| נשלח ב-22/10/2020 21:00 |
|
| |
הקיסר מעמיק בעוד מטר את קברו הזוגי .הסוף שלו קרוב מאוד יותר ממה שזה נראה מעל פני השטח
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2020 21:06 |
|
| |
גרשום
מבלי להיכנס לשאלה אם יש לפתוח או לא את תלמודי התורה.
אבל מה חושבים להם מנהלי הת"תים והרבנים שמורים להם לפתוח? שהילדים החילונים ישבו בבית ואצלם יתקיימו הלימודים כרגיל והדבר יעבור בלי תגובה?
התוצאה תהיה שגם יולקו, גם יאכלו את הדגים הסרוחים, וגם יגורש מהעיר.
אוהו, כמה צדקו חז"ל באימרה: סוף מעשה במחשבה תחילה.
תוקן על ידי גרשום ב- 22/10/2020 21:08:09
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2020 21:10 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2020 21:50 |
|
| |
| אפיקטוזין כתב: |  |
בארהב זה עבד יופי
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2020 21:59 |
|
| |
מנסיון, כל הלימודים מרחוק אצל החרדים הוא קשקוש מוחלט, אין חיה כזאת!!! מה נותר לעשות? להשאיר את הילדים בבית? זה לא אופציה!!! אי אפשר בשום אופן להשוות את החרדים עם משפחות ברוכות ילדים, שאפילו אם יש מחשב אחד, זה לא יספיק לכולם. ואפילו אם יש אינטרנט כשר, הרי ששום חיידר לא ילמד בזום! והצפיפות והעוני. ואותם להשוות לחילונים עם 2 ילדים מחשבים אינטרנט וטלוויזיה? ובית מרווח. אולי צריך לעשות הסברה לחילונים? זוהי דילמה קשה מאד מאד. אני הייתי מציע אולי לדגום בצורה אינטנסיבית את כל מערכת החינוך, כולל בדיקות סרולוגיות. ולגבי העלות, יתכן שכאן נצטרך להוכיח את מסירות הנפש ולהשתתף בהוצאות של כל הבדיקות הללו. עדיף מאשר לשלם קנסות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2020 22:16 |
|
| |
סך הכל ביבי הנואף רוצה להוכיח כמה הזהירו רבותינו מהציונות וגרורותיה.
וכפי שהתבטא הרב מבריסק, לא' שאמר לו כי לציונות היו ה הרבה מטרות וא' מהם הינה רדיפת הדת, וע"ז ענה הרב מבריסק כל התייסדות הציונות ומטרתה הינם אך ורק רדיפת הדת.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2020 22:17 |
|
| |
מצדרביעי
| מושגים כתב: |  | מנסיון, כל הלימודים מרחוק אצל החרדים הוא קשקוש מוחלט, אין חיה כזאת!!! מה נותר לעשות? להשאיר את הילדים בבית? זה לא אופציה!!! אי אפשר בשום אופן להשוות את החרדים עם משפחות ברוכות ילדים, שאפילו אם יש מחשב אחד, זה לא יספיק לכולם. ואפילו אם יש אינטרנט כשר, הרי ששום חיידר לא ילמד בזום! והצפיפות והעוני. ואותם להשוות לחילונים עם 2 ילדים מחשבים אינטרנט וטלוויזיה? ובית מרווח. אולי צריך לעשות הסברה לחילונים? זוהי דילמה קשה מאד מאד. אני הייתי מציע אולי לדגום בצורה אינטנסיבית את כל מערכת החינוך, כולל בדיקות סרולוגיות. ולגבי העלות, יתכן שכאן נצטרך להוכיח את מסירות הנפש ולהשתתף בהוצאות של כל הבדיקות הללו. עדיף מאשר לשלם קנסות. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
או להגיע להסדר בשקט על קבוצות קטנות במקומות פתוחים (מה שכמעט קרה, עד שינקי החליט לכאורה לצאת בהפתעה לתקשורת עם ה"הוראה" של ר 'חיים)
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2020 22:21 |
|
| |
הם יכולים להיות רגועים
כל עוד הב.... של ביבי בידיים של הח"כים החרדים לא תהיה לא אכיפה ולא באמת יצטרכו לשלם את הקנסות.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2020 22:23 |
|
| |
כשהחילונים מעוניינים להבין הם מבינים טוב מאוד! ראה ערך הקואליציות מימין ומשמאל. הם לא מעוניינים להבין. פשוט מאוד. ההסתה הזו עושה להם טוב. מוריד קצת את המצפון. הנה הם עוברים על החוק. הם לא מכבדים ומתחשבים בנו אז אנחנו לא צריכים לכבד או להתחשב אתם. מי שחושב שהבעיה היא הקורונה הוא או תם או שוטה. הקורונה היא הזדמנות נהדרת לשסות את חלקי העם אחד בשני ולהרבות אנרכיה. בהפגנות הם תמכו בשקט כי זה תואם לאג'נדה שלהם. אנחנו צריכים להמשיך בשלנו, ויושב בשמים יהיה בעזרנו. מי שירצה לראות את הרשעות פה מוזמן לצפות בראיון של השרה גמליאל ששואלת "מאיפה הרוע הזה? השנאת חינם הזו?" בן אדם מוטל חולה על מיטתו והתקשורת המרושעת עסוקה באם היא טעתה בשיקול דעת או לא ושופכת את דמה ואת דם משפחתה בשעה שאין בידה אפילו לענות להם. רשעים ארורים! כל כאלב בא יומו! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2020 22:36 |
|
| |
מנהלי המוסדות יתרמו ח"י פעמים טמבל והקופה הקדוישה תתפלל עליך בקברי הבבות והצדיקים בתפילה המיוחדת שרק הם בלבד מכירים ורק להם הכוח והסגולה ואופס אברא קדברא הקנס יעלם ואיננו... הכונו הכונו. בקרוב השעה התשיעית. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2020 00:21 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | מנסיון, כל הלימודים מרחוק אצל החרדים הוא קשקוש מוחלט, אין חיה כזאת!!! מה נותר לעשות? להשאיר את הילדים בבית? זה לא אופציה!!! אי אפשר בשום אופן להשוות את החרדים עם משפחות ברוכות ילדים, שאפילו אם יש מחשב אחד, זה לא יספיק לכולם. ואפילו אם יש אינטרנט כשר, הרי ששום חיידר לא ילמד בזום! והצפיפות והעוני. ואותם להשוות לחילונים עם 2 ילדים מחשבים אינטרנט וטלוויזיה? ובית מרווח. אולי צריך לעשות הסברה לחילונים? זוהי דילמה קשה מאד מאד. אני הייתי מציע אולי לדגום בצורה אינטנסיבית את כל מערכת החינוך, כולל בדיקות סרולוגיות. ולגבי העלות, יתכן שכאן נצטרך להוכיח את מסירות הנפש ולהשתתף בהוצאות של כל הבדיקות הללו. עדיף מאשר לשלם קנסות. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מספיק שאחד ההורים יושב עם הילדים ומלמדם, זה הלימוד הכי טוב והכי שווה שיש, מכל הבחינות.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2020 00:24 |
|
| |
| מושגים כתב: |  |
מנסיון, כל הלימודים מרחוק אצל החרדים הוא קשקוש מוחלט, אין חיה כזאת!!!
מה נותר לעשות? להשאיר את הילדים בבית? זה לא אופציה!!!
אי אפשר בשום אופן להשוות את החרדים עם משפחות ברוכות ילדים, שאפילו אם יש מחשב אחד, זה לא יספיק לכולם.
ואפילו אם יש אינטרנט כשר, הרי ששום חיידר לא ילמד בזום!
והצפיפות והעוני.
ואותם להשוות לחילונים עם 2 ילדים מחשבים אינטרנט וטלוויזיה? ובית מרווח.
אולי צריך לעשות הסברה לחילונים?
זוהי דילמה קשה מאד מאד. אני הייתי מציע אולי לדגום בצורה אינטנסיבית את כל מערכת החינוך, כולל בדיקות סרולוגיות.
ולגבי העלות, יתכן שכאן נצטרך להוכיח את מסירות הנפש ולהשתתף בהוצאות של כל הבדיקות הללו. עדיף מאשר לשלם קנסות.
|
|
מושגים את האמת, את כל האמת, ורק את האמת! גם אחרי פסח תמכת בחזרת הילדים למסגרות החינוך? ואם לא, מה קרה עכשיו? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2020 00:24 |
|
| |
בתור הורה, וגם בתור איש חינוך (עם נסיון שנים רבות)! אני יכול לומר לך בוודאות, "אין תחליף בעולם ללימוד מסודר בתלמוד תורה". אוי לילדינו אם המלמדים היו מסתמכים על ההורים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2020 00:32 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | בתור הורה, וגם בתור איש חינוך (עם נסיון שנים רבות)! אני יכול לומר לך בוודאות, "אין תחליף בעולם ללימוד מסודר בתלמוד תורה". אוי לילדינו אם המלמדים היו מסתמכים על ההורים. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אז מה התפקיד של ההורים אם לא ללמד ולחנך את ילדיהם?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2020 00:33 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
| מושגים כתב: |  |
מנסיון, כל הלימודים מרחוק אצל החרדים הוא קשקוש מוחלט, אין חיה כזאת!!!
מה נותר לעשות? להשאיר את הילדים בבית? זה לא אופציה!!!
אי אפשר בשום אופן להשוות את החרדים עם משפחות ברוכות ילדים, שאפילו אם יש מחשב אחד, זה לא יספיק לכולם.
ואפילו אם יש אינטרנט כשר, הרי ששום חיידר לא ילמד בזום!
והצפיפות והעוני.
ואותם להשוות לחילונים עם 2 ילדים מחשבים אינטרנט וטלוויזיה? ובית מרווח.
אולי צריך לעשות הסברה לחילונים?
זוהי דילמה קשה מאד מאד. אני הייתי מציע אולי לדגום בצורה אינטנסיבית את כל מערכת החינוך, כולל בדיקות סרולוגיות.
ולגבי העלות, יתכן שכאן נצטרך להוכיח את מסירות הנפש ולהשתתף בהוצאות של כל הבדיקות הללו. עדיף מאשר לשלם קנסות.
|
|
מושגים
את האמת, את כל האמת, ורק את האמת!
גם אחרי פסח תמכת בחזרת הילדים למסגרות החינוך?
ואם לא, מה קרה עכשיו?
|
|
בפסח לא ידעתי מה יתפתח, התקופה עד לג בעומר/שבועות לכשעצמה היתה נחוצה לשעתה, ודווקא בגלל שכבר היו סגורים תקופה ארוכה, לחזור ולסגור את מוסדות החינוך זה חורבן! אני יכול להוסיף, כי בין כל הנזקים, יש את הנזק של הכיתות הנמוכות בעיקר שלא מתקדמים בלימוד הקריאה, וגם בשאר תחומי האוריינות. אין ספק שתלמידי השנתונים של הקורונה יסחבו איתם אי אלו חסכים לאורך השנים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|