| נשלח ב-14/10/2020 22:51 |
|
| |
המשטרה: העצור נפצע מבקבוק זכוכית שנזרק על ידי בן משפחה בחתונה בגבעת זאב.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 22:54 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 23:15 |
|
| |
מי שמאמין למשטרע - אידיוט
כמה פעמים נתקלנו בשקרים מהמשטרע ?
מאה פעמים?
מאתיים?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 23:17 |
|
| |
חריף ובטח מה שהמשטרה אומרת זה מה שהיה!
ומה אומר על זה מנחה? או מושגים?
בדרך כלל אתה/ אתם עונים על אוטומט כולי תקווה שאתם נחבאתם מבושה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 23:22 |
|
| |
| קרשינדו כתב: |  | חריף ובטח מה שהמשטרה אומרת זה מה שהיה!ומה אומר על זה מנחה? או מושגים? בדרך כלל אתה/ אתם עונים על אוטומט כולי תקווה שאתם נחבאתם מבושה |
|
תבדוק באשכול הסמוך, אל תתעצל, ותראה מה הגבתי. ותראה גם את האשכול שפתחתי כבר בצהריים לפני שבכלל האירוע התרחש על ישראל פריי שמצלם חתונות "פריי קיבלת ג'וב הנח לנו" נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 23:23 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 23:33 |
|
| |
המשטרע מפרסמת סרטון מתחילת הארוע,
מטושטש ונראה לי גם ערוך !
את האלימות שלהם הם כמובן לא מפרסמים וחבל.
חייבים לקבל את כל הסרטונים ממצלמות הגוף של השוטרים ! ! !
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 02:33 |
|
| |
עדיף היה שהמשטרה היתה אומרת את האמת, שאח הכלה דחף אגרוף לאחד השוטרים, ושוטר שמקבל מכות הופך להיות אלים כי הוא חושב ששוטר הוא בראש שרשרת המזון האנושית, נזר הבריאה. והאמת, כל מה שהאדם עושה - לעצמו הוא עושה עם כל הכאב שיש בפיזור חתונה, והכאב הוא עצום, המשפחות היו צריכים לנסות להרגיע את המצב ולא לפתוח בצרחות, לתת מכות לשוטרים, דבר די מטופש כי תמיד יהיו השוטרים רבים יותר וחזקים יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 08:33 |
|
| |
יהודה שלזינגר @judash0 ועוד קצת פרטים מהחתונה: למעלה מחמישים איש. חלק בחוץ, לא מעט מסתובבים בפנים, לא רק משפחה גרעינית. המון אלכוהול. לא ריחוק, לא היגיינה, קצת מסכות בת משפחה מורידה מצלמה לשוטרת, קללות בחוץ, בחור "מבושם" תוקף שוטר. ודווקא על זה העיתונאים והפוליטיקאים החרדים רצו להגן. הזיה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 09:42 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | יהודה שלזינגר @judash0 ועוד קצת פרטים מהחתונה: למעלה מחמישים איש. חלק בחוץ, לא מעט מסתובבים בפנים, לא רק משפחה גרעינית. המון אלכוהול. לא ריחוק, לא היגיינה, קצת מסכות בת משפחה מורידה מצלמה לשוטרת, קללות בחוץ, בחור "מבושם" תוקף שוטר. ודווקא על זה העיתונאים והפוליטיקאים החרדים רצו להגן. הזיה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ברור, ממה הם חיים?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 10:40 |
|
| |
