| נשלח ב-13/10/2020 00:12 |
|
| |
התמותה מקורונה בבני ברק גבוהים בהרבה מהממוצע הארצי בדגש על גילאי 75 ומעלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2020 00:19 |
|
| |
וואו וואו וואו!! איזה שם מפוצץ!! "המכון החרדי למחקרי מדיניות" פשש... תזכה להכניסו לבריתו של אברהם אבינו בעתו ובזמנו... נוסד לפני 14 דקות בדיוק, ואתה מצטט אותו כאילו שזה תורה מסיני! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2020 00:41 |
|
| |
hhaavv
| תמניא_אפי כתב: |  | וואו וואו וואו!! איזה שם מפוצץ!! "המכון החרדי למחקרי מדיניות" פשש... תזכה להכניסו לבריתו של אברהם אבינו בעתו ובזמנו... נוסד לפני 14 דקות בדיוק, ואתה מצטט אותו כאילו שזה תורה מסיני!
|
|
איך שתגובה זו תואמת את שאר הודעותיך. עליך לא חל כנראה הכלל של הרוצה לשקר ירחיק עדותו או שבמלתא דעבידא לגלויי לא משקרי אינשי.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2020 00:44 |
|
| |
חבל עליך ידידי, הבכת את עצמך מספיק...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2020 00:47 |
|
| |
מושגים יקירי החשבון בטוויטר נפתח היום. מתי הם נוסדו, אלוקים יודע. אולי אני אסתמך עליהם כמו על כל היקבים שהם כבר פה מעידן הברון רוטשילד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2020 00:56 |
|
| |
חשבון ה פייסבוק פעיל כבר 5 שנים

|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2020 01:04 |
|
| |
בעבר הייתי אומר:" הו, תגובה ניצחת, בטח הטוען המקשקש יבוא עכשיו יודה בטעותו". וכמעט באתי לומר שוב ואז נזכרתי שתמניא ב-ע-לס-ר...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2020 04:53 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | וואו וואו וואו!! איזה שם מפוצץ!! "המכון החרדי למחקרי מדיניות" פשש... תזכה להכניסו לבריתו של אברהם אבינו בעתו ובזמנו... נוסד לפני 14 דקות בדיוק, ואתה מצטט אותו כאילו שזה תורה מסיני! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
נוסד לפני שניה וחצי. תשובה עניינית לנתונים היבשים יש?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2020 06:16 |
|
| |
חחח לראות את החרדקי"ם המסכנים פותחים כאן אשכולות אינספור, כולם אותו כותרת "התמותה אצל החרדים, התמותה אצל החרדים", כל כמה דקות פותח כאן עוד טמבל חדש אשכול בנושא כשהוא חושב שהוא ממציא את הגלגל.. לא יודע אם זה נכון, קשה לאמוד, קשה לדעת מי מת מקורונה, וביחס למה הם האחוזים דבר אחד ברור, יש כאן אנשים בלי שום מצפון שרוקדים על הדם רוקדים משמחה אה כמובן, במסווה של דאגה.. הדאגה לאהוביהם החרדים שלא ימותו
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2020 08:34 |
|
| |
עצוב לראות את המזלזלים המסכנים מגיבים כאן אשכולות אינספור, כולם אותו כותרת "התמותה אצל החרדים, התמותה אצל החרדים", כל כמה דקות מגיב כאן עוד טמבל חדש אשכול בנושא כשהוא חושב שהוא ממציא את הגלגל.. לא יודע אם זה נכון, קשה לאמוד, קשה לדעת מי מת מקורונה, וביחס למה הם האחוזים דבר אחד ברור, יש כאן אנשים בלי שום מצפון שרוקדים על הפארנצנעס, רוקדים בשמחת בית השואבה אה כמובן, במסווה של דאגה.. הדאגה לנפש, ליראת שמיים... רק שלא יפסידו את הטישנשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2020 08:41 |
|
| |
נחשוני ב'ידיעות': מנתונים רשמיים שיפרסם הבוקר משרד הבריאות עולה שיותר ממחצית מחולי הקורונה המבוגרים בישראל – מעל גיל 65 – חרדים. *הסקופים: bit.ly/36RrKRz* נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2020 08:51 |
|
| |
למושגים ושות', חבל על העבודה, ישנם כאלה שהחליטו במודע להשבית את החשיבה, איך היה נוהג לומר הגראי"ל זצ"ל לומר, הכל גאוה גאוה גאוה, אלא שאת התוצאות אצל אלו ששותקים, בקהלים האלו, הם יראו משך הזמן, ודוגמא כמשפחת לנדאו, ( כן הראש ישיבה ר' ישראל, ואחיו ר' יצחק זצ"ל) מחשובי משפחות בעלז שפרשו והלכו להם הרחק משם, בלי לדבר על מה שראו ושמעו, אבל מעשיהם מוכיחים את דעתם, והלואי שאלו שיערקו, יהיו לעולם תורני אחר ולא לרחוב, וכל המגיבים מטעם, לא קולטים כמוהם כאדון אייכלר, שטפיחה על השכם בשטיבל, לא משכנעת אף אחד מבחוץ, ובחוץ, אין לכם מושג, על האיבה של הציבור הפשוט כנגד מי שהביא אותנו עד הלום .
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2020 10:01 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
וואו וואו וואו!! איזה שם מפוצץ!! "המכון החרדי למחקרי מדיניות" פשש... תזכה להכניסו לבריתו של אברהם אבינו בעתו ובזמנו... נוסד לפני 14 דקות בדיוק, ואתה מצטט אותו כאילו שזה תורה מסיני! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
המכון קיים כבר 6 שנים. חבר הכנסת פינדרוס מ'הדות התורה' היה חבר בהנהלת המכון, ואף כיהן כמנכ"ל המכון עד שנכנס לכנסת. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2020 10:03 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2020 10:57 |
|
| |
הענין עם החברה האלה שגם אם יראו להם אלף מתים מהרחוב שלהם הם לא יודו בטעותם וימשיכו במרים. לא משנה המספרים לא משנה הכמות. הרבי אמר לקפוץ מהגג ולכן כולם קופצים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|