בית פורומים בחדרי חרדים

החסידים חטפו מבית החולים את גופת מנהיגם וערכו הלוויית המונים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/10/2020 19:22 לינק ישיר 
החסידים חטפו מבית החולים את גופת מנהיגם וערכו הלוויית המונים

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2020 19:22 לינק ישיר 

השייח' אבו זאין אלדין חסן חלבי, דמות חשובה לבני העדה הדרוזית ממג'דל שמס, הלך לעולמו בבית החולים בצפת לאחר שנדבק בקורונה • מקורביו ביקשו לקיים טקס לוויה המוני ביישוב, שנחשב אדום ומוטלות עליו הגבלות - וגורמי המקצוע הצליחו להגיע לפשרה שבמסגרתה תתקיים לוויה מוגבלת מחר • אלא שרבים סירבו לקבלה וחטפו את הגופה מביה"ח • בשעה זו נערכת לשייח' לוויה המונית בגולן

גופת השייח' נחטפה, לוויה המונית מתקיימת בניגוד להנחיות: מוקדם יותר היום (שישי) הלך לעולמו ממחלת הקורונה השייח' אבו זאין אלדין חסן חלבי, מנהיג ודמות חשובה לעדה הדרוזית שמתגורר במג׳דל שמס. הערב הגיעו לבית החולים 'זיו' בצפת עשרות מבני העדה ולקחו את גופתו מהמקום - זאת לאחר שגורמי המקצוע התנגדו לקיום לוויה המונית עקב נתוני התחלואה הגבוהים ביישוב.

בשעות האחרונות, התנהל דיון על אירוע ההלוויה שלו - כאשר כל גורמי המקצוע התנגדו לאירוע המוני כפי שביקשו ביישובו. לבסוף, הוחלט שמחר בבוקר (שבת) תתקיים הלוויה במגרש הכדורגל במג'דל שמס שמוגדרת אזור מוגבל ויישוב אדום בשל אחוז תחלואה גבוה - אלא שכ-100 מבני העדה סירבו לקבל את הפשרה והגיעו לבית החולים כדי לקחת את גופתו.גם כוח יס"מ שהיה במקום לא הצליח למנוע מהם להיכנס לתחומי בית החולים ולקחת את גופתו.

לאחר שגופת השייח' נחטפה מבית החולים, מתקיים בשעה זו אירוע לוויה המוני ברמת הגולן בהשתתפות מאות בני אדם שנעים בצפיפות וללא הקפדה על הנחיות הקורונה. המשתתפים בלוויה החלו לצעוד ממסעדה והם עושים את דרכם למג'דל שמס, שמוגדרת אזור מוגבל עקב נתוני תחלואה גבוהים. בין המשתתפים בלוויה גם רבים שמתגוררים בגליל - מה שעלול להוביל לגל הדבקה המוני בקרב בני העדה הדרוזית בצפון כולו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2020 19:37 לינק ישיר 

באג_אלפיים כתב:

השייח' אבו זאין אלדין חסן חלבי, דמות חשובה לבני העדה הדרוזית ממג'דל שמס, הלך לעולמו בבית החולים בצפת לאחר שנדבק בקורונה •מקורביו ביקשו לקיים טקס לוויה המוני ביישוב, שנחשב אדום ומוטלות עליו הגבלות - וגורמי המקצוע הצליחו להגיע לפשרה שבמסגרתה תתקיים לוויה מוגבלת מחר •אלא שרבים סירבו לקבלה וחטפו את הגופה מביה"ח •בשעה זו נערכת לשייח' לוויה המונית בגולן

גופת השייח' נחטפה, לוויה המונית מתקיימת בניגוד להנחיות: מוקדם יותר היום (שישי) הלך לעולמו ממחלת הקורונה השייח' אבו זאין אלדין חסן חלבי, מנהיג ודמות חשובה לעדה הדרוזית שמתגורר במג'דל שמס. הערב הגיעו לבית החולים 'זיו' בצפת עשרות מבני העדה ולקחו את גופתו מהמקום - זאת לאחר שגורמי המקצוע התנגדו לקיום לוויה המונית עקב נתוני התחלואה הגבוהים ביישוב.

בשעות האחרונות, התנהל דיון על אירוע ההלוויה שלו - כאשר כל גורמי המקצוע התנגדו לאירוע המוני כפי שביקשו ביישובו. לבסוף, הוחלט שמחר בבוקר (שבת) תתקיים הלוויה במגרש הכדורגל במג'דל שמס שמוגדרת אזור מוגבל ויישוב אדום בשל אחוז תחלואה גבוה - אלא שכ-100 מבני העדה סירבו לקבל את הפשרה והגיעו לבית החולים כדי לקחת את גופתו.גם כוח יס"מ שהיה במקום לא הצליח למנוע מהם להיכנס לתחומי בית החולים ולקחת את גופתו.

