בית פורומים בחדרי חרדים

פרשת פליישמן תושתק ?!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/12/2020 21:36 לינק ישיר 
פרשת פליישמן תושתק ?!

יהיה פה צדק עם וועדת חקירה מסודרת ?
או שתהיה תקופה של רעשי רקע והחכי''ם החרדים יעשו קצת טררם ברדיו קול חי .
ולאחר מכן הסיפור יירדם בדיוק כמו המעצר של הנער האוטיסט ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2020 21:52 לינק ישיר 

לא מאמין שזה יושתק. 
עכשיו פורסם שהשר לביטחון פנים הגיע לבקר את פליישמן בבית החולים.
ומפקד מחוז ירושלים מינה קצין לבדיקת ההתנהלות של השוטרים באירוע.
מאמין שהשוטרים יקבלו משהו יותר חמור מנזיפה או השעיה זמנית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2020 21:54 לינק ישיר 

מקסימום יכתבו הערה בתיק לאיזה שוטר זוטר או שיעבירו מישהו לתפקיד אחר

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2020 21:59 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

לא מאמין שזה יושתק. 

אתה מאמין גם במפלצת הספגטי המעופפת?
כי בד"כ יש חפיפה מסויימת בין המאמינים במשטרה לזה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2020 22:41 לינק ישיר 

פיינשמקער כתב:

חריף_ומקשה כתב:

לא מאמין שזה יושתק. 

אתה מאמין גם במפלצת הספגטי המעופפת?
כי בד"כ יש חפיפה מסויימת בין המאמינים במשטרה לזה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

השר לבטחוח פנים אצל פליישמן

']

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2020 23:16 לינק ישיר 

בשביל מה יש לנו חברי כנסת חרדיים? 
לא דואגים ולא מטפלים באף בעיה במגזר, לא בזמן הקורונה, ולא בכל המעצרים שהיו בתקופה האחרונה למס' חולי נפש אומללים.

כ"כ חבל שאנו נתונים לחסדיהם של חכי"ם מהליכוד או ממר"צ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2020 23:16 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2020 02:30 לינק ישיר 

צודקים החכי"ם החרדיים שלא מטפלים בזה. לפחות לא באופן פומבי.
כשמלאכתנו נעשית בידי אחרים, צריך לשמור על פרופיל נמוך. זו צריכה להיות מלחמה לא חרדית, כדי שיהיה לה סיכוי להצליח.
העיתונאים בגרוש, שמתקראים "חרדים", ומשפריצים ארס במטרה לדחוף את החכי"ם החרדיים להתערב וכך לייצר להם חדשות לכתוב עליהם, גורמים, כמו בנושאים נוספים, רק נזק ליהדות החרדית.
ומצטרפים אליהם חכי"ם חסרי הבנה ונסיון כמו ארבל, או סתם חסרי חכמה כמו אייכלר, גם אם מתוך כוונות טובות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2020 02:44 לינק ישיר 

הרב מבריסק זצ"ל אמר פעם לרבי עמרם בלוי שנאבק למען השבת : "אם אתה יוצא להפגין - משמע שאתה ציוני"... ולתמיהתו של רבי עמרם שהיה מראשי נטורי קרתא, השיב לו הרב מבריסק : "אם אתה יוצא להפגין נגד השלטון הציוני ואינך חושש שיהרגוך, הרי אתה ציוני.. מכיוון שהם חשודים על שפיכות דמים...
ורצח הקדוש ישראל דה האן יוכיח....

זה לא ידוע לציבור הרחב, אבל באחת ההפגנות למען השבת לפני למעלה מארבעים שנה, רצחו שוטרי משטרת ישראל את הקדוש פנחס סגלוב הי"ד. (הם הכניסוהו לניידת והפליאו בו את מכותיהם עד שיצאה נשמתו)

משטרת הקלגס הציוני, משמשת ככלי שרת בידם, לעקור תורה, ולהתעמר ביראי השם.

==========================
נכתב מחוץ לישות הציונית, ביום חול.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2020 06:19 לינק ישיר 

לא יושתק.
פשוט החכי"ם החרדים יעשו מה שהם הכי טובים בו, כלום.. וזה ישתתק מעצמו.

מעניין מתי הציבור שלנו יבין כבר, שהגיע הזמן למפלגה חדשה, צעירה, כזו ששואלת את גדולי ישראל מה שצריך, אבל מונעת מרצון הציבור, עם חכי"ם שהתמודדו בפריימריס ולא בשיטת חבר מביא חבר והחתמה אוטומטית של הרבנים.
גם היום הם לא שואלים את הגרי"ג כל דבר ולא שאלו את הגראי"ל כל דבר. רק מה שבא להם.. עם השאר הסתדרו יופי לבד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2020 06:25 לינק ישיר 

מיאניומשמי כתב:

כשמלאכתנו נעשית בידי אחרים, צריך לשמור על פרופיל נמוך. זו צריכה להיות מלחמה לא חרדית, כדי שיהיה לה סיכוי להצליח.
העיתונאים בגרוש, שמתקראים "חרדים", ומשפריצים ארס במטרה לדחוף את החכי"ם החרדיים להתערב וכך לייצר להם חדשות לכתוב עליהם, גורמים, כמו בנושאים נוספים, רק נזק ליהדות החרדית.
ומצטרפים אליהם חכי"ם חסרי הבנה ונסיון כמו ארבל, או סתם חסרי חכמה כמו אייכלר, גם אם מתוך כוונות טובות.

