בית פורומים בחדרי חרדים

אודה להמלצה על מיבש כביסה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/12/2020 20:06 לינק ישיר 
אודה להמלצה על מיבש כביסה

שלא לוקח לו שעות לייבש

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2020 23:44 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2020 23:59 לינק ישיר 

מייבש כביסה הוא מוצר פשוט.

כדאי להעדיף את החברות האירופאיות המוכרות.

מייבש מהיר, גם שורף את הבגדים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2020 08:15 לינק ישיר 

מוצר פשוט .טכנולוגיה פשוטה .אין הבדל גדול בין החברות. לדעתי זה מוצר של השתמש וזרוק אחרי כמה שנים וזהו. אני באופן אישי חושב שעדיף עוד כמה שקלים להוסיף למעבה במקום צינור גם אם יתכן ויתקצרו חיי המכונה עקב כך בגלל הנוחות של זה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2020 08:25 לינק ישיר 

מעבה באמת מאוד פרקטי, אבל גם מאריך את זמן הייבוש

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2020 10:39 לינק ישיר 

אודה להמלצה על דגם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2020 10:48 לינק ישיר 

ה'זנוסי' נחשב מהטובים בשוק בהיצע שיש היום למכונות יבוש חדשים בלי מעבה (-קונדנסור) והוא גם זול, החברות הידועות הפסיקו כבר לייצר מכונות כאלה.

מכונות עם מעבה מחברות כמו בוש-סימנס-קונסטרוקטה יכול לעלות פי שלשה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2020 11:14 לינק ישיר 
מחפש_משהו

יש לי מייבש של אלקטרולוקס, עם חיישנים ועם צינור
בשימוש יומיומי של 3 שנים, כ-4 מכונות ליום
מרוצים מאוד!
אמנם התוכנית שאנחנו בוחרים [ייבוש לארון] כתוב 1:45, אבל בפועל הייבוש הוא הרבה פחות - בגלל החיישנים
לפעמים קורה שהכביסה לא ממש יבשה, ואז מוסיפים עוד 20 דקות ייבוש
רוב סוגי הכביסה יבשים עד כשעה\

אגב, חשוב לציין שייבוש ארוך תלוי גם בסחיטה של מכונת הכביסה
אם תבחר בסחיטה של 400 - ברור שתצטרך ייבוש ארוך מאוד
הסחיטה אצלנו היא בד"כ 1000 סל"ד

תוקן על ידי מחפש_משהו ב- 15/12/2020 11:15:26

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2020 14:43 לינק ישיר 

חיים_התמים כתב:

ה'זנוסי' נחשב מהטובים בשוק בהיצע שיש היום למכונות יבוש חדשים בלי מעבה (-קונדנסור) והוא גם זול, החברות הידועות הפסיקו כבר לייצר מכונות כאלה.

מכונות עם מעבה מחברות כמו בוש-סימנס-קונסטרוקטה יכול לעלות פי שלשה.

מישהו המליץ לי על זנוסי לידו 300(קנה לפני שנה וחצי) לא מצאתי כזה דגם בזאפ
יש דגם זהה לו?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2020 14:57 לינק ישיר 

מייבש כביסה הינו מוצר פשוט אבל !
יש שני סגנונות,  הפשוטים ניתנים וואט גבוה (כ3100) אבל אין לו שום אפקטיביות כי בכל מצב לא ניתן להגיע לחום גבוה שהרי הוא ישרוף את הבגדים ולעומת זאת האייכותיים שמים דגש על מפוח חזק,  וכידוע רוח חזקה מייבשת יותר מהר מחום.  וכן חשמל שמפוח חזק לוקח הוא פחות מגוף חימום.   וגם פוגע פחות בבגדים.
ולכן כדאי לקחת מייבש עם מפוח חזק,  מנסיוני המייבשים האנגלים הינם מצויינים, (אינני יודע כמה מהם קיימים היום בשוק כבר מס' שנים אינני עוסק בתחום) בעבר חברת ווסט ליין או קרדה (2 שמות אותו מוצר) היו מצויינים.
כמו"כ לדעתי מאוד לא מומלץ חיישנים,  זה גם עוד משהו שמתקלקל,  וגם גורם לייבוש יותר ארוך,  כי החיישנים מפסיקים את הייבוש כי כאילו זה כבר יבש אבל זה רק מבחוץ ואח"כ כשהכביסה מסתובבת הוא רואה שצריך עוד וכך הוא עובד זמן רב יותר,  עדיף מייבש פשוט ללא תיחכומים שלומדים על כל כביסה כמה זמן לתת לו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2020 15:14 לינק ישיר 

הגיוני100 כתב:

יש שני סגנונות,  הפשוטים ניתנים וואט גבוה (כ3100) אבל אין לו שום אפקטיביות כי בכל מצב לא ניתן להגיע לחום גבוה שהרי הוא ישרוף את הבגדים ולעומת זאת האייכותיים שמים דגש על מפוח חזק,  וכידוע רוח חזקה מייבשת יותר מהר מחום.  וכן חשמל שמפוח חזק לוקח הוא פחות מגוף חימום.   וגם פוגע פחות בבגדים.
ולכן כדאי לקחת מייבש עם מפוח חזק,  מנסיוני המייבשים האנגלים הינם מצויינים, (אינני יודע כמה מהם קיימים היום בשוק כבר מס' שנים אינני עוסק בתחום) בעבר חברת ווסט ליין או קרדה (2 שמות אותו מוצר) היו מצויינים.
כמו"כ לדעתי מאוד לא מומלץ חיישנים,  זה גם עוד משהו שמתקלקל,  וגם גורם לייבוש יותר ארוך,  כי החיישנים מפסיקים את הייבוש כי כאילו זה כבר יבש אבל זה רק מבחוץ ואח"כ כשהכביסה מסתובבת הוא רואה שצריך עוד וכך הוא עובד זמן רב יותר,  עדיף מייבש פשוט ללא תיחכומים שלומדים על כל כביסה כמה זמן לתת לו.

אכן היה של אינדסיט, כרגע אין להשיג...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2020 19:39 לינק ישיר 

פה חפרנו על זה הרבה...
https://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=3161714&whichpage=1

https://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=3161714&whichpage=1

עיין שם

נ.ב. ממתינים להשוואה של ידידנו מר 'שידור'

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2020 14:54 לינק ישיר 

אין טענות ,מוצר מעולה . ממליץ בחום. אני לא בקי אם מאז יצא דגם משודרג אבל הדגם הזה נותן עבודה כמו שצריך מכל הבחינות . איכות יבוש שלא פוגמת בבגדים, תוכניות קצרות, מילוי מלא וחלקי.  זה הניסיון הטוב שלנו עד היום ....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2020 15:00 לינק ישיר 

שידור כתב:

אין טענות ,מוצר מעולה . ממליץ בחום. אני לא בקי אם מאז יצא דגם משודרג אבל הדגם הזה נותן עבודה כמו שצריך מכל הבחינות . איכות יבוש שלא פוגמת בבגדים, תוכניות קצרות, מילוי מלא וחלקי.  זה הניסיון הטוב שלנו עד היום ....

לגבי איזה מיבש תגובתך?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2020 15:43 לינק ישיר 

ביתחרדי כתב:
הגיוני100 כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

למה אין להשיג?

תכנס לזאפ תסנן לפי מותג Indesit ותראה שלל חניות ואפשרויות.
אפילו הכנתי לינק
https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-drayer&db136277=136300

ואכן כפי שכתבו, מייבש כביסה מומלץ. פשוט וזול.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2020 16:23 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

ביתחרדי כתב:
הגיוני100 כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

למה אין להשיג?

תכנס לזאפ תסנן לפי מותג Indesit ותראה שלל חניות ואפשרויות.
אפילו הכנתי לינק
https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-drayer&db136277=136300

ואכן כפי שכתבו, מייבש כביסה מומלץ. פשוט וזול.

ותבדוק אחרי שנכנסת ותראה שהמלאי לא זמין...
בניופאן יודעים להגיד שכרגע חסר במלאי ואין צפי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אודה להמלצה על מיבש כביסה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext