בית פורומים בחדרי חרדים

דרעי גפני ביבי לא נסכים לסגר בערים החרדיות נבעיר את המדינה !!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/10/2020 01:12 לינק ישיר 
דרעי גפני ביבי לא נסכים לסגר בערים החרדיות נבעיר את המדינה !!

לא נסכים לדיל מפוקפק
האם אני ועמי נמכרנו לסגר קשה וחונק ??
בגלל חדלי אישים ובעלי אינטרסים ???

"במידה ויוחלט להטיל סגר על הערים האדומות החרדיות, התלמודי התורה והישיבות יישארו פתוחים, בתמורה לסגירת עסקים והרגעת הרוחות בקרב הציבור החרדי בניסיון להשלים עם הסגר הדיפרנציאלי".

אתן/ אתם מוכנות/ מוכנים להשלים עם הסגר הדיפרנציאלי? אני לא!!
אני לא מוכנה שאנשים שלא נבחרו בצורה דמוקרטית בבחירות אמתיות !!
כי ידוע שבערים החרדיות וגם במפלגות החרדיות המסואבות
אנשים לא ראוים מוצנחים לתפקיד בגלל דילים מפוקפקים !!

אנחנו , ציבור גדול מתושבי בני ברק ושאר הערים החרדיות ורבים מהם איתרע מזלם הרע והם גרים בערים האלו !!
והם לא בחרו בנציגים החרדים שלא מיצגים אותם בכלל
והם מתנגדים למפלגות החרדיות המסואבות שלכאורה דואגות רק לאינטרסים של העסקונה ושות ....
ושלא מקבלים תמורה לארנונה שהם משלמים !!
כבר למעלה מחצי חצי שנה נזהרים ונשמרים, ממעטים לצאת מהבית, מתפללים ברחובות, עוטים מסכה ומתפללים לישועה.

כחודש שאנחנו בסגר, סגר קשה ומרושע שהרס את החגים הרס את עסקים את החינוך
סגר מרושע שגרם לעצבות בחג השמחה באדיבות ובהסכמת דרעי ושות ....
יושבים לבד, בלי הילדים, בלי הורים בלי אחים בחגים, בשבתות, בחול המועד לא יוצאים כמו בכל שנה אלא חיים בכלא מחכים שמספר החולים ירד ואנחנו נוכל לשוב לסוג של שגרה.

והנה: בלי שהם הוסמכו לכך נציגי הציבור החרדי ברשויות המקומיות ובכנסת, תופרים דיל על חשבוננו. הישיבות ותלמודי התורה ייפתחו בתמורה לסגר בערים האדומות, והם עוד מבטיחים לפעול כדי להרגיע את התושבים ולהשלים עם הסגר!
מאחורי הקלעים נודע הדיל מפוקפק המתרקם, אז זה עדיין לא פורסם, והדגישו כי הסגר הפעם יהיה סגר חזק ולוחץ, הרבה יותר מהסגר הדיפרנציאלי שהיה בתקופת פסח על בני ברק או על כל עיר חרדית אחרת, וגם הוא, למי שהספיק לשכוח, היה קשה מאוד ולא נעים!
לא נשכח מי שלחץ על הסגר בפסח !!
דרעי המניפולטור וליצמן שבנתיים עשה תשובה וטען שהסגר על כל העיר בבני ברק היה טעות והתפטר שהוא שמע שיהיה סגר בכל הארץ .
למרות שאני לא נוהגת לחלק מחמאות לכל מי שקשור לגור נדלן .

כמעט ברור שפתיחת תלמודי התורה והישיבות יעלו את מספר החולים וההדבקות בערים האדומות, ויחד עם הסגר, הערים האדומות יהפכו למדגרות קורונה. הסגר יימשך מי יודע עד מתי, ויותר גרוע, גדלים הסיכויים שרבים מאתנו יחלו, ירגישו לא טוב, ומי יודע מה עוד.

פיקוח נפש דוחה את כל התורה, אבל אם חייבים לפתוח את תלמודי התורה והישיבות, דבר שלא בטוח שאכן הוא נחוץ ודרוש ושווה את מחיר הפגיעה הקשה בעסקים ובתושבים !!
אנחנו לא נתנגד. אנחנו רק נתנגד להטלת סגר על כל תושבי העיר של בני ברק והערים החרדיות האחרות ללא הבחנה!

