| נשלח ב-18/10/2020 21:37 |
|
| |
כל הציבור החרדי בעקבות הגר"א דויטש!!!
מה שהוא כתב לפני חצי שנה.והיה נראה כחידה סתומה. עכשיו הבינו כולם. כולם כולל כולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2020 21:38 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2020 21:40 |
|
| |
| אויויוי כתב: |  | מה שהוא כתב לפני חצי שנה.והיה נראה כחידה סתומה. עכשיו הבינו כולם. כולם כולל כולם.
|
|
ניסית כבר לעשות יח"צ לפני שבועיים בלבד באשכול www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=3169320 ראית כמה 'כבוד התורה' זה גרם אז מה בוער בך?
תוקן על ידי סוףלאדישות ב- 18/10/2020 21:40:25
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2020 22:50 |
|
| |
ר"מ בישיבה זקוק ליח"צ בפורום חרדי באינטרנט... אשר רב...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2020 23:56 |
|
| |
אוי.....
אני מבין שאתה מתוסכל.
אבל תפסיק לעשות לך ולרבך בזיונות.
כי אם נביא כאן את כל ההוראות שלו, ואת כל הפאשלות שלו מהתקופה האחרונה, אתה תצא ילד במצב הטוב, וטיפש במצב הגרוע.
רק נזכיר לך שהוא אמר שכל אחד יביא סידור מהבית בכדי לא להידבק, ואתה יודע בדיוק כמה מקיימים את ההוראה הזו.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2020 23:57 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | |
|
אתה יכול להיות רגוע, גם הוא לא.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2020 00:01 |
|
| |
| timobl כתב: |  |
אוי.....
אני מבין שאתה מתוסכל.
אבל תפסיק לעשות לך ולרבך בזיונות.
כי אם נביא כאן את כל ההוראות שלו, ואת כל הפאשלות שלו מהתקופה האחרונה, אתה תצא ילד במצב הטוב, וטיפש במצב הגרוע.
רק נזכיר לך שהוא אמר שכל אחד יביא סידור מהבית בכדי לא להידבק, ואתה יודע בדיוק כמה מקיימים את ההוראה הזו.
|
|
כבר מזמן ירדו מרעיון ההדבקה ממשטחים. אפילו משרד הבריאות שכח מהאלכוג'ל. כנראה היבואן לא מקושר מספיק. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2020 00:03 |
|
| |
שני פלגונים זעירים רבים כאילו כל היהדות אצלם בכיס...ר"מ באיזו ישיבה שבקושי כמה עשרות מקשיבים להגיגיו הוא מנהיג הדור....
טימבול, אז מי מנהיגו למדנו, מי הוא מנהיגך? או יותר נכון את מי לקחת לעצמך למנהיג שפועל כפי שאתה מעונין?...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2020 00:05 |
|
| |
שני פלגונים זעירים. שבבחירות ,מה לעשות. הביאו 21 אלף קולות. כמעט כמו גור. יותר מפי שניים מבלז.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2020 01:01 |
|
| |
שהתפלגו לפחות ל3 חלקים אז לכל היותר יש לכל קבוצה כ7000 אנשים מיעוט שבמיעוט ביהדות החרדית וודאי בעם היהודי .
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2020 01:09 |
|
| |
| אויויוי כתב: |  | שני פלגונים זעירים. שבבחירות ,מה לעשות. הביאו 21 אלף קולות. כמעט כמו גור. יותר מפי שניים מבלז.
|
|
היות והחציון בציבור החרדי הוא גיל 16, ויש גם גידול טבעי. אז המשמעות שיש היום לפלג הירושלמי על פלגיו ותתי פלגיו מעל 50 אלף נפש.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2020 01:14 |
|
| |
אם ב"נפש" אתה כולל ילדים בני יומם אז אתה צודק...מוזר, כשבאים להלל ציבור וגודלו לא מחשבים ילדים אלא אנשים שאחראים למעשיהם, אבל מאידך לא מדובר באנשים אחראים אז אולי אתה צודק וצריך לכלול גם תינוקות...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2020 01:22 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | שני פלגונים זעירים רבים כאילו כל היהדות אצלם בכיס...ר"מ באיזו ישיבה שבקושי כמה עשרות מקשיבים להגיגיו הוא מנהיג הדור....
טימבול, אז מי מנהיגו למדנו, מי הוא מנהיגך? או יותר נכון את מי לקחת לעצמך למנהיג שפועל כפי שאתה מעונין?... |
|
עוד לא החלטתי אם לדודוש או ליענקוש, עוד לא החלטתי מי מהם פועל כפי שאני מעונין.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2020 02:15 |
|
| |
זו הייתה אמורה להיות תשובה שנונה, אילו הייתי דגלניק, או מחוייב לגר"ח או לגרי"ג, אבל מכיון שדי ידוע כאן (תקפו אותי כאן על שנאת הגר"ח או הרב שטיינמן, חלילה, עפר אני תחת אבק רגלם) שאיני שייך לא לפלג זה או לפלג אחר בציבור הליטאי מהסיבה הפשוטה שאיני ליטאי, אז התגובה לא ממש מוצלחת.
מה כל כך מבייש אם נדע מי מנהיגך? גם לו יצויר שזה הפ"ץ לא נורא, לדגלניקעס יש גם בעיה קשה במנהיגות.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2020 10:05 |
|
| |
אם אתה לא ליטאי, מה לך להתעסק בביצה הליטאית.
אני מבין שאצלכם החסידים הכל מושלם ואין שום מחלוקות ברוך השם.
יש לי ידיד חסידי, שנמצא שם מידי עמוק ומכיר טוב טוב את ההלך רוח של החסידים, ואמר לי שישנו הבדל של בן אדם אחד בין החסידים לליטאים. שהליטאים לא אוחזים מכל האדמורי"ם והחסידים גם כן לא אוחזים מהם חוץ מהאדמו"ר שלהם.
|
|
|
|
|