| נשלח ב-1/11/2020 08:59 |
|
| |
סטטיסטיקה
אינני יודעת אם אני מדייקת, והייתי שמחה אם מישהו היה בודק מדעית, אבל נדמה לי שאם נחלק את שיעורי ההדבקה במגזר החרדי לפי בתי אב דהיינו יחידות המגורים בהם התרחשה קורונה היינו מגלים שאנחנו זהירים בהרבה מחילונים. תקנו אותי אם אני טועה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 10:16 |
|
| |
| sasa2 כתבה: |  | סטטיסטיקה
אינני יודעת אם אני מדייקת, והייתי שמחה אם מישהו היה בודק מדעית, אבל נדמה לי שאם נחלק את שיעורי ההדבקה במגזר החרדי לפי בתי אב דהיינו יחידות המגורים בהם התרחשה קורונה היינו מגלים שאנחנו זהירים בהרבה מחילונים. תקנו אותי אם אני טועה. |
|
לה''ו. ואם היו מוכרים דירת 2.5 חד' בב''ב, והיו הולכים לקרית גת וגלילותיה, היו יכולים להיות אברכים וגננות שם, רק עם דירת 5-6 חד'... אבל, שערי תירוצים ונהי (''שמכריחים'' את החרדים לגור בצפיפות) לא ננעלו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 10:59 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 11:32 |
|
| |
שיעור החרדים מקבוצות הסיכון שנפטרו, הוא פי 3-4 מיחסם באוכלוסייה, זה הנתון הרלוונטי היחיד לצערינו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 11:32 |
|
| |
| בלתי_קרוא כתב: |  |
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 11:49 |
|
| |
hhaavv
| עדייןבגלות כתב: |  | שיעור החרדים מקבוצות הסיכון שנפטרו, הוא פי 3-4 מיחסם באוכלוסייה, זה הנתון הרלוונטי היחיד לצערינו. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
זה לא קשור מבחינה אפידמולוגית.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 11:55 |
|
| |
| עדייןבגלות כתב: |  |
שיעור החרדים מקבוצות הסיכון שנפטרו, הוא פי 3-4 מיחסם באוכלוסייה, זה הנתון הרלוונטי היחיד לצערינו.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 11:59 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | | עדייןבגלות כתב: |  |
שיעור החרדים מקבוצות הסיכון שנפטרו, הוא פי 3-4 מיחסם באוכלוסייה, זה הנתון הרלוונטי היחיד לצערינו.
|
|
|
|
מתעלם מעובדות וממה שרלוונטי.
בהצלחה לכולנו
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 12:00 |
|
| |
| muki28 כתב: |  |
| תמניא_אפי כתב: |  | | עדייןבגלות כתב: |  |
|
|
קובע עובדות ובוחר מה שרלוונטי
בהצלחה
|
| מתעלם מעובדות וממה שרלוונטי.בהצלחה לכולנו |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 12:10 |
|
| |
| עדייןבגלות כתב: |  | שיעור החרדים מקבוצות הסיכון שנפטרו, הוא פי 3-4 מיחסם באוכלוסייה, זה הנתון הרלוונטי היחיד לצערינו.
|
|
נכון אבל מצד שני שיעור החילונים מקבוצות הסיכון שנפטרו הם פי 7-8 מיחסם באוכלוסיה כך שזה ממש מאזן את הנתונים שהבאת אני מפריח את זה ככה בלי להביא נתונים או מסמכים כי הבנתי שאין בעיה עם זה..