אנחנו התושבים שהקפדנו על ההנחיות לא רוצים לשלם את המחיר של מי שלא הקפיד עליהן. במקום לעשות סגר על כל העיר, צריך להטיל סגר רק על השכונות האדומות. לא רק בבני ברק, בכל עיר אדומה!

אז...

אם אתן /אתם לא רוצות / רוצים לשבת בסגר עוד שבועות רבים, וזה כנראה מה שיהיה,

אם אתן/ אתם רוצות / רוצים לחזור לשגרת קורונה כמו השכנים שלנו ברמת גן, בפתח תקווה ובערים ירוקות וכתומות נוספות בארץ,

אם אתן/ אתם מרגישות/ מרגישים הזדהות וערבות הדדית עם בעלי העסקים בעיר שכבר היום קורסים ומחר כנראה יתמוטטו לגמרי...

אם גם אתן /אתם חושבות/ חושבות שחברי הכנסת נבחרו כדי לייצג אותנו ולא לסחור בנו,

בואו ונעשה מעשה!!

אני מפרסמת פה את מספרי הטלפון וכמה פרטים נוספים של נבחרי הציבור. שלחו להם מסרונים, וואצ אפ או מייל. כתבו להם שאתם תושבים בערים האדומות, תושבים ממושמעים שהקפידו על הנחיות ומתנגדים ל"ענישה קולקטיבית" בגלל קבוצות מיעוט שהפרו את החוק ומנעו מהעיר להבריא!

הסבירו להם שגם אנחנו כמו כל התושבים בארץ מתגעגעים לחזור לסוג של שגרה.

בקשו מהם לעזור לנו ולהוביל מהלך להטלת סגר דיפרנציאלי על השכונות האדומות ולא על הערים האדומות.

ח"כ יעקב אשר: יהדות התורה, יושב- ראש ועדת החוקה, חוק ומשפט

טלפון : 050-5357707

דואר אלקטרוני: [email protected]

חיים ביבס: יו"ר השלטון המקומי.

טלפון: 052-2344348

דוא"ל: [email protected]

יפעת שאשא ביטון, חברת כנסת ויו"ר ועדת הקורונה

דוא"ל: [email protected]

טלפון: 052-8789800

יולי אדלשטיין, שר הבריאות

טלפון: 050-3334298

כתובת מייל: [email protected]

הפיצו את הפוסט הזה, שתפו את הבעלים שלכן, את החברים, את בני המשפחה, ואל תזלזלו בכוח שלנו. ככל שנהיה רבים יותר, נשפיע יותר!

למי שיש וואצ אפ, עדיף לפנות בוואצ אפ!
או במייל srit560@walla. com

ואני קוראת מכאן לעשות הפגנות ומחאות ברחבת העירייה או המועצה בכל ערב בכל עיר חרדית נגד הנציגים שאין להם מנדט להחליט על כול הציבור
במיוחד מי שלא בחר בהם ולא מכיר בהם כנציגיו !!!
בואו ביחד נבעיר את המדינה ואת כל הערים החרדיות בהפגנות !!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2020 01:50 לינק ישיר 
hhaavv

שרית560 כתב:
למרות שאני לא נוהגת לחלק מחמאות לכל מי שקשור לגור נדלן .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2020 04:02 לינק ישיר 

צריך להגיד, שסגר דיפרציאלי הוא התוצאה של הזילזול המתמשך בפלגים מאד מסויימים וזה מבלי שהזכרנו את אלו ששילמו על כך בחייהם. הם-המזלזלים היו צריכים להישאר נעולים  באי בודד. אבל זה לא אפשרי. ולכן יהיה סגר על כל העיר. ומי ששומר על ההנחיות ואיכפת לו מחיי אדם, ייאלץ לקבל את זה בהבנה ובאיפוק למרות הכעס הרב. שרית, מה דעתך שבמקום שנבזבז זמן ומשאבים על הפגנות כוחניות ושלא יובילו לשום דבר טוב, נתמקד בהסברה מצד אחד, ומצד  שני, בנקיטת סנקציות כלפי פורעי חוק.

