| נשלח ב-6/11/2020 15:59 |
|
| |
המלשין הידוע הינו בעצם שמאל רדיקלי
אביר המסיכות, וקמב"ץ ההלשנות, שהחל להופיע עם הבת דודה, הראצער, מצווצף כאחרון השמאל הרע-דיקלי, יצא הנרצע מן הצ'ק. הוא לא אידיאולוג, הוא נראה יותר אוהב-בצע'לוג או צומילוג,
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי מושגים ב- 06/11/2020 16:02:44
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2020 18:39 |
|
| |
מקבץ צפצופים של ישראל החופשי: *** יש לי חדשות מרעישות עבורכם: בהודעת משטרה שיצאה ברגעים אלה - המעניקה סקירה שבועית לאכיפת הקורונה - נשמט לראשונה כל אזכור לאכיפה על מוסדות חינוך. לא רק שאין מספרי דו"חות, הקטגוריה פשוט נעלמה. האם אנחנו רואים כאן הודאה רשמית בהענקת יד חופשית לבתי ספר לפעול? https://t.co/yq2ZiCoQrN *** אוקי אוקי, מפגיני בלפור הם בכלל שליחים של האיראנים, תגיד ביבי, יש'ך את זה ביותר מגוחך? https://t.co/2h4ieir7Tt *** חשיפה בלעדית: כל מפגין מקבל מדי שבוע מעטפה עם 1,500 ריאל. מוקד החלוקה - עזרת נשים של בית הכנסת יוצאי משהד בנחלאות. הסדרנית האחראית על התור היא ריטה, שעומדת בקשר ישיר עם בכירי מתקן צנטריפוגות בנתנז. https://t.co/NYVW8X2reO *** אז המעצמה החזקה בעולם חוזרת לידיים ליברליות ושפויות, לזה קוראים שבוע טוב! *** אני לא ממש בקטע, אבל בשפה המשיחית, המצ'ואיסטית והמטורללת שלכם - קיבלתם חתכ'ת איתות מאלוקים כמה הוא שונא אתכם וכמה דרככם משוקצת ומתועבת.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי מושגים ב- 07/11/2020 18:39:59
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2020 02:06 |
|
| |
הוא לא ממש שמאל, ואולי אפילו לא ממש שונא חרדים
הוא יותר הולך תמיד נגד הזרם כדי לקבל את תשומת הלב, וזה נראה יותר חסכים מילדות שבאים לידי ביטוי בצורה קיצונית אם הוא ידבר בעד הימין מי יסתכל עליו?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2020 02:48 |
|
| |
ישראל פריי?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2020 06:57 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2020 10:21 |
|
| |
yeshivish
| מושגים כתב: |  | אביר המסיכות, וקמב"ץ ההלשנות, שהחל להופיע עם הבת דודה, הראצער, מצווצף כאחרון השמאל הרע-דיקלי, יצא הנרצע מן הצ'ק. הוא לא אידיאולוג, הוא נראה יותר אוהב-בצע'לוג או צומילוג,
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי מושגים ב- 06/11/2020 16:02:44 |
|
לא יודע מי זאת הבת דודה, ואני עצמי בעד לדווח על כל אירוע שעלול לסכן את בריאותי ובריאות יקירי. אפילו בריאותם של אנשים זרים שלא מעוניינים לחלות מעניינת אותי.
אני לא מצליח להבין את ההתרגשות החרדית מכל זב חוטם יוצא בשאלה (או כזה שבדרך) כאילו לפחות אחד המנהיגים או הוגי הדעות עזב את הדרך. בחור מסכן, לא מוכשר במיוחד, שלא מוצא את עצמו, ואם היה נשאר בדת אף אחד לא היה שומע ממנו, עושה פתאום כל כך הרבה רעש וצלצולים.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2020 11:31 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | הוא לא ממש שמאל, ואולי אפילו לא ממש שונא חרדים
הוא יותר הולך תמיד נגד הזרם כדי לקבל את תשומת הלב, וזה נראה יותר חסכים מילדות שבאים לידי ביטוי בצורה קיצונית אם הוא ידבר בעד הימין מי יסתכל עליו? |
|
מחפש כל דרך לתקוף את החרדים מגן על מפגיני בלפור תוקף את תומכי טראמפ
והוא לא ממש שמאל ואפילו לא ממש שונא חרדים הוא כזה "לא נוטה לכאן ולא נוטה לכאן" סוג של "מאחל הצלחה לכל הצדדים" נשמע מוכר.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2020 16:43 |
|
| |
| חצינזק כתב: |  | הוא לא ממש שמאל, ואולי אפילו לא ממש שונא חרדים
הוא יותר הולך תמיד נגד הזרם כדי לקבל את תשומת הלב, וזה נראה יותר חסכים מילדות שבאים לידי ביטוי בצורה קיצונית אם הוא ידבר בעד הימין מי יסתכל עליו?
מחפש כל דרך לתקוף את החרדים מגן על מפגיני בלפור תוקף את תומכי טראמפ
והוא לא ממש שמאל ואפילו לא ממש שונא חרדים הוא כזה "לא נוטה לכאן ולא נוטה לכאן" סוג של "מאחל הצלחה לכל הצדדים" נשמע מוכר. |
|
דיברתי על כך שהוא פסיכי וכותב תמיד נגד הזרם מצטער לומר לך אבל גם בך, מאז נזרקת מגור כמו כלב, ועוד מעט תכחיש את זה, אתה לא מפסיק לדבר גור תרגיע, לא הצד שלך ולא הצד של גור מענינים פה את קצה הזרת של מישהו.. אני באמת מאחל לשני הצדדים שלכם הצלחה מכל הלב, אתה וחביריך בהשמצות הבלתי פסוקות שלך ברשת נגד גור, וגור יחנכו אתכם בחזרה בפאשקוילים שלהם. רק תשאירו אותנו מחוץ לתחום, בלי סיפורי קורח הזוים ובלי מרמורים ובכיות של אנשי ר' שאול, אתם פשוט דיכאון.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2020 16:54 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2020 17:10 |
|
| |
מושגים את באמת רוצה לקבל מושג? תעבור שוב על ההודעה האחרונה שלו [והרבה אחרות] ותשים לב למשל למשפט הבא: "וגור יחנכו אתכם בחזרה בפאשקוילים שלהם" הטרור הגוראי כנגד כניסת ילדים מקהילת הגר"ש למוסדות שאינם גור האיום על אנשים שלא להשתתף בשמחות ילדיהם יריקות וקריאות גנאי הטרדות טלפניות עם קללות ונאצות פינצ'ורי גלגלי רכב והשחתת רכבים וחלונות בתי כנסת כל זה נחשב לדרכי נועם כי זה רק "פאשקווילים" ואז אפשר לאחל הצלחה לכולם ולהיות לא נוטה לכאן ולכאן. ואז אפשר לכתוב על פריי שהוא לא שמאלן ולא שונא ומשניא חרדים, כמובן בלי להיות נוטה לכאן ולכאן.
וכמובן כל מי שכותב נגד הטרור הגוראי נחשב בעיני הגערער ההדוק כמי שנזרק מגור ובודאי כשייך לקהילת הגר"ש.
יש עובדות שידועות לכל רב מוחלט של הציבור הרחב [כולל הכותבים כאן] משוכנע בהם כולם יודעים מי הם הטובים ומי הם הרעים מלבד אותם שחיים בבועה של עצמם ומנסים לשכנע את כל העולם במה שהם רואים כשהם עוצמים עיניים
לרקוד את ריקוד הגולם במרכז המעגל זה לא כיף אבל כשאתה באמת גולם, זה לא נורא...
תוקן על ידי חצינזק ב- 08/11/2020 17:28:49
תוקן על ידי חצינזק ב- 08/11/2020 17:29:31
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2020 23:17 |
|
| |
| חצינזק כתב: |  | מושגים את באמת רוצה לקבל מושג? תעבור שוב על ההודעה האחרונה שלו [והרבה אחרות] ותשים לב למשל למשפט הבא: "וגור יחנכו אתכם בחזרה בפאשקוילים שלהם" הטרור הגוראי כנגד כניסת ילדים מקהילת הגר"ש למוסדות שאינם גור האיום על אנשים שלא להשתתף בשמחות ילדיהם יריקות וקריאות גנאי הטרדות טלפניות עם קללות ונאצות פינצ'ורי גלגלי רכב והשחתת רכבים וחלונות בתי כנסת כל זה נחשב לדרכי נועם כי זה רק "פאשקווילים" ואז אפשר לאחל הצלחה לכולם ולהיות לא נוטה לכאן ולכאן. ואז אפשר לכתוב על פריי שהוא לא שמאלן ולא שונא ומשניא חרדים, כמובן בלי להיות נוטה לכאן ולכאן.
וכמובן כל מי שכותב נגד הטרור הגוראי נחשב בעיני הגערער ההדוק כמי שנזרק מגור ובודאי כשייך לקהילת הגר"ש.
יש עובדות שידועות לכל רב מוחלט של הציבור הרחב [כולל הכותבים כאן] משוכנע בהם כולם יודעים מי הם הטובים ומי הם הרעים מלבד אותם שחיים בבועה של עצמם ומנסים לשכנע את כל העולם במה שהם רואים כשהם עוצמים עיניים
|
|
הייתי ממשיך אתך את הויכוחים האינסופיים, אילו היה זה אשכול לנושאי גור אבל אתה דוחף את הנושא המענין אותך - גור והמחלוקת, לאשכולות לא קשורים תראה איך בכוח דחפת את זה לתוך אשכול על פריי, זה פשוט הופך להיות הזוי אתה אובססיבי לנושא, וכל דבר מתקשר לך במוח ישר לנושא גור
אז יודע מה? הנושא הזה יצא כבר מהאף לגמרי, זה כבר מתחיל לעשות כאבי בטן ובדיוק בהקשר לכך אני אומר, תריבו בשקט בלי לערב את כל העולם ואשתו, ובהצלחה שיהיה לשני הצדדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2020 23:50 |
|
| |
כבר היה כאן אשכול על פריי [למרבה הפלא לא אני פתחתי] ועל הקשר הברור שלו עם גור. והנה משום מקום מגיע איש שאינו נוטה לכאן ולכאן [כרגיל בכל הקשור לבעיות של גור] ועושה לפריי הנחות מופרכות.
היית ממשיך את הויכוחים אילו היה זה אשכול של גור [ראה לעיל]? ממתינים לך כמה וכמה אשכולות העוסקות בגור שהתחלת לא לנטות לכאן ולכאן וברחת באמצע.
ועוד משהו. כאמור אתה הגולם [בלשון מושאל, זאת לא ההגדרה בדוקא] היחיד במעגל. הציבור כאן כמו בכל מרחב אחר [אינטרנטי ושאינו] יודע בדיוק מי הם הרעים והטובים בסיפור. ההודעות מדברות בעד עצמן, וכאבי הבן שלך מובנים לחלוטין. אני לא יכול לרפא אותך לגמרי, אבל אם נמאס לך להתעסק עם זה, מובטחת לך הקלה משמעותית. אתה אמנם תמשיך לקרוא את ההודעות הלא נעימות, אבל אם לא תנסה להצדיק את הטרורויסטים [משני הצדדים כמובן...] הגיחוך שלהם יבלוט כאן פחות. הרשעות לצער כולם תמשיך בינתיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2020 07:49 |
|
| |
| חצינזק כתב: |  | כבר היה כאן אשכול על פריי [למרבה הפלא לא אני פתחתי] ועל הקשר הברור שלו עם גור. והנה משום מקום מגיע איש שאינו נוטה לכאן ולכאן [כרגיל בכל הקשור לבעיות של גור] ועושה לפריי הנחות מופרכות.
היית ממשיך את הויכוחים אילו היה זה אשכול של גור [ראה לעיל]? ממתינים לך כמה וכמה אשכולות העוסקות בגור שהתחלת לא לנטות לכאן ולכאן וברחת באמצע.
ועוד משהו. כאמור אתה הגולם [בלשון מושאל, זאת לא ההגדרה בדוקא] היחיד במעגל. הציבור כאן כמו בכל מרחב אחר [אינטרנטי ושאינו] יודע בדיוק מי הם הרעים והטובים בסיפור. ההודעות מדברות בעד עצמן, וכאבי הבן שלך מובנים לחלוטין. אני לא יכול לרפא אותך לגמרי, אבל אם נמאס לך להתעסק עם זה, מובטחת לך הקלה משמעותית. אתה אמנם תמשיך לקרוא את ההודעות הלא נעימות, אבל אם לא תנסה להצדיק את הטרורויסטים [משני הצדדים כמובן...] הגיחוך שלהם יבלוט כאן פחות. הרשעות לצער כולם תמשיך בינתיים. |
|
בוא נניח דברים על השולחן כאן באינטרנט אתה וחביריך חוגגים הרחוב החרדי, זה הלא מזויף, הולך עם גור, כל העיתונים המכבדים את עצמם לא יזכירו אתכם בשום אופן, חבורת גלמים במעגל הציבורי הרחב אז מה אתה מנפנף כמו ילד בכמות תגובות באשכול שלך ושל כמה בעלי בלורית? לא זה מה שיכבד או יזלזל בר' שאול שאני ככל הנראה מעריץ אותו קצת יותר ממך ולכן גם מכבד אותו יותר אתה עושה כאן בושות לר' שאול, ללא ספק
בקשר לאיבחון שלי על פריי, אמנם הוא (ואתה) חושבים שהוא חסיד גור... אבל זה לא מענין את הזרת שלי מאיפה הוא בא, נתתי את הדיאגנוזה שלי על המניעים שלו כי ככה אני רואה את ההתנהגות שלו, לא כל דבר קשור ל"כן גור לא גור" תבין, כל אחד עסוק בענינים שלו בחסידות (או בליטאיות) שלו, ולא מאוד מענין אותי מי חסיד גור ומי לא, אני לא מכיר משם הרבה מידי שמות, לא את הניגונים שלהם לא את הטישים, ובגלל זה גם לא מענין אותי יותר מידי מי משני הצדדים כאן צודק, מצידי "רייסט זיך אפ די האר איינעם דעם צוייטן", תכו אחד את השני עד זוב דם, לא מענין.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2020 08:21 |
|
| |
א. הציבור הכללי רחוק מלהיות עם גור כרחוק מאדים מהזרת שלך. ב. הסיפור עם גור מעניין מאד רבים, כמו כל פוליטיקה שעניינה רבים גם כשלא היה דבר כזה מחשב. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2020 09:03 |
|
| |
אתה מסבירן מעולה, צריך רק לפרסם יותר את החכמות שלך. אז הנה:
"הרחוב החרדי, זה הלא מזויף, הולך עם גור"
וכמובן "לא מענין אותי יותר מידי מי משני הצדדים כאן צודק".
אתה הולך ומדרדר בנטייה המוגזמת שלך לכאן ולכאן.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2020 09:05 |
|
| |
|
|
|
|
|