לאחר שגופת השייח' נחטפה מבית החולים, מתקיים בשעה זו אירוע לוויה המוני ברמת הגולן בהשתתפות מאות בני אדם שנעים בצפיפות וללא הקפדה על הנחיות הקורונה. המשתתפים בלוויה החלו לצעוד ממסעדה והם עושים את דרכם למג'דל שמס, שמוגדרת אזור מוגבל עקב נתוני תחלואה גבוהים. בין המשתתפים בלוויה גם רבים שמתגוררים בגליל - מה שעלול להוביל לגל הדבקה המוני בקרב בני העדה הדרוזית בצפון כולו.

האם הדרוזים קוראים את תמניא?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2020 19:46 לינק ישיר 

אם יש להם מושגים, אז כן

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2020 19:55 לינק ישיר 

ואח'כ השוטרים הדרוזים נותנים קנסות ליהודים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2020 19:56 לינק ישיר 

לבחירתכם כתב:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2020 20:03 לינק ישיר 
מצדרביעי

לבחירתכם כתב:

"בוא", הרי מי בפעם האחרונה שבדקתי מי שקבע את הוראות הסגר שבשלם "נותנים קנסות" הם בעיקר ביבי ודרעי כידוע ליודעי ח"ן,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2020 20:10 לינק ישיר 

באג_אלפיים כתב:
השייח' אבו זאין אלדין חסן חלבי, דמות חשובה לבני העדה הדרוזית ממג'דל שמס, הלך לעולמו בבית החולים בצפת לאחר שנדבק בקורונה • מקורביו ביקשו לקיים טקס לוויה המוני ביישוב, שנחשב אדום ומוטלות עליו הגבלות - וגורמי המקצוע הצליחו להגיע לפשרה שבמסגרתה תתקיים לוויה מוגבלת מחר • אלא שרבים סירבו לקבלה וחטפו את הגופה מביה"ח • בשעה זו נערכת לשייח' לוויה המונית בגולן

גופת השייח' נחטפה, לוויה המונית מתקיימת בניגוד להנחיות: מוקדם יותר היום (שישי) הלך לעולמו ממחלת הקורונה השייח' אבו זאין אלדין חסן חלבי, מנהיג ודמות חשובה לעדה הדרוזית שמתגורר במג׳דל שמס. הערב הגיעו לבית החולים 'זיו' בצפת עשרות מבני העדה ולקחו את גופתו מהמקום - זאת לאחר שגורמי המקצוע התנגדו לקיום לוויה המונית עקב נתוני התחלואה הגבוהים ביישוב.

לא ככה עושים את זה..
ממשיכים וכותבים את כל הכתבה על חסידים ואדמו"ר
ורק בסוף מסבירים שיש להחליף בכל מקום שכתוב אדמור - להבדיל שייך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2020 23:31 לינק ישיר 

ברוך אלוקינו שבראנו לכבודו והבדילנו מן התועים..
אה? זה לא? אופס!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2020 23:38 לינק ישיר 

אני מוחה על הכותרת הלעגנית והקנטרנית כלפי יהודים מעם ישראל!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2020 23:46 לינק ישיר 

רודףסמלים כתב:

אני מוחה על הכותרת הלעגנית והקנטרנית כלפי יהודים מעם ישראל!

עדיפה כותרת לעגנית, על פני ציפורן חודרנית.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מושגים ב- 31/10/2020 23:57:59

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 06:20 לינק ישיר 

קשה לך להסתכל במראה. אהה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 12:50 לינק ישיר 

תאמת, הכל בסדר במה שאני רואה במראה
תבוא ותספר לנו על התחלואה הקשה שבאה בעקבות האדמור שלך ממג'דל שמס.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 14:12 לינק ישיר 

חסידים אינם מסתכלים במראה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מושגים ב- 01/11/2020 14:11:52

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 14:54 לינק ישיר 

לבחירתכם כתב:

רק אלו שמאימפריא של מכניבקא שפתחו אשכול מספר 5643!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 22:54 לינק ישיר 

תיעוד
https://www.youtube.com/watch?v=2oQrzr3ZXF0

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > החסידים חטפו מבית החולים את גופת מנהיגם וערכו הלוויית המונים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext