בית פורומים בחדרי חרדים

מדינת מאה שערים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/10/2020 11:54 לינק ישיר 
מדינת מאה שערים

עקב שמחה משפחתית הייתי בירושלים מיום רביעי. יצא לי להסתובב הרבה בשכונת גאולה ומאה שערים. ממש מדינה עצמאית מכל הבחינות.
אין מסיכות. כל הבתי מדרשים מלאים כרגיל. החתונות והשמחות ממשיכות כרגיל באולמות השכונה. ואני לא מדבר על תלמודי תורה והישיבות שבכל התקופה המשיכו כרגיל.
ולגבי נתוני הקורונה כפי שהצלחתי לברר מתושבי השכונה [שהוא שכונה מאוד מבוגרת] מל"ג בעומר לא נפטרו אנשים מהמחלה חוץ מכמה בודדים שבכל אופן היה בדרך למעלה.
ולגבי עצם המחלה לפי מה שמוכיחים שכל אלה שלא הלכו לבית חולים עברו את זה. ויש להם מערכת בריאות נפרדת שהוכיחו את עצמם. ויש גם טיפות מיוחדות שזה עוזר מאוד לכל חולי הקורונה.

ניקח לדוגמה חסידות תולדות אהרון ששם מתפללים בשבת רגילה יותר מאלף איש באופן צפוף שעות ארוכות וזה כולל טישים ואוכל ביחד [ואני לא מדבר על חגי תשרי שהתפללו שם יותר מאלפיים איש באופן צפוף ביותר ושמחות בית השואבה וכדומה]. ושם נפטרו רק 2 אנשים אחד מבוגר מאוד עם מחלות רקע קשות ועוד אחד בגיל ה60 וזה היה רק ממש בהתחלה שעוד שלחו לבית חולים.
וכן ביקרתי בבית המדרש תולדות אברהם יצחק שמהתחלה צחקו על הקורונה, וגם שם לא אבידות כאן בארץ. וכן סלונים פינסק ועוד הרבה קהילות קטנות וגדולות. וכפי מה שהבנתי בבית שמש פחות או יותר אותו דבר.
השאלה המתבקשת איך זה מסתדר עם המציאות הכואבת בבני ברק ששם רוב מקפידים וספגו אבידות קשות. איך אומרים באידיש מען האט געכאפט קלעפ און געגעסן די פאפולטע פיש.
ואני לא מדבר על הקנסות המיותרות ששם המשטרה לא מעיז להיכנס באיזור.

דברתי עם אחד שעובד עם אירגוני 'יד אברהם' 'חסדי עמרם' שמטפלים בחולי הקורונה באופן נפלא ביותר כל המקרים מתועדים במסמכים באופן הנפלא ביותר.

מספרים לא משקרים!

אני אישית מאוד סולידי מהם בהרבה נושאים. אבל קבל את האמת ממי שאומרו....

האם לא הגיע הזמן שניקח לעצמינו בידיים. במקום לסמוך על משרד הבריאות הכושלת שלנו שפישלה בגדול לכל אורך הדרך.
נקודה למחשבה!!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2020 11:58 לינק ישיר 

מעניין, אבל צריך נתונים ברורים לגבי השאלה מי נפטר מאז ל"ג בעומר, ולא מספיק "מה שהבנת" מכמה אנשים שהבינו בעצמם שכל מי שמעל גיל 70 אחת דינו למות מקורונה, גם אם בלי הקורונה היה עוד מאריך ימים לפחות 20 שנה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2020 11:59 לינק ישיר 

פלוני500 כתב:
מספרים לא משקרים!

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא תמיד.

לפעמים משקרים וטוענים שאין להם הרבה אבידות. וזה פשוט שקר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2020 12:04 לינק ישיר 

לפי החברא קדישא בשמגר יש ירידה גדולה בנפטרים מאז שהתחיל הקורונה וזה כולל חודש אחרון שהיה אבידות גדולות בציבור החרדי הכללי.
קבלתי מחבר באקסל כל הלוויות שהיה בשנתיים האחרונות לפני הקורונה ומשנה אחרונה. בפירוט מלא עם כל השמות.
יש הבדל ענקית.
לא יודע איך להעלות הקובץ לכאן.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2020 12:05 לינק ישיר 

נגיד, יש להם השגחה מיוחדת מאת הבורא ישתבח שמו לעד, כך שמקהילה שלהם כמעט לא מתים כדבריהם.
אבל מה עם אנשים שבאים מבחוץ או שהתושבים מתקשרים עם עולם החיצון? למה אין התחשבות בהם? דמם פחות אדום?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2020 12:10 לינק ישיר 

אל תיקח מהציבור את הפחד!!