לא יהודה שלזינגר, לא על זה רצו להגן, כולם אומרים די במפורש, שמדובר בהתנהגות ערסית של המשפחה, אבל התגובה המטומטמת של המשטרה מראה לנו איפה אנחנו חיים . בבורופארק הפגינו חרדים, בגלל סיבות דומות, אשמה מקומית של אי הקפדה על התקנות, ממשל מושחת, שקורא להידברות עם המנהיגות המקומית, משקר עליה במצח נחושה מול המצלמות, והופך כל משתף פעולה עם הממשל ללעג וקלס, ובתנאים אלו משטרת ניו יורק הראתה מה עושים כאשר מקצוענים, למרות שלמשטרה שם יש את כל האינטרס להכשיל את הממשל, אבל המקצוענות שלהם לא מאפשרת להם למעול בתפקידם . כאשר החלו ההפגנות בבורופארק, כמאתיים ניידות של משטרת ניו יורק, שעטו לכיוון השכונה , כאשר הסירנות והצ'קלקות עובדות במלוא התנופה, מאות רבות של שוטרים התפרסו, והמשטרה התנהגה בשיא הנימוס, הפגנת הכוח מלווה בהקפדה על התנהגות אתית, כאשר מדובר באזרחים נורמטיביים, וכל מי שנתקל בשוטר אמריקאי יעיד שמדובר בדמות אסרטיבית, המתנהגת בנימוס, זהו, לא צריך יותר, סיפור מהסוג של הסכמים מתחת לשולחן לא היה עובר , והמפקדים היו מושלכים לכלא, אף דובר של המשטרה לא היה מצהיר חצי דקה אחרי ארוע שהשוטרים בסדר, כי כל בר דעת מבין שאין לו אפשרות לדעת מה היה, הוא היה מודיע שהנושא ייבדק, כי זאת התשובה המתבקשת, למי שרוצה לשדר קצת אמינות . כאשר חרדי שומע על ההסכמים עם חסידויות ופלגים, ואח"כ נתקל באלימות קשה כלפי יחידים, מצד אותו מפקד בעל ההסכמים, התוצאות מובנות . כאשר משך שנים המשטרה עושה עבודה קלה ומאפשרת חסימת צירים וסבל אדיר לאוכלוסיה בהפגנות הפלג היאמשדרת חולשה איומה, שמקשה עליה מאוד, בהסכם הלא כתוב בין האזרח לשוטר, האזרח מוכן לקבל מגבלות, בתנאי שהן שיוויוניות, הוגנות ונעשות במידת האיפוק הראויה, ללא שקרים מטומטמים, והשקרים מטומטמים, אפילו אם המציאות הייתה כמו דובר המשטרה, כי לכולם ברור שהתגובה של המשטרה אוטומטית ללא ידיעת העובדות האמיתית, אף אחד לא אוהב ומשתף פעולה עם עלובי נפש לא הגונים .כאשר אין אפשרות לנוכחות מסיבית של שוטרים, בלי ששוטר אדיוט, ישים רגל לבחור, ושאר מיני ירקות, בסופו של יום מי שנדפק הוא המשטרה.
תוקן על ידי אליהו1000 ב- 15/10/2020 10:43:09
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 11:38 |
|
| |
מאז שקראתי כמה תגובות של המשטרה על מקרי אלימות של שוטרים, אני לא מאמין לגרסת המשטרה עד שהם יוכיחו שהם צודקים.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 12:23 |
|
| |
נצל
כותב אליהו1000:
...וכל מי שנתקל בשוטר אמריקאי יעיד שמדובר בדמות אסרטיבית, המתנהגת בנימוס, זהו, לא צריך יותר... לענ"ד האדון אליהו לא ראה מימיו שוטר אמריקאי, וזה לימוד זכות, כדי לא לומר שהאדון הנכבד הזה משקר ביודעין, ואין לו מושג בדמותו של 'שוטר אמריקאי'. אני ראיתים בפעולה, ואילו היה אליהו טועם כל שהוא מנחת ידו של שוטר אמריקאי סבורני שבעיותיו עם הקורונה היו נפטרות מצד 'קים ליה בדרביה מיניה'.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 13:48 |
|
| |
ראיתי שוטר אמריקאי הרבה פעמים בימי חיי, ואני חוזר, אסרטיבי, לא אחד שבא לי להתחיל איתו, בשום אופן, אבל הוא פונה בנימוס, ואומר את דברו, באופן שברור שכדאי שאשמע לו, הוא לא יבצע עסקאות מטומטמות עם פורעי חוק, ואחר כך ישים רגל לעו"ד מזדמן שנראה חרדי סתם כך, או יעצור מישהוא כי צריך לעצור , בקיצור מציע לך לקרוא את מה שכתבתי, ולהבדיל בין אחד שלא כדאי להתחיל איתו, אבל מתנהג בנימוס, כי אין לו צורך להתנהג כחיה עלובה דו רגלית, וכן, ראיתי בניו יורק קבצן מתחצף לשוטר, שתי דקות שלושים שוטרים וזהו, לא היה צורך באלימות, צרחות ושאר ירקות
|
|
|
|
|