תמיד חינכו אותנו לשמוע דעת תורה ובקול רבנים, והנה היום פרסם הרב שמואל אליעזר שטרן ועוד רבנים רבים נוספים את פסק דינם בכך שיש בשלב הזה לקיים את שם ואל תעשה, ולא להתחסן.
ומנגד יצא העסקן הרפואי אלימלך פירר בדעה כן להתחסן.
האם עלינו לשמוע לדעת תורה או לעסקן גדול וותיק ככל שיהיה?
נשלח ב-15/12/2020 22:20
הרב פירר מייצג את בלז (שדה9) בלז הכחישה מהרגע הראשון את הסכנה מקורונה. אז למה להתחסן אם זה לא כזה נורא? שהזקנים וחולי הרקע יתחסנו. (אני לא נגד חיסונים, אבל לשמוע ממיילך פירר שצריך להתחסן זה צוררררם)
תמיד חינכו אותנו לשמוע דעת תורה ובקול רבנים, והנה היום פרסם הרב שמואל אליעזר שטרן ועוד רבנים רבים נוספים את פסק דינם בכך שיש בשלב הזה לקיים את שם ואל תעשה, ולא להתחסן.
ומנגד יצא העסקן הרפואי אלימלך פירר בדעה כן להתחסן.
האם עלינו לשמוע לדעת תורה או לעסקן גדול וותיק ככל שיהיה?
יואילו בטובם כל הממליצים והעסקנים לשמש דוגמה ולהתחסן לעיני כל העם. לאחר כשנה, כשנראה שאין סיבוכים מאוחרים, נתחיל לשקול את העניין ברצינות.
נשלח ב-16/12/2020 01:15
לשמש דוגמה זה בהחלט נכון. לחכות שנה? אפעס לא חכם...
מיילך צריך קודם כל לבשר לבעלזא על בוא הקורונה ולהסביר מה זה ואז שיסביר להם גם שהם כבר עברו קורונה כולם שם, ושבגלל זה הם לא צריכים חיסון.
נשלח ב-16/12/2020 06:38
ככלב השב אל קיאו אשכול מספר שלושת אלפים ושישים שבע של החברה ממכניבקא על "בעלז וקורונה", ותמוה הדבר הדבר האם החברה ממכניבקא הם סנילים????????????????????? ואינם זוכרים מה כתבו באשכול מספר אלפיים וחמש מאות ועשרים על "בעלז וקורונה", כשראש הכוללים של בעלזא הגאון ר' פנחס פרידמן הסביר בכתבה כאן בבחדרי שציטטה את עיתון המחנה החרדי של בעלז ,שקורונה זה מחלה איומה ונוראית, וחס ושלום להכחישה. ושהיא מפילה חללים בגוף ובנפש בגשמיות וברוחניות. ויש לזה שני הבטים ואילו יש כאלו שנותנים משקל לצד הרוחני שנפגע עמוקות מכך,ו אינו בא חלילה לפסול את אלו מגדולי ישראל שחושבים אחרת. ואז הם תקפו את הגאון ר' פנחס. היתכן?????????????????????????????????????????????????????????? לומר כך, ומי הוא ?ומה הוא? מי שיכול שיביא את הקישור של האשכול שהם פתחו על הסברו של הרב פרידמן כעת אני בהחלט דן אותם לכף זכות, הם סנילים, פשוט פארקאלכט, פארקאלכט
נשלח ב-16/12/2020 06:41
עכשיו אני שם לב שAטורף קרא לרב בישראל בשמו הפרטי ובצורה מלגלגת. אני מוחה על כך.