זה הדבר היחיד שעוד נשאר להם!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2020 12:12 לינק ישיר 

"התפילה שלהם תועבה, כיוון שהם מזיקים לאחרים, ה' יצילנו. (יש להם) זקן, פאות, מעיל ארוך, גרטעל ולא יודע עוד מה, שישימו גם שטריימל, כולל ביום חול. לא יצא מזה כלום".
הר' מוצפי שליט"א

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2020 12:15 לינק ישיר 

פיינרך כתב:

"התפילה שלהם תועבה, כיוון שהם מזיקים לאחרים, ה' יצילנו. (יש להם) זקן, פאות, מעיל ארוך, גרטעל ולא יודע עוד מה, שישימו גם שטריימל, כולל ביום חול. לא יצא מזה כלום".
הר' מוצפי שליט"א

הרבנים שלהם לא פחות תלמידי חכמים מהרב מוצפי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2020 12:16 לינק ישיר 

בבני ברק יש גם

- מסכות מעיקות, שמורידות את הסיטורציה, ומקלקלות את מערכת החיסונית של האדם, במיוחד אחרי חודשים רבים של עטייה לא מבוקרת.

- פחד מנטלי. מה שאין לתושבי מא"ש וסוגיו. ולפי דברי האריז"ל והבא"ח זה מאוד מזיק ומסוכן במגיפה, וכן לפי דברי הרפואה המודרנית (בעיקר הלא קונבציונלית)

- את הזקנים שומרים במיוחד. מידיעה. [ובענין זה הבלזער חוטאים]

- שמות שנשתרבבו בקרב העיתונאים והמאכרים כ'נפטרי בני ברק', כאשר מדובר על חילונים הרשומים בעיר ב"ב, בגלל מושב הזקנים וכדומה. או כל מיני מסורתיים, וכדומה. במא"ש מדברים על חרדים למהדרין הממשיכים בסדר עבודה"ק כרגיל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2020 12:18 לינק ישיר 
מצדרביעי

פלוני500 כתב:
לפי החברא קדישא בשמגר יש ירידה גדולה בנפטרים מאז שהתחיל הקורונה וזה כולל חודש אחרון שהיה אבידות גדולות בציבור החרדי הכללי.
קבלתי מחבר באקסל כל הלוויות שהיה בשנתיים האחרונות לפני הקורונה ומשנה אחרונה. בפירוט מלא עם כל השמות.
יש הבדל ענקית.

נשלח מהאנדרואיד שלי

כי שם כולם כבר נפטרו באפריל?

למר תמניא-
אני, וכמעט כל יושבי הפורום ומדינת ישראל בכלל, נשמח מאוד ונרקוד ברגע שיתברר שכל הקורונה אינה אלא הונאה, אבל אי אפשר להתעלם מהעובדות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2020 12:19 לינק ישיר 

בלוני

הזקנים לא שומרים בכלל. מלא זקנים רב'אהרלעך משנוררים בבעלז.

בבעלז נפטרו יותר צעירים מקורונה מאשר זקנים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2020 12:21 לינק ישיר 

אני מנסה להבין מה המסקנה שלך
מה זאת אומרת ניקח לעצמנו בידיים?
שנלך עם זברות? שכולנו נזרוק אבנים על שוטרים שנכנסים לשכונות שלנו? שנשרוף פחים כל שני וחמישי?

חסדי עמרם עושים עבודה מעניינת ויפה, אך גם להם אין מאה אחוז הצלחה. יתירה מזו, גם הם נשענים על כך שבמצבים מורכבים וקשים הכתובת היא בית חולים.

כ"כ על אף כל הבעיות שיש בבתי החולים ועל אף הכותרות המזעזעות ב'המחנה החרדי', רוב רובם של חולי הקורונה שאושפזו בבתי החולים יצאו על רגליהם (כנראה מדובר ברוצחים לא כל כך מוצלחים).

ובכלל מה ההיתר לסכן חיים של אנשים רבים במודע ולהסתמך על זה שחסדי עמרם ייתן להם חמצן ותרופות?

תוקן על ידי נוירולוג ב- 25/10/2020 12:26:58

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2020 12:21 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
מצדרביעי

פלוני500 כתב:
יש הבדל ענקית.

נשלח מהאנדרואיד שלי

כי שם כולם כבר נפטרו באפריל?

למר תמניא-
אני, וכמעט כל יושבי הפורום ומדינת ישראל בכלל, נשמח מאוד ונרקוד ברגע שיתברר שכל הקורונה אינה אלא הונאה, אבל אי אפשר להתעלם מהעובדות...

עובדות אתה יודע בדיוק כמוני.

יום יום והעובדות שלו. פעם יותר חרדים מתים מחילונים, ופעם יותר חילונים מחרדים.

ודרך אגב
אתה יודע כמה אנשים מתים כל שנה ממחלות חורף?
או רק שמפמפמים לך כל היום בתקשורת אתה יודע?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2020 12:29 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
אל תיקח מהציבור את הפחד!!

זה הדבר היחיד שעוד נשאר להם!

נשלח מהאנדרואיד שלי

אמרנו בשבת:
לפניו נעבוד ביראה ופחד

הלוואי שנזכה...

דדווח על תוכן פוגעני

תמניא_אפי כתב:

הרבנים שלהם לא פחות תלמידי חכמים מהרב מוצפי

אין ויכוח. אולי אפילו צדיקים. צדיקים אין פעלץ, כמו נח מפרשת השבוע.

דדווח על תוכן פוגעני

יוחנןש כתב:

- את הזקנים שומרים במיוחד. מידיעה. [ובענין זה הבלזער חוטאים]

זה נקודה חשובה מאוד.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מדינת מאה שערים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext