה לשפר את המצב. ואכן המודעות קיימת ברוב הציבור. אך זה לא מספיק.
נשלח ב-13/10/2020 06:53
מאירקה99 כתב:
אני לא שונא חרדים. סבי הי"ד היה חרדי חסיד ספינקא וכך רוב משפחתי. אני כותב זאת מתוך תקווה לשפר את המצב. ואכן המודעות קיימת ברוב הציבור. אך זה לא מספיק.
נו ברור שאתה גם אנטישמי וגם שונא חרדים. עובדה, העזת להעביר ביקורת.
כדי להתעלם ולבטל את דבריך נאמר שאתה אנטישמי שממילא אומר דברי בלע נגד חרדים ואין צורך להתיחס.
לא יעזור לך אם תכחיש. הטפשים לא מסוגלים להתמודד ולכן יעדיפו להוציא שם רע מאשר לענות לענין.