|
|
| נשלח ב-17/12/2020 02:24 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2020 07:31 |
|
| |
לעיתונאים בגרוש יש נטייה לנכס לציבור שלהם כל אירוע, טוב או רע חלילה. ככה הם.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2020 09:16 |
|
| |
הרג 12 מחבלים וווווואו ישר לגן עדן
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2020 12:33 |
|
| |
לה''ו. ייתכן וזה היה פיגוע. במצלמה שהסריטה את התאונה רואים שרשרת שהונחה על הכביש, הרכב עלה עליה והיא נעלה את הגלגלים, והתרסקה למשאית. הי''ד. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2020 13:18 |
|
| |
מתחרפן
| hot_trend כתב: |  | לה''ו. ייתכן וזה היה פיגוע. במצלמה שהסריטה את התאונה רואים שרשרת שהונחה על הכביש, הרכב עלה עליה והיא נעלה את הגלגלים, והתרסקה למשאית. הי''ד. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
נכון שיש משהו על הכביש שנראה כשרשרת ופתאום נעלם אבל לא מסתבר כיון שהרכב שלפניו עבר והמשיך וגם הוא המשיך ולא התייחס לזה
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2020 14:48 |
|
| |
| מתחרפן כתב: |  | מתחרפן
| hot_tr כתב: |  | לה''ו. ייתכן וזה היה פיגוע. במצלמה שהסריטה את התאונה רואים שרשרת שהונחה על הכביש, הרכב עלה עליה והיא נעלה את הגלגלים, והתרסקה למשאית. הי''ד. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
נכון שיש משהו על הכביש שנראה כשרשרת ופתאום נעלם אבל לא מסתבר כיון שהרכב שלפניו עבר והמשיך וגם הוא המשיך ולא התייחס לזה |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2020 17:20 |
|
| |
מתחרפן
| hot_trend כתב: |  | | מתחרפן כתב: |  | מתחרפן
| hot_tr כתב: |  | לה''ו. ייתכן וזה היה פיגוע. במצלמה שהסריטה את התאונה רואים שרשרת שהונחה על הכביש, הרכב עלה עליה והיא נעלה את הגלגלים, והתרסקה למשאית. הי''ד. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
נכון שיש משהו על הכביש שנראה כשרשרת ופתאום נעלם אבל לא מסתבר כיון שהרכב שלפניו עבר והמשיך וגם הוא המשיך ולא התייחס לזה |
|
|
|
צודק הי"ד
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|