תוקן על ידי קונטרול ב- 14/10/2020 04:35:02

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2020 05:29 לינק ישיר 

מי שטרח בערב שבת יאכל אותה בשבת. אפילו ראשי המועצות הערביות הבינו את זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2020 06:05 לינק ישיר 

לא ניתן לסגור שכונות בתוך בני ברק אבל גם אם כן זה פשע באותה מידה. מה אני אשם שאני גר בשכונה אדומה? בכל מקרה אני מצטרף להתנגדות לדיל ולו בגלל שקבוצת עסקנים שלא נבחרה ע"י הציבור רוקחת אותו בלי לשאול את דעת התושבים. בעלי העסקים קורסים גם כך ואין סיבה שהם ישלמו את המחיר. כך גם אנשים שעובדים מחוץ לעיר ועלולים לאבד את פרנסתם בשל הסגר וההסתה. לגבי הישיבות עם פנימיה אין שום סיבה שלא יפתחו באותה מתכונת כמו בחודש אלול, הפעם עם בדיקות אמיתיות בכניסה לקפסולה. לגבי השאר, שיפצלו כיתות וילמדו חלקית בזום או בטלפון כמו במגזר הכללי. אפשר גם להכשיר במהירות מלמדים נוספים, אולי אפילו בחורים מתאימים מישיבות גדולות ולהשתמש במבני סמינרים וכדו' לכיתות קטנות יותר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2020 08:07 לינק ישיר 

סגר יהיה על ערים אדומות בלא קשר לישירות\תלמודי תורה בגלל קבוצות\חסדיות ששמו פס וחשבו רק על עצמם 
אז שבעלי העסקים יפגינו מול הבית של האדמורים 

מה שדרעי\גפני מנסים לעשות זה להציל את מה שאפשר... זה לא שהם קובעים שהעיר אדומה והם סוגרים אותה אלא שזה המציאות שהעיר אדומה ויש מתווה רמזור של הממשלה שקובע מה עושים שהעיר אדומה אז הדיל לכאורה יציל את לומדי התורה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2020 08:59 לינק ישיר 

את הטפת כאן לזלזול בהנחיות, הכחשת את הקורונה וכתוצאה מהזלול שלך ושל עוד קבוצות בחברה החרדית אנשים מתים ועוד רבים שוכבים במצב קשה. כולנו נאכל את מה שאתם בישלתם וכך גם יענו לך אלה שאת פונה אליהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2020 10:34 לינק ישיר 

אכן. הגיע הזמן לעשות. אבל האשמים העיקריים הם נציגנו שעשו את הדיל. לא ייתכן שאנשים בבית חצי שנה בגלל שילדי השכנים היו בישיבות או בתלמודי תורה. היו מגיפות בישראל והבינו שכל אחד חייב להיות בביתו. דרעי שכל הזמן בחוץ בין אנשים כל הזמן בועידות בוועדות בפגישות אבל בלי בושה מתגאה כל הזמן שהוא מתפלל בבית (זה נוח לו יותר?) את דרעי הראשון שיש להוציא מהפוליטיקה החרדית. הוא הורס לנו הכל. דרעי ויענקוש או יענקוש ודרעי מחליטים לבד הכל. וכולם עונים אחריו אמן. בבחירות הבאות אין צורך בכמה נציגים שרק עונים אמן. אלא סוף סוף יגיע הזמן שכל הנציגים יביעו את דעתם בלי פחד. מקלב היקר איפה אתה? ממי אתה מפחד? מי השתיק אותך? פרוש? מה קרה? לא מתאים לך לשתוק? הגיע הזמן שרבנים ואדמורים יביעו את דעתם בלי פחד מהפוליטיקאים, שלא פותחים בתי ספר וישיבות עד שיתגברו על המגיפה הארורה שמפילה חללים חסידיים ליטאים וספרדים. (כן אדון דרעי כידוע לך גם ספרדים מפירים סגרים ומדביקים אחרים למארות שבכל הופעה בתקשורת החילונית אתה חוזר על המנטרה שאתם שומרים יותר מהאשכנזים. רואים אותם שם בהמוניהם בהפגנות. (אגב הר נוף אדומה היא תהיה גם בסגר או שישלפו שפן והם פתאום יהפכו לירוק?)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2020 11:31 לינק ישיר 

לא שומרים על ההנחיות וגם לא רוצים מגבלות. אי אפשר גם לאכול את העוגה וגם להשאירה שלמה.

