בית פורומים בחדרי חרדים

לדמותו של שוטר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/10/2020 09:50 לינק ישיר 
לדמותו של שוטר

מי שמכיר אותם מקרוב יודע שזה סוג של אנשים שמן הסתם לא היו מקבלים אותם למחסנאי בחנות מכולת הסמוכה לביתכם.
סתם אנשים מסכנים שמציאות חייהם העגומה הביא אותם להתעסק עם פושעים וגנבים, ועוד הם מרגישים מזה כבוד וגאוה. ולא שהם לא פושעים וגנבים, רק שהם בצד הנכון של המשחק...
ולכן אין באמת פיתרון לדבר הזה, אלא או להעיף אותם לכל הרוחות ולהכניס אנשים מתורבתים, ולהחליף אותם מדי פעם (עם בקרה מבחוץ על הרמה של האנשים בארגון)  
תרבות ה"כבוד וידידות" המטומטמת שהציבור החרדי רוחש בשנים האחרונות לכל בעל מדים, או נושא משרה עלובה רק מעצים את הבעיה.

תוקן על ידי עומדבפרץ ב- 15/10/2020 09:52:51

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2020 09:56 לינק ישיר 

אם רוצים שוטרים איכותיים דבר ראשון זה משכורת נורמאלית ואח"כ תנאי קבלה נוקשים כולל משובים שנתיים 

היום שוטרים הם בבונים ללא טיפה של שכל !! הדבר היחיד שיש לשוטר זה הכבוד שהכוח נותן לו ולכן אסור לעולם לפגוע בכבוד של שוטר... זה הדבר שהכי חשוב לו ואם פגעת לו בכבוד הוא יפגע בך עד הסוף 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2020 09:56 לינק ישיר 

אז שכ"הוראת שעה" גם חרדים יתחילו להתגיייס למשטרה כדי "לשנות מבפנים"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2020 10:50 לינק ישיר 

כולם אשמים ומפגרים, רק אתם החכמים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2020 11:22 לינק ישיר 

פסתםנחמד כתב:

כולם אשמים ומפגרים, רק אתם החכמים

לא כולם. רק שוטרים, יקירי.

הבעיה היא שהשוטר יודע שבהרבה מקרים הוא דביל אמיתי, יותר משאר בעלי המקצוע, וזה גורם לו רגשי נחיתות מובנים כמעט בכל חיכוך עם האזרח, שמוביל להפעלת כוח לא סביר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2020 11:27 לינק ישיר 

שוטר היום בעיקר עם כל הלחץ שיש מהותו ותפקידו הוא להרביץ מכות. אתה רואה שוטר תתרחק.
אני בטוח שאם בגבעת זאב המשפחה היתה מתנהגת אחרת כשבאו השוטרים אז לא היה מכות כמו שלא היה מכות בהרבה אירועים אחרים שהמשטרה חילקה קנסות .
הבעיה עם כאלה שחושבים שייצאו בלי קנס ולא מזדהים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2020 11:37 לינק ישיר 

גם אני חושב שהרמה הנמוכה של השוטרים היא בהתאם למשכורת הנמוכה אותה הם מקבלים.

אבל במקרה הזה זה לא מלמד על כלום.

כמעט כל השוטרים היו מבינים את הסיטואציה ומסתפקים באזהרה/קנס. כולנו יודעים שזה מה שקורה ברוב האירועים אליהם מגיעה המשטרה, כל שכן חתונות.
ובאותה מידה - כמעט בכל החתונות לא הו מגיבים בהתפרעות כזאת, זה היה צירוף של אנשים וגם שוטרים 'יוצאים מן הכלל'...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2020 11:57 לינק ישיר 

ירו_שלמי כתב:
גם אני חושב שהרמה הנמוכה של השוטרים היא בהתאם למשכורת הנמוכה אותה הם מקבלים.

אבל במקרה הזה זה לא מלמד על כלום.

כמעט כל השוטרים היו מבינים את הסיטואציה ומסתפקים באזהרה/קנס. כולנו יודעים שזה מה שקורה ברוב האירועים אליהם מגיעה המשטרה, כל שכן חתונות.
ובאותה מידה - כמעט בכל החתונות לא הו מגיבים בהתפרעות כזאת, זה היה צירוף של אנשים וגם שוטרים 'יוצאים מן הכלל'...
מדוייק. רק מתסכל ומכעיס שגוף ממשלתי כמו המשטרה מכיל התנהגויות כאלה של עובדיו ועוד מחפה עליהם.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > לדמותו של שוטר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext