| נשלח ב-8/12/2020 11:56 |
|
| |
החיים של מסרבי החיסון הולכים להיות קשים.
אמנם לא תוטל חובת חיסון בארץ וכנראה גם לא במדינות העולם, אבל מסתמן כי למתחסנים תונפק "תעודת מחוסן" דבר שיקל עליהם את החיים, לעומת הסרבנים שלא יהיה להם תעודה כזו.
מסתמן כי החיים של סרבני החיסון הולכים להיות קשים. יהיו סגורים בפניהם שירותים לא מעטים, כמו טיסות, מלונות, אתרים שונים ועוד ועוד. יש כבר חברות תעופה שהצהירו על כך.
תוקן על ידי גרשום ב- 08/12/2020 12:15:36
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2020 12:22 |
|
| |
אם כבר תראו את תמונות ''שהתחסן'' ר''מ בריטניה, ותבינו לבד...
לה''ו. למתנגדי החיסון! אם אתם אוכלים גפילטע פיש תעשייתי, מצה שמורה-יד, וטובלים במקוה גברים,.רכיבי החיסון, זה הדבר האחרון לחשוש ממנו!!! hot_tre nd© נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2020 12:44 |
|
| |
ספק גדול אם זה יעמוד משפטית. יותר נכון לומר, כמעט בטוח שלא.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2020 13:43 |
|
| |
גרשום
| hot_trend כתב: |  | וטובלים במקוה גברים,.
|
|
מה? וכי סלקא דעתך במקוה שאינה של גברים?!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2020 14:11 |
|
| |
בכלל לא ברור עד כמה החיסון מונע הדבקת אחרים, לא בדקו את זה. עלול להיות מצב שיהיו יותר נשאים אסיפטומטיים, המחוסנים יהיו מפיצי מחלה שקטים וירצחו אוכלוסיות בסיכון, את הקשישים והצעירים שחרדים מהחיסון החדש ולא מוכר שלא יודעים מה ההשלכות שלו לטווח ארוך. ימותו עשרת אלפים בחודש, שואה, קץ האנושות! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2020 15:02 |
|
| |
| YYona כתב: |  | בכלל לא ברור עד כמה החיסון מונע הדבקת אחרים, לא בדקו את זה. עלול להיות מצב שיהיו יותר נשאים אסיפטומטיים, המחוסנים יהיו מפיצי מחלה שקטים וירצחו אוכלוסיות בסיכון, את הקשישים והצעירים שחרדים מהחיסון החדש ולא מוכר שלא יודעים מה ההשלכות שלו לטווח ארוך. ימותו עשרת אלפים בחודש, שואה, קץ האנושות! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אכן. יצרניות החיסון מודות בזה שלא ידוע אם החיסון אכן מונע הדבקה וגם תופעות לוואי עתידיות אינן ידועות לנו מפני שלא חלף הרבה זמן וכמובן שהפיתוח של החיסון נעשה מהר מידי לכל הדעות בשל לחץ ציבורי ותחרותיות מסחרית. החיסון לא נוסה על נשים הרות, מניקות, ילדים ותינוקות ולכן, קבוצות אלו לא יתועדפו לקבלתו.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2020 15:30 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | גרשום
| hot_tr כתב: |  | וטובלים במקוה גברים,.
|
|
מה? וכי סלקא דעתך במקוה שאינה של גברים?! |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2020 16:22 |
|
| |
לה''ו. אם החיסון יעזור, אזי ממילא יתחסנו רובם. ואם לא יעזור?!... ממילא כולם יישארו מקורקעים! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2020 16:27 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2020 16:35 |
|
| |
מקווה שלא יהיה לנו שוב רבנים קלוצמך ורבנים פוץ ותצא קריאה ברורה מכל הרבנים לקחת את החיסון. אם לא, שוב נמשיך לבוסס בבוץ עם בעלז ודומיהם...
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 08/12/2020 16:35:43
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2020 16:38 |
|
| |
| ברכת_החמה כתב: |  |
מקווה שלא יהיה לנו שוב רבנים קלוצמך ורבנים פוץ ותצא קריאה ברורה מכל הרבנים לקחת את החיסון. אם לא שוב נמשיך לבוסס בבוץ עם בעלז ודומיהם... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לא תצא שום קריאה לדעתי. בעלז ודומיהם כבר מזמן השתחררו מהקורונה ואין אצלם בכלל מקרים חדשים. אלו שמתבוסבים בבוץ זו דווקא אתם הנוהים אחרי מה שמכתיבים לכם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2020 16:46 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2020 17:15 |
|
| |
| ברכת_החמה כתב: |  |
מקווה שלא יהיה לנו שוב רבנים קלוצמך ורבנים פוץ ותצא קריאה ברורה מכל הרבנים לקחת את החיסון. אם לא, שוב נמשיך לבוסס בבוץ עם בעלז ודומיהם...
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 08/12/2020 16:35:43 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2020 17:40 |
|
| |
| ברכת_החמה כתב: |  | מקווה שלא יהיה לנו שוב רבנים קלוצמך ורבנים פוץ ותצא קריאה ברורה מכל הרבנים לקחת את החיסון. אם לא, שוב נמשיך לבוסס בבוץ עם בעלז ודומיהם...
|
|
בעלזא כבר עברו כולם את הקורונה נשארו כל החרדקים שיקחו את החיסון ויבואו להודיע לנו אם זה לא הרג אותם או הביא להם תופעות לוואי בלתי נסבלות.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2020 20:08 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | החיים של מסרבי החיסון הולכים להיות קשים.
אמנם לא תוטל חובת חיסון בארץ וכנראה גם לא במדינות העולם, אבל מסתמן כי למתחסנים תונפק "תעודת מחוסן" דבר שיקל עליהם את החיים, לעומת הסרבנים שלא יהיה להם תעודה כזו.
מסתמן כי החיים של סרבני החיסון הולכים להיות קשים. יהיו סגורים בפניהם שירותים לא מעטים, כמו טיסות, מלונות, אתרים שונים ועוד ועוד. יש כבר חברות תעופה שהצהירו על כך.
תוקן על ידי גרשום ב- 08/12/2020 12:15:36 |
|
שמא נחכה איזה זמן לראות איך ייראו חייהם של המתחסנים א ח ר י החיסון?? בינתיים, מתוך כעשרים אלף, מתו שניים או שלושה מתחסנים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2020 20:13 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
| ברכת_החמה כתב: |  | מקווה שלא יהיה לנו שוב רבנים קלוצמך ורבנים פוץ ותצא קריאה ברורה מכל הרבנים לקחת את החיסון. אם לא, שוב נמשיך לבוסס בבוץ עם בעלז ודומיהם...
|
|
בעלזא כבר עברו כולם את הקורונה נשארו כל החרדקים שיקחו את החיסון ויבואו להודיע לנו אם זה לא הרג אותם או הביא להם תופעות לוואי בלתי נסבלות. |
|
אל תסמוך על החרדקים כי יש סיכוי שהם יסתירו את הבעיות בכדי שאלו שכמותך יחטפו קשה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|