טעות של מתחבאים בגטו!!
רק מי שחושב שהחילונים צודקים, ושאסור להעיר את הדוב, ושאולי אנחנו באמת עלוקות ומשתמטים, חושב כך!

אם אנחנו לא חושבים כך, צריך לדבר בקול רם וברור ובגאווה, על כל דיעותינו, רצונינו ודרישותינו, בדיוק כמו שאר העם.
צריך להתלונן על כל מה שלא נראה לנו, ולדרוש מה שמגיע בדיוק כמו כולם.
צריך לאיים בפרישה כשרודפים חרדים וכשמכים אותם (כשלא מגיע כמובן) ולהגיש בגצי"ם לטרפד מהלכים נגד הציבור החרדי, וכו' וכו'.

רק מי שחמאה מרוחה על ראשו, מציץ מהחור כשהשני נלחם עבורו..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2020 13:44 לינק ישיר 

אךטובוחסד כתב:
מיאניומשמי כתב:

טעות של מתחבאים בגטו!!
רק מי שחושב שהחילונים צודקים, ושאסור להעיר את הדוב, ושאולי אנחנו באמת עלוקות ומשתמטים, חושב כך!

אם אנחנו לא חושבים כך, צריך לדבר בקול רם וברור ובגאווה, על כל דיעותינו, רצונינו ודרישותינו, בדיוק כמו שאר העם.
צריך לאיים בפרישה כשרודפים חרדים וכשמכים אותם (כשלא מגיע כמובן) ולהגיש בגצי"ם לטרפד מהלכים נגד הציבור החרדי, וכו' וכו'.

נשלח מהאנדרואיד שלי

הכי מצחיק, שאותו אחד שמתלונן עכשיו על אלו שעושים רעש וטוען שהם יוצרים רק נזק ליהדות החרדית,
דווקא עודד בלהט את המרד הגלוי בהנחיות הקורונה של חסידיות וקהילות מופקרות. כי זה לא עשה שום נזק ליהדות החרדית, נכון?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2020 15:31 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
מיאניומשמי כתב:

טעות של מתחבאים בגטו!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

הכי מצחיק, שאותו אחד שמתלונן עכשיו על אלו שעושים רעש וטוען שהם יוצרים רק נזק ליהדות החרדית,
דווקא עודד בלהט את המרד הגלוי בהנחיות הקורונה של חסידיות וקהילות מופקרות. כי זה לא עשה שום נזק ליהדות החרדית, נכון?

רק שאבין, אתה מתכוון אלי???
אם כן, טעית בכתובת לגמרי. תבדוק.(זה בסדר, גם אני ממש לא מצליח ולא משקיע מאמץ בנסיון להחזיק ראש מי כותב מה, ואם בכ"ז אני צריך לעמת ניק מסוים עם הדעות של עצמו, אני בודק בהיסטוריה של ההודעות שלו  ).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2020 15:37 לינק ישיר 
מח''ש פתחו בבדיקה

לה''ו. נראה מה ייצא מזה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2020 15:39 לינק ישיר 

אךטובוחסד כתב:
מיאניומשמי כתב:

טעות של מתחבאים בגטו!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

אין לי זמן להאריך, אבל בקיצור:
אני האחרון שחושב שהם צודקים במשהו. אבל זה לא סותר התנהלות חכמה, וכן, אני חושב שאנחנו בגלות בין יהודים. נכון שיש משטר דמוקרטי למראית עין לפחות שמאפשר לנו להתמודד במידה מסוימת, אבל אם דברים נעשים עבורנו יותר טוב מאשר כשנתערב ונעשה אותם בעצמנו, עדיף להיות חכמים, ולא צודקים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2020 16:24 לינק ישיר 

מיאניומשמי כתב:

רק שאבין, אתה מתכוון אלי???
אם כן, טעית בכתובת לגמרי. תבדוק.(זה בסדר, גם אני ממש לא מצליח ולא משקיע מאמץ בנסיון להחזיק ראש מי כותב מה, ואם בכ"ז אני צריך לעמת ניק מסוים עם הדעות של עצמו, אני בודק בהיסטוריה של ההודעות שלו  ).

אכן צודק. מתנצל על הטעות.
התכוונתי למישהו אחר שכתב הודעה בסגנון דומה באשכול הסמוך.

תמניא_אפי כתב:
לפעמים יותר טוב שמלאכתם נעשית על ידי אחרים.

אחרת שוב יתייגו את הסיפור כמשהו שקשור לחרדים.

מעניין שפה הוא פתאום מודאג מתיוגים.
אבל 
לא הפריע לו לעודד בלהט את המרד הגלוי בהנחיות הקורונה של חסידיות וקהילות מופקרות. כי זה לא עשה שום תיוג ליהדות החרדית, נכון?

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 20/12/2020 16:25:50

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > פרשת פליישמן תושתק ?!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext