אנו גאים על היותנו יהודים היודעים איך להעביר לדורות הבאים שהמסורת היהודית ממשיכה בעוז למרות כל הגזירות והניסיונות. מי שצריכים להתבייש אלו אותם שליחי השלטון והממשלה, שיצאו במהלך החג לפוגרום אכזרי שלא זכור כמותו. ברשעות וברוע לב, היכו ילדים קטנים, השתוללו בחמת זעם, וגרמו להתקהלות והפצת הנגיף הרבה יותר מכל קבוצה אחרת באוכלוסייה. לא כל השוטרים רצו את זה. יש מהם שליבם נכמר להיות קלגסים ולהוציא יהודים מבתי הכנסת, אבל גזרה המלכות".
אייכלר הציג תמונות של נפגעים חרדים מאלימות המטרה ותקף: "הנה לכם התמונות המדממות שירשמו לדיראון עולם בהיסטוריה של עם ישראל. יהודים מוכים ומדממים על תפילה בבית כנסת.
"מצפוני היהודי לא יאפשר לי לתת את אמוני בממשלה ששולחת קלגסים להתאכזר לילדים יהודים. לא אצביע אמון היום עם הממשלה".
נשלח ב-12/10/2020 23:17
החצוף הזה שקהילתו הובילה את ההתעלמות מההוראות והביאה על הציבור החרדי כולו את חורבן הקורונה והסגרים מעז לפתוח את הפה.
שמישהו ישים סוף לחרפה הזאת ששמה אייכלר ויעיף אותו מהכנסת.
לקרוא את דברי ר' יצחק לנדא באשכול סמוך ולראות את ההבדל בין אדם שפוי לאדם הזוי
נשלח ב-12/10/2020 23:17
בושה וחרפה שהוא משמש כנציג ציבור
נשלח ב-12/10/2020 23:19
אני ממש לא מתומכי הסגר הכללי. יש דרכים יותר שפויות להוריד תחלואה (למשל - לאכוף מסכות על הפה והאף בפועל בחללים סגורים, עד כדי מאסר). אבל קוקו שכל ביריון אצלו הוא נאצי וכל תינוק שנשבה שבאמת לא מסוגל להבין עד כמה ביכנ"ס הוא קריטי הוא בשבילו פרעה והמן - רק מגחיך אותו ואת הציבור שהוא מייצג. אלמלא לפיד שהוא טיפש מופלג מאוד לכל הדעות, אייכלר היה קוטף בקלות את כתר שוטה הכנסת.
אני לא יודע מה אתם רוצים מאייכלר, הוא עושה מה שכל חסיד מצוי עושה. מאמין בכל לבו באדמו"ר שלו. בדיוק כמו שאנו לא מצפים שחסידי ברלנד יאמינו שהוא נואף, אפי' אם הם יראו זאת בעיניהם ממש, כך גם אין לצפות מאייכלר שיחשוב שמשהו דפוק אצלו. ההיפך הוא הנכון, האדמו"ר שלו הכי צודק והכי חכם, וכולנו המפגרים, והמשטרה צריכה להתבייש שהיא לא משתפת פעולה עם האדמו"ר הגאון שלו, ובמקום זאת, היא מרביצה לילדים...
א. אני ועוד רבים אחרים בחרנו בו ואני מתבייש בכך שהוא מייצג אותי.
ב. לא הבנתי את הטיעון, גם המחבלים מבל"ד בכנסת מייצגים את בוחריהם, ועדיין זו בושה שהם משמשים כנציגי ציבור בכנסת.
נשלח ב-13/10/2020 00:02
בנוסף לטענות שהועלו כאן, הבעיה הגדולה עם אייכלר היא הקלות שבה "שוברים את הכלים". אם כל בעיה שיש בקהילה שלך הופכת למלחמת דת וכל שוטר שדואג לבריאות שלך נהיה נאצי, כמה משאבים יהיו לך כשתצטרך להילחם על דברים באמת חשובים? עדיף להיות עדינים וזהירים במקרים ספציפיים, בפרט שבנושא הקורונה החרדים יותר גמישים מבעלזא וגם ההוראות הגיוניות, אז למה שיעמוד מטומטם כזה ויעשה לכולנו פאדיחות על חשבונינו?
נשלח ב-13/10/2020 07:25
ללפיד וליברמן היה חג שמח, עכשיו יש להם גם אחרי החגים שמח.
נשלח ב-13/10/2020 09:04
איכלר עשה את מה שהוא עושה במשך שנים ארוכות ... חיזק את לפיד...
הוא גידל את לפיד האבא בתוכנית פופוליטיקה והיום הוא מגדל את לפיד הבן
נשלח ב-13/10/2020 09:25
אין ברירה צריך להכות אותם בקלפי אני שוקל לא להצביע