תוקן על ידי נייעס_רוב ב- 14/10/2020 11:32:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2020 11:33 לינק ישיר 

נייעס_רוב כתב:
לא שומרים על ההנחיות וגם לא רוצים מגבלות. אי אפשר לגם לאכול את העוגה וגם להשאירה שלמה.

תוקן על ידי נייעס_רוב ב- 14/10/2020 11:32:09

למה לא? וכולם לא נבראו אלא לשרתני, ואין פורענות באה לעולם אלא בשביל עמי הארץ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2020 12:14 לינק ישיר 

כולם שכחו לציין פרט קטנטן.

"הכל בהנחה מפוקפקת שההנחיות עוזרות במשהו"

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2020 12:15 לינק ישיר 
נייעס_רוב

שאגתשביט כתב:
לא שומרים על ההנחיות וגם לא רוצים מגבלות. אי אפשר לגם לאכול את העוגה וגם להשאירה שלמה.

תוקן על ידי נייעס_רוב ב- 14/10/2020 11:32:09

למה לא? וכולם לא נבראו אלא לשרתני, ואין פורענות באה לעולם אלא בשביל עמי הארץ.

לֹא תְנַסּוּ אֶת יְהוָה אֱלֹהֵיכֶם כַּאֲשֶׁר נִסִּיתֶם בַּמַּסָּה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2020 12:19 לינק ישיר 

מנחה_חדשה כתב:

את הטפת כאן לזלזול בהנחיות, הכחשת את הקורונה וכתוצאה מהזלול שלך ושל עוד קבוצות בחברה החרדית אנשים מתים ועוד רבים שוכבים במצב קשה. כולנו נאכל את מה שאתם בישלתם וכך גם יענו לך אלה שאת פונה אליהם.

אני לא הטפתי לזלל בהוראות !!ולא הכחשתי את הקורונה !!
אני טוענת שהפניקה והחרדות שמפמפים לציבור הן מוגזמות !!
ומכלל המאומתים 98% הם ללא תסמינים או עם תסמינים קלים!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2020 13:25 לינק ישיר 

שרית560 כתב:
מנחה_חדשה כתב:

אני לא הטפתי לזלל בהוראות !!ולא הכחשתי את הקורונה !!
אני טוענת שהפניקה והחרדות שמפמפים לציבור הן מוגזמות !!
ומכלל המאומתים 98% הם ללא תסמינים או עם תסמינים קלים!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

טוב שהבהרת את זה.
השאלה מה את מציעה לעשות במקום הסגרים באזורים האדומים.
יותר אכיפה? ולאיזה הגבלות את כן מסכימה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2020 23:05 לינק ישיר 

קונטרול כתב:

צריך להגיד, שסגר דיפרציאלי הוא התוצאה של הזילזול המתמשך בפלגים מאד מסויימים וזה מבלי שהזכרנו את אלו ששילמו על כך בחייהם. הם-המזלזלים היו צריכים להישאר נעולים  באי בודד. אבל זה לא אפשרי. ולכן יהיה סגר על כל העיר. ומי ששומר על ההנחיות ואיכפת לו מחיי אדם, ייאלץ לקבל את זה בהבנה ובאיפוק למרות הכעס הרב. שרית, מה דעתך שבמקום שנבזבז זמן ומשאבים על הפגנות כוחניות ושלא יובילו לשום דבר טוב, נתמקד בהסברה מצד אחד, ומצד  שני, בנקיטת סנקציות כלפי פורעי חוק.

תוקן על ידי קונטרול ב- 14/10/2020 04:35:02

אני ראיתי שהפגנות עוזרות !!
הנכים בסוף קיבלו את מבוקשם !!!
הסברה ?? למי ולמה ???

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2020 08:27 לינק ישיר 
דרעי ??? נכנס לפורום??

נוירולוגנשלח ב-14/10/2020 20:58

דרעי: "אם לא תגיעו איתנו להסדר על פתיחת הישיבות, יפרוץ מרד"

האזהרה של דרעי לנתניהו ולאדלשטיין: "אם לא תגיעו איתנו להסדר על פתיחת הישיבות, יפרוץ מרד. אנחנו הולכים לפיצוץ - יהיו הפרות גדולות"

https://twitter.com/kann_news/status/1316424022767304705

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > דרעי גפני ביבי לא נסכים לסגר בערים החרדיות נבעיר את המדינה !!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext