|
|
| נשלח ב-16/11/2020 09:16 |
|
| |
הקורונה אצל החרדים יורד, אצל הלא חרדים זה עולה
ומה יש לבכיר במגן ישראל לומר? הוא מודאג מהעלייה אצל החרדים. אתם מבינים את זה? נגיד שאתמול היו 500 מאומתים חדשים. 200 ערבים, 250 אחרים, ו-50 חרדים. לפני שבוע היו 80 חרדים, אז זה מצוין,לא? אז יש לי מה לחדש לבכיר הזה, קורונה מדבק. תוריד את זה אצל החילונים והכל יהיה בסדר. נשלח מהאנדרואיד שליתוקן על ידי בלתי_קרוא ב- 16/11/2020 09:19:30
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2020 09:26 |
|
| |
פרופסור ערן סגל: "העלייה בתחלואה במגזר החרדי מטרידה. היא מלווה בירידה מספר הבדיקות. מזהים פער של כ-50% בין כמות המאושפזים במגזר החרדי למספר המאומתים"
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2020 09:33 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2020 09:49 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2020 10:17 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | |
| התכוונת, תנו לאיזה כמה מבוגרים ובעלי סיכון, ועוד כמה צעירים שאינם כאלה, להפסיק לחיות
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2020 10:25 |
|
| |
כל התחשיב שלהם של "מקדם ההדבקה" על בסיס מספר מאומתים הוא שגוי מיסודו. הם לא לוקחים בחשבון אחוז חיוביים מהבדיקות, אחוז מאומתים מהאוכלוסייה, אחוז בדיקות מהאוכלוסייה. ולכן אי אפשר לקחת ברצינות שום טענה שלהם שמתבססת על "מקדם ההדבקה" לפי מספר מאומתים.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2020 20:14 |
|
| |
מה שלא יקרה תמיד החרדי יהיה אשם ו"מדאיג" והנחיתים והמתייפיפים ימשיכו להסתובב כפרופסורים באמצע ניתוח
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2020 02:29 |
|
| |
|
תמניא, תודה על הדאגה. אנחנו חיים, בריאים ונושמים, ברוך ה'. יחד עם הקפדה על ההנחיות הפשוטות.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2020 07:46 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | כל התחשיב שלהם של "מקדם ההדבקה" על בסיס מספר מאומתים הוא שגוי מיסודו. הם לא לוקחים בחשבון אחוז חיוביים מהבדיקות, אחוז מאומתים מהאוכלוסייה, אחוז בדיקות מהאוכלוסייה. ולכן אי אפשר לקחת ברצינות שום טענה שלהם שמתבססת על "מקדם ההדבקה" לפי מספר מאומתים. |
|
חריף, אתה לא חושב שהוא ראה את הפייק שהבאת לכאן שכלל גם המאושפזים? אולי כדאי שתלמד אותו קצת תורת האפדימולוגיה. אין לימודים כמו הלימודים שלך בישיבה להבין דברים כאלו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2020 08:12 |
|
| |
| בלתי_קרוא כתב: |  |
| חריף_ומקשה כתב: |  | כל התחשיב שלהם של "מקדם ההדבקה" על בסיס מספר מאומתים הוא שגוי מיסודו. הם לא לוקחים בחשבון אחוז חיוביים מהבדיקות, אחוז מאומתים מהאוכלוסייה, אחוז בדיקות מהאוכלוסייה. ולכן אי אפשר לקחת ברצינות שום טענה שלהם שמתבססת על "מקדם ההדבקה" לפי מספר מאומתים. |
|
חריף, אתה לא חושב שהוא ראה את הפייק שהבאת לכאן שכלל גם המאושפזים? אולי כדאי שתלמד אותו קצת תורת האפדימולוגיה. אין לימודים כמו הלימודים שלך בישיבה להבין דברים כאלו. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2020 08:39 |
|
| |
| קונטרול כתב: |  |
|
תמניא, תודה על הדאגה. אנחנו חיים, בריאים ונושמים, ברוך ה'. יחד עם הקפדה על ההנחיות הפשוטות. |
|
הילדים שלך לא הולכים לחיידר ולישיבה וחוזרים הביתה? איזה הנחיות? ממי בדיוק אתה עושה צחוק? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2020 19:10 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
|
תמניא, תודה על הדאגה. אנחנו חיים, בריאים ונושמים, ברוך ה'. יחד עם הקפדה על ההנחיות הפשוטות. |
|
הילדים שלך לא הולכים לחיידר ולישיבה וחוזרים הביתה? איזה הנחיות? ממי בדיוק אתה עושה צחוק? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
גם בחיידר כולם עם מסיכות ומקפידים על חלונות פתוחים ודלת פתוחה. ובכיתות הגבוהות שרשמית אסור. מקיימים לימודים מצומצמים בקבוצות קטנות וכו' נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2020 19:36 |
|
| |
על מי אתה מנסה לעבוד?
| חריף_ומקשה כתב: |  |
|
|
הילדים שלך לא הולכים לחיידר ולישיבה וחוזרים הביתה? איזה הנחיות? ממי בדיוק אתה עושה צחוק? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
גם בחיידר כולם עם מסיכות ומקפידים על חלונות פתוחים ודלת פתוחה. ובכיתות הגבוהות שרשמית אסור. מקיימים לימודים מצומצמים בקבוצות קטנות וכו'
|
|
לה''ו. מו באמת. מילא להרבה חרדים אין ווצאפ ופורומים, אז לא רואים ושומעים. אבל כל החרדים עוברים יום יום ליד חיידרים ובית יעקב, ואין מסכות... מקסימום רעשנים, שירים וריקודים! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2020 01:35 |
|
| |
| hot_trend כתב: |  | | חריף_ומקשה כתב: |  |
|
|
|
גם בחיידר כולם עם מסיכות ומקפידים על חלונות פתוחים ודלת פתוחה. ובכיתות הגבוהות שרשמית אסור. מקיימים לימודים מצומצמים בקבוצות קטנות וכו'
|
|
לה''ו. מו באמת. מילא להרבה חרדים אין ווצאפ ופורומים, אז לא רואים ושומעים. אבל כל החרדים עוברים יום יום ליד חיידרים ובית יעקב, ואין מסכות... מקסימום רעשנים, שירים וריקודים! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
על מי אתה מנסה לעבוד?
או שאתה גר ליד ת"ת חסידי...
או שאתה סתם מקשקש, סליחה
הילדים שלי הולכים לבית ספר ולחיידר יומיום, עם מסכה על הפה ועל האף, בכיף גדול.
כנל החברים והחברות שלהם
וכמובן המורים והמורות.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|