בכל מקרה, גם אילו הנתונים שהבאת היו נכונים, כבר ציינתי שהחרדים הגיעו לרמה מסוימת של חיסון עדר, ולכן לא היתה כאן הדבקה מסחררת בימים הנוראים סוכות ושמחת תורה למרות שאלפים התערבבו יחד בבתי הכנסת הגדולים, לא שמענו על קטסטרופה, מסתבר שכל כך הרבה כבר עברו את הקורונה כך שלמרות הצפיפות והדוחק בבתי הכנסת בלי מסכות לא היתה כמעט הדבקה הקורונה בסוף תגיע לכל מקום, כמו שהשפעת הגיע לכל מקום ואין אדם שלא נדבק פעם בחייו בשפעת נתוני החולים יגיעו ישתוו בסוף בכל מגזר וקהילה, מלבד העובדה שחלק מהקהילות ימשיכו להשתגע עוד שנה
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 13:43 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
| עדייןבגלות כתב: |  | שיעור החרדים מקבוצות הסיכון שנפטרו, הוא פי 3-4 מיחסם באוכלוסייה, זה הנתון הרלוונטי היחיד לצערינו.
|
|
נכון אבל מצד שני שיעור החילונים מקבוצות הסיכון שנפטרו הם פי 7-8 מיחסם באוכלוסיה כך שזה ממש מאזן את הנתונים שהבאת אני מפריח את זה ככה בלי להביא נתונים או מסמכים כי הבנתי שאין בעיה עם זה..
בכל מקרה, גם אילו הנתונים שהבאת היו נכונים, כבר ציינתי שהחרדים הגיעו לרמה מסוימת של חיסון עדר, ולכן לא היתה כאן הדבקה מסחררת בימים הנוראים סוכות ושמחת תורה למרות שאלפים התערבבו יחד בבתי הכנסת הגדולים, לא שמענו על קטסטרופה, מסתבר שכל כך הרבה כבר עברו את הקורונה כך שלמרות הצפיפות והדוחק בבתי הכנסת בלי מסכות לא היתה כמעט הדבקה הקורונה בסוף תגיע לכל מקום, כמו שהשפעת הגיע לכל מקום ואין אדם שלא נדבק פעם בחייו בשפעת נתוני החולים יגיעו ישתוו בסוף בכל מגזר וקהילה, מלבד העובדה שחלק מהקהילות ימשיכו להשתגע עוד שנה
|
|
שיעור החרדים מעל גיל 65 הנפטרים הוא כ-12%, שיעורם באוכלוסייה הוא 3-4%. והטענה לחיסון עדר לא מחזיקה מים, ראה ערך ניו יורק שאנשים מתים בה כיום. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 14:09 |
|
| |
דוקא גרף עדכני של התמותה בניו-יורק כן מחזקת את הטענה של חסינות עדר שנוצרה שם.

|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 16:50 |
|
| |
| sasa2 כתבה: |  | סטטיסטיקה
אינני יודעת אם אני מדייקת, והייתי שמחה אם מישהו היה בודק מדעית, אבל נדמה לי שאם נחלק את שיעורי ההדבקה במגזר החרדי לפי בתי אב דהיינו יחידות המגורים בהם התרחשה קורונה היינו מגלים שאנחנו זהירים בהרבה מחילונים. תקנו אותי אם אני טועה. |
|
בוקר טוב.. אני כתבתי על זה כאן וגם בפורומים אחרים וגם ללא מעט עיתוהאים, כבר עשרות פעמים. כמו כן, משרד הבריאות ודוברו וגם מחלקת פניות הציבור שלהם, כולם, התעלמו משאלותיי בנושא! ובדיוק היום פורסם בתקשורת, כי פניות הציבור בנושא הקורונה, אינם נענים או נענים בנתונים לא נכונים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2020 00:33 |
|
| |
| קהלת כתב: |  | דוקא גרף עדכני של התמותה בניו-יורק כן מחזקת את הטענה של חסינות עדר שנוצרה שם. |
|
חיסון עדר, משמעו שאוכלוסיית החיסון מוגנת, כי הוירוס כבר לא מתפשט. זה לא המצב בניו יורק. נדבקים שם רבים וגם מתים, רק בשבועיים האחרונים, מתו שני נגידים, אחד מסאטמער ואחד ליטאי ושני אורחים מישראל שנדבקו שם. חיסון עדר זה לא. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|