בית פורומים בחדרי חרדים

מבחינה פוליטית חזרנו לימי הביניים: הכנסיה נגד השליט והיהודים בחסותו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/10/2020 10:44 לינק ישיר 
מבחינה פוליטית חזרנו לימי הביניים: הכנסיה נגד השליט והיהודים בחסותו

ביבי נרדף... ולא ישלוט לעד... אבל הוא היחיד שאפשר לסגור איתו דברים מתחת לשולחן ולקוות שיצליח בלהטוטיו המוכרים גם לגונן עלינו משאר הגורמים השלטוניים שרודפים גם אותו (כמובן שלא במוחצנות כדי לא להרגיז אותם יותר מידי) וגם להציג לתקשורת הרעבה מצגי שוא של אכיפה...

מה יהיה אחרי עידן ביבי? ה' יעזור - אותה תשובה כמו אצל אבותינו. בינתיים בגיבוי השליט ולמורת רוח שאר הגורמים שרודפים אותו ואותנו, למרות ה"כאילו מרד" אנחנו ממשיכים לשבת על השיבר בועדת הכספים ומה שלא פחות חשוב בימים אלה - ראשות ועדת החוקה האחראית לאשר את תקנות הקורונה.

נקוה שהשליט יעמוד בהתחייבותיו ליהודים...  מומלץ לעשות מי שבירך לבנימין בן צילה שיאריך ימים על ממלכתו

האמור כאן זה לאו דוקא משאלת לב שלי אלא ניסיון לנתח ולהבין את מה שקורה החל ממוצאי שבת בראשית

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2020 11:20 לינק ישיר 

מתי בדיוק זה לא היה ככה מאז ימי הביניים ועד למדינת ה"יהודים"?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2020 11:32 לינק ישיר 

עד שבוע שעבר הקונספציה השלטת היתה שהחרדים אינם בני חסות השליט אלא ממליכי המלכים במדינת ישראל (ע"ע המהפך, התרגיל המסריח ועוד). נראה שבש"ס עדיין אוחזים כך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2020 12:19 לינק ישיר 

הפעם פותח האשכול נטל את על עצמו את התפקיד  להפחיד את הציבור החרדי: שאם ביבי לא יהיה ראש ממשלה הזאבים בדרך...(ראינו את ביבי שאימץ ללא עוררין את משנתו של לפיד!)  מה שבדרך כלל שמור ל-momir ולרעיונוביץ .בכל זאת לא ניתן לשקר את כולם כל הזמן. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2020 12:39 לינק ישיר 

הפוך. פותח האשכול סבור שהזאבים הם כבשים בעור של זאב.  מקסימום שועלים קטנים אבל כאלה יש גם בצד הפוליטי השני. מה שמסכן את היהדות בארץ ישראל זה לאו דוקא הפוליטיקאים כידוע.

פותח האשכול רק מנסה לנתח את המצב החדש: אישור דה פקטו של השליט לפתיחת מוסדות תמורת נאמנות מוחלטת עד סופו הפוליטי של השליט - בהחלט יכול להיות שהיה נכון לעשות את זה אבל יש לזה משמעויות בהווה ובעתיד.  

תוקן על ידי אדמה10 ב- 20/10/2020 12:41:19

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2020 13:50 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2020 16:48 לינק ישיר 

חצינזק כתב:

ביבי כבר תקופה ארוכה מתגלגל על הגריל האינקויזיטורי, ב"ה הוא מצליח להחזיק מעמד ("קוסם..." כבר נאמר.. ), אבל למען ה' שמישהו יסביר למה ממוצ"ש האחרון גורמים בציבור החרדי מתחננים לביבי ולכולם שיעשו טובה ויפנו קצת מקום על הגריל גם בשביל החרדים.

ובהחלט אין לזה קשר אמיתי לדיון אם היה צריך לפתוח מסגרות לימוד לת"תים ביום ראשון האחרון או לא: עד שהתקשורת גילתה שבחסידויות מסויימות לא שומרים על ההנחיות זה לקח זמן רב. החסידויות היו זמן משמעותי מתחת לראדר ושלחו דוברים לבלבל את הצד השני למרות שגם הם בסוף עשו טעות כשיצאו בהתרסה (אבל זה קרה רק בסוף, לא בהתחלה...) מה כ"כ בער להעלות את כלל הציבור על הגריל?! היה כל כך מורכב למצוא עיתוי מתאים לפתוח בשקט ובהיחבא את הלימודים ולא למקד את אש ההסתה נגדנו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2020 17:00 לינק ישיר 

לא הצלחתי להבין
מה השורה התחתונה של ההודעה האחרונה שלך
נגד מי תלונתך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2020 17:05 לינק ישיר 

חצינזק כתב:
לא הצלחתי להבין
מה השורה התחתונה של ההודעה האחרונה שלך
נגד מי תלונתך?

ב"ה אין לי תלונות. המצב משתפר מרגע לרגע - מתקרבים למשיח ועדיין יש דברים שצריכים לשים על השולחן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2020 17:22 לינק ישיר 

תכלס
על מי התכוונת שגרם למיקוד האש וההסה נגדנו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2020 09:04 לינק ישיר 

חצינזק כתב:
תכלס
על מי התכוונת שגרם למיקוד האש וההסה נגדנו?

במה זה יועיל להאשים מישהו?!

כל אחד מהפרטים בתוך הציבור צריך לפקוח עיניים: מי שמתאים לו אידאולוגית או באיזשהו פן אחר להצטופף עם ביבי על הגריל של מדורת השבט (ואפילו בלעדיו) רק שיהיה מודע לתהליך ומי שלא מתאים לו - שלא. אבל לשים את כל הציבור על הגריל בכסות של פייק-מרד זה לא נראה לי הגון. וכל עוד ההתנהלות הציבורית תמשיך להיות בסגנון כזה אין מה לצפות להישגים פוליטים ובכלל אפילו אם יהיו פי 2 מנדטים ממה שיש עכשיו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2020 09:11 לינק ישיר 

מה קרה במוצאי שבת בראשית שנתן לך להבין שהיה שינוי מהותי במצב הפוליטי בארץ?

אני חושב שהאנליטה שלך דומה למומחי קורונה, הם מנבאים מה שיהיה בלי להבין בכלל מה היה, ולא מתבלבלים לרגע.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי בלתי_קרוא ב- 21/10/2020 09:12:02

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2020 09:53 לינק ישיר 

בלתי_קרוא כתב:
מה קרה במוצאי שבת בראשית שנתן לך להבין שהיה שינוי מהותי במצב הפוליטי בארץ?

אני חושב שהאנליטה שלך דומה למומחי קורונה, הם מנבאים מה שיהיה בלי להבין בכלל מה היה, ולא מתבלבלים לרגע.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי בלתי_קרוא ב- 21/10/2020 09:12:02

במוצאי שבת בראשית הונע מהלך מסויים. זה היה יכול להתנהל לגמרי מתחת לשולחן ולא בפרסום כמסורת ישראל בגלות. בהמשך השבוע התברר שמלבד הגברת השנאה ה"רגילה" כלפי החרדים ("הידור" ב"שנאת עמי הארץ לתלמידי חכמים..." וב"עשו.. שונא ליעקב") מתעקשים אצלנו גם לקבל ולזכות גם בשנאה המיוחדת שהיתה מיועדת ישירות רק לביבי נתניהו ("מהדרין מן המהדרין" בנ"ל) - נקוה שזה לא כוון להיות יישום של איזשהי החלטה אסטרטגית להגביר את הבידול החרדי....

היכן ראית כאן איזשהי הודעה שלי עם ניבוי? זה שכתבתי ש"כל עוד ההתנהלות הציבורית תמשיך להיות בסגנון כזה אין מה לצפות להישגים פוליטים"?  זו מסקנה פשוטה ממה שקורה בהווה ובעבר הקרוב!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2020 12:14 לינק ישיר 

זה היה סך הכל טעות טבעי ממי שחושב שהוא יכול לשחק במגרש של הגדולים. מישהו רצה לקחת קרדיט על מהלך ציבורי רחב מאד שהגיע בעיקר מהשטח.

זה דומה מאד לתרגיל המסריח אבל לא אאריך על זה. אני לא רוצה לזרוע מלח על פצעים של אחינו.

אני רואה בזה חסד של הקב"ה שמראה לנו מה קורה לאנשים שמשחקים משחקי כבוד תוך כדי ביזוי תלמידי חכמים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2020 09:46 לינק ישיר 

בלתי_קרוא כתב:
זה היה סך הכל טעות טבעי ממי שחושב שהוא יכול לשחק במגרש של הגדולים. מישהו רצה לקחת קרדיט על מהלך ציבורי רחב מאד שהגיע בעיקר מהשטח.

זה דומה מאד לתרגיל המסריח אבל לא אאריך על זה. אני לא רוצה לזרוע מלח על פצעים של אחינו.

אני רואה בזה חסד של הקב"ה שמראה לנו מה קורה לאנשים שמשחקים משחקי כבוד תוך כדי ביזוי תלמידי חכמים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

"נעשה זאת בגאון ולא בהיחבא" - ציטוט מכאן:
https://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=4&topic_id=3170125&forum_id=771

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מבחינה פוליטית חזרנו לימי הביניים: הכנסיה נגד השליט והיהודים בחסותו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext