בית פורומים בחדרי חרדים

המקרר שלנו יוצא לפנסיה מוקדמת אודה להמלצה על מקרר טוב.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/12/2020 11:31 לינק ישיר 
המקרר שלנו יוצא לפנסיה מוקדמת אודה להמלצה על מקרר טוב.

נשמח לשמוע מניסיון אישי על מקרר שלא עושה בעיות ושלא יפרוש לפנסיה מוקדמת עקב מחלה.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 20/12/2020 11:35:32

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2020 11:56 לינק ישיר 

לה''ו. מנסיון. קנו את המקרר הכי זול, שיש לו דירוג אנרגטי גבוה.
כי רוב המקררים נעשים באותו סין וטורקיה, והם מותגי מדבקה.
בהצלחה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2020 12:50 לינק ישיר 

יש לי קצת נסיון בתחום,  ומה שכתב הקודם כלל אינו נכון.
אכן יש הרבה חברות שמייצרות בסין,  אבל יש הבדל גדול בין חברה שפתחה מפעל בסין (גם למרצדס יש מפעל שלה בסין)  לבין יבואן שקונה בסין ממפעל מקומי.
בכל אופן אכן יש לדעת כי בקו ובלומברג הינו מוצר זהה לחלוטין רק השם שונה.
שארפ הינו מקרר עם מנוע מצויין יש לו בעיה עם חלקי הפלסטיק שהם יחסית שבירים יותר מאחרים.
אל, גי,  הינו מקרר מצויין, אבל אין אותו בכל הגדלים והוא יקר יותר מכל המקררים. (גפ הפלסטיק שלו יותר חזק מאחרים)
סמסונג דומה לאל גי. (יתכן כי חלקי הפלסטיק לא חזקים כמו האל גי' אבל סבירים),  ההבדל הגדול הוא במקרר רגיל (מקפיא למעלה) שהאל' ג'י מנצלים יותר את הדלת ולכן מגירות הירקות יותר קטנות.  ואילו הסמסונג המגירות יותר גדולות ולכן יש פחות מקום על הדלת (יש פחות שורה של מקום לבקבוקים.)
כמובן חסרה כאן השאלה הגדולה איזה מקרר אתם רוצים האם הפוך או 3 דלתות,  או רגיל כמו של פעם.
אני התייחסתי למקרר עם מקפיא עליון. לשארפ יש עד כ610 ליטר,  לאל ג'י שי עד כ-315 ליטר ,  ולסמסונג יש עד כ-630-650 ליטר.

ולדעת כי מצר חשמלי צריך הצלחה שיהיה מוצלח ועל כך יש לומר תהילים (מזה להתחיל)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2020 13:15 לינק ישיר 

תודה רבה. אנו רוצים מקרר הפוך: דהיינו מקפיא למטה וארבע דלתות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2020 13:15 לינק ישיר 

הגיוני100 כתב:

יש לי קצת נסיון בתחום,  ומה שכתב הקודם כלל אינו נכון.
אכן יש הרבה חברות שמייצרות בסין,  אבל יש הבדל גדול בין חברה שפתחה מפעל בסין (גם למרצדס יש מפעל שלה בסין)  לבין יבואן שקונה בסין ממפעל מקומי.
בכל אופן אכן יש לדעת כי בקו ובלומברג הינו מוצר זהה לחלוטין רק השם שונה.
שארפ הינו מקרר עם מנוע מצויין יש לו בעיה עם חלקי הפלסטיק שהם יחסית שבירים יותר מאחרים.
אל, גי,  הינו מקרר מצויין, אבל אין אותו בכל הגדלים והוא יקר יותר מכל המקררים. (גפ הפלסטיק שלו יותר חזק מאחרים)
סמסונג דומה לאל גי. (יתכן כי חלקי הפלסטיק לא חזקים כמו האל גי' אבל סבירים),  ההבדל הגדול הוא במקרר רגיל (מקפיא למעלה) שהאל' ג'י מנצלים יותר את הדלת ולכן מגירות הירקות יותר קטנות.  ואילו הסמסונג המגירות יותר גדולות ולכן יש פחות מקום על הדלת (יש פחות שורה של מקום לבקבוקים.)
כמובן חסרה כאן השאלה הגדולה איזה מקרר אתם רוצים האם הפוך או 3 דלתות,  או רגיל כמו של פעם.
אני התייחסתי למקרר עם מקפיא עליון. לשארפ יש עד כ610 ליטר,  לאל ג'י שי עד כ-315 ליטר ,  ולסמסונג יש עד כ-630-650 ליטר.

ולדעת כי מצר חשמלי צריך הצלחה שיהיה מוצלח ועל כך יש לומר תהילים (מזה להתחיל)

מצטרף לסיפא!
ואוסיף, שבקו השתפרו מאוד בשנים האחרונות!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2020 20:33 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

תודה רבה. אנו רוצים מקרר הפוך: דהיינו מקפיא למטה וארבע דלתות.

יש לי שארפ 4 דלתות כ8שנים ברוך השם עדיין לא ראה מוסך וגם כל חלקי הפלסטיק שלו שלמים ויש בבית 4 ילדים

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי אל_קפונה ב- 20/12/2020 20:35:41

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2020 22:17 לינק ישיר 

בקו הפוך הוא גרוע. אחרי שנתיים וחצי הוא הפסיק לקרר והיה צריך להחליף לו כרטיס אלקטרוני בעלות של כ1000 ש"ח. בנוסף, במצב שבת הוא מקרר חלש, ובחג-שבת ברצף מוצרים רגישים יותר מתקלקלים.
שאלנו את הטכנאי שבא לתקן את המקרר, מה לדעתו מקרר מוצלח יותר, ואמר שמקררים של שארפ הוא כמעט לא צריך לתקן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2020 23:06 לינק ישיר 

5 שנים LG מקפיא תחתון שימוש מאסיבי הכל כמו חדש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2020 23:28 לינק ישיר 

בקו בדץ, 160231
מקרר הפוך,
חסרונות, כמו שכתבו, שבת וחג ברצף (לא להעמיס אוכל חם בכמויות ופחות לפתוח דלת ברצף), והכרטיס האלקטרוני/ מדחס (שעשינו ביטוח ב27 שח לחודש מעבר לשנת אחריות, והחשבון פשוט כ320 שח לשנה ורגועים, אפשר גם בחלק מהמפיצים לקנות עם אחריות מורחבת,,)
מעלות, המחיר (כ4000 שח) הנוחות (מקרר הפוך), הכשרות (תכנון ייעודי לבדץ עדה החרדית) היופי (נירוסטה מוברשת ללא טביעות אצבע) והעיקר הגודל, כ600 ליטר ברוחב של מקרר סטנדרטי.

אין באמור המלצה כלשהיא, לקנות מקרר מסוג מסוים ככלל,, ולהשתמש במקרר ולא באוכל טרי בפרט.....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2020 23:32 לינק ישיר 

4 דלתות מתבטא במחיר גבוה ובבעיות איטום גומיות, ובגודל פיזי רחב,
אך אין יחס דומה לנפח, אלא פחות מהממוצע.

בסופו של יום הכל מיוצר בסביבת פיתוח חדשנית 'המנסה' ליצור מוצרים עמידים לאורך זמן, כמו הקורונה, וזה לא המקררים של פעם שהחזיקו דור שלם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/12/2020 00:55 לינק ישיר 

אני מאד מרוצה מנורמנדי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/12/2020 01:05 לינק ישיר 

מנסיון, ולא משנה באיזה מקרר תבחר, מבחינת התקן שבת עדיף את המכני הפשוט שצריך לחבר/להפעיל כל שבת, מאשר אלו המתכווננים מראש.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רוצה_לעזור ב- 21/12/2020 01:05:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/12/2020 10:09 לינק ישיר 

שמישהו פה מכל אלו שמעדיפים מקרר הפוך יסבירו לי מה בדיוק נח בזה? אמנם ניגשים למקרר יותר פעמים מאשר למקפיא אך אף פעם לא מחפשים שם לפעמים כמה דקות דברים שתחובים בפנים כמו במקפיא. למה לעשות את כל החיפוש במקפיא תוך כדי שמתכופפים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/12/2020 12:10 לינק ישיר 

רק תוודאו שגודל מקרר מאפשר הכנסתו למטבח
אחרת תיאלצו לפרק דלתות המקרר \ דלת למטבח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/12/2020 13:34 לינק ישיר 

שלום
אם אתה מעוניין במקרר הפוך בהמלצה רק לא 4 דלתות
כי גודל המקרר נקבע לפי ברוטו,  דהיינו גם עובי הקירות בחישוב.
במקרר 4 דלתות המקפיא למטה מחולק ל2,  הוא נחשב הרבה בליטר אבל לא נכנס בו הרבה וכך גם משלמים יקר וגם אין שטח במפקיא,  בנוסף בגלל שהמקפיא מחולק לא מכנסים דברים גדולים,  כגון דג סלומון,  כי הוא ארוך הרבה יותר מהמקפיