| נשלח ב-22/10/2020 07:32 |
|
| |
הרב פינזל בגילוי לב

|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2020 07:46 |
|
| |
גם אני סובל מתופעות לוואי כבר שלושה חודשים אחר שהיה לי קורונה. נו אז מה? לכן אשתגע? אנחנו לא יודעים אם יש בכלל תועלת בכל צעדי הזהירות, אבל מה שבטוח זה שהנזק הרבה יותר גדול מהרווח. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2020 07:59 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | גם אני סובל מתופעות לוואי כבר שלושה חודשים אחר שהיה לי קורונה. נו אז מה? לכן אשתגע? אנחנו לא יודעים אם יש בכלל תועלת בכל צעדי הזהירות, אבל מה שבטוח זה שהנזק הרבה יותר גדול מהרווח. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
הכחשת קורונה זה תופעת לוואי?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2020 08:05 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | גם אני סובל מתופעות לוואי כבר שלושה חודשים אחר שהיה לי קורונה. נו אז מה? לכן אשתגע? אנחנו לא יודעים אם יש בכלל תועלת בכל צעדי הזהירות, אבל מה שבטוח זה שהנזק הרבה יותר גדול מהרווח. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
עכשיו הכל מובן :(
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2020 08:07 |
|
| |
שיספר לפוסק הבני ברקי שדבר על אכזריות הרופאים
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2020 08:07 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2020 09:34 |
|
| |
|
בקיצור, אתה בטוח שעברת את זה ולא תידבק עוד פעם ולכן מצדך שכולם ימותו העיקר שישחררו אותך מההגבלות.
א. אגואיזם מגעיל. ב. יש הדבקה חוזרת ולפעמים גם יותר חמורה מהפעם הראשונה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2020 09:44 |
|
| |
ציטוט: "נעשה זאת בגאון ולא בהיחבא". האם הכח של הבל פיהם של תינוקות של בית רבן זה רק אם עושים זאת בגאון?
ציטוט: "משכך, לא נותרה לנו ברירה אלא לפעול כפי שהורונו". האם הורו לכם לעשות זאת "בגאון"? הרי ברור לכולם שכך זה "עלול לעלות לנו ביוקר רב"! (גם ציטוט)
???
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2020 11:11 |
|
| |
|
רק שתדע, שיש רופאים שאומרים שיש סימנים לכך שבהידבקות השנייה זה יותר קשה וקטלני. ולך תדע מה יקרה בהידבקות שלישית..
אני נזהרתי, בלי להשתגע. וב"ה לא נדבקתי. אני ובני ביתי שמחים ומאושרים. וכולי תפילה לה' שימשיך כך.
ממה שראיתי כמעט כל אלו שסביבי שלא נזהרו, נדבקו ואף הדביקו אחרים. אלו שנזהרו, רק מיעוטם נדבקו. ובגלל שהם אחראים הם לא הדביקו כמעט אף אחד.
אז אני לא יודע באיזה עולם אתה חי. אבל בעולם המציאות, מי שנזהר, נדבק הרבה פחות. העובדות הן, שהחסידים נספו מהנגיף הרבה יותר מאשר הליטאים.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2020 11:18 |
|
| |
"צדיק שמופתים ונסים גלויים הם דבר שבשגרה אצלו" ככה מדבר חסיד. אצל ליטאי אין מושג כזה לשמוע לרב כי הוא עושה מופתים. שידע כל מי ששולח את הילד שלו לתלמוד תורה שלו, שהמנהל הוא חסיד של חסידות רשב"ם.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2020 11:58 |
|
| |
אבל בחסדי שמים החלמנו. סוף ציטוט.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2020 14:06 |
|
| |
למי הוא מתיפיף? מפחד שיפסיקו לו תקציבים
המזרוחניקים החדשים עושים מה שמתאים להם תחליטו כן לשמוע להוראות משרד הבריאות או מלא? למה אני יאמין לך שר חיים אמר את מה שכתבת? יש לי עדות נאמנה שר חיים כבר חצי שנה לא מדבר חתיחת שקרן זה נשמע יותר אמין www.bhol.co.il/news/1146505
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2020 14:16 |
|
| |
בכל הנוגע לתמודי התורה, אני מבין שסגירתם זה מגה פיגוע. אז זה לא משנה אם ר' חיים אמר או לא. אפשר להתווכח על הצורה, לא על המהות. בכל הנוגע לשאר הדברים, טישים, תפילות, חתונות ענק, כל אירוע זה מגה פיגוע. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2020 14:30 |
|
| |
| מושגים כתב: |  |
בכל הנוגע לתמודי התורה, אני מבין שסגירתם זה מגה פיגוע. אז זה לא משנה אם ר' חיים אמר או לא. אפשר להתווכח על הצורה, לא על המהות. בכל הנוגע לשאר הדברים, טישים, תפילות, חתונות ענק, כל אירוע זה מגה פיגוע.
|
|
אין טעם להתווכח כל פעם מחדש. ברגע שישיבות ותלמודי תורה פתוחים כרגיל ובתי כנסיות שוקקים שיעורי תורה (כל מי שמשלה את עצמו על מתווה כזה או אחר, יבורך), אין שום טעם בשום דבר אחר. לא מסיכות, ולא אוויר פתוח. לא אלכוג'ל, ולא שתי מטר. לא קפסולות, ולא כלום נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2020 14:35 |
|
| |
כמו שנאמר, מי שעומד על מסילת הרכבת בשעה שהרכבת מגיעה, מובטח לו שהוא בן עולם הבא. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2020 15:34 |
|
| |
תמיד טוב שיש לנו בכיס איזה שר תורה שאתו נוכל לעשות הכל, לקבל כל תשובה שנרצה, ואם צריך גם נבקש ממנו שיקלל, שיברך, שיבטיח.
|
|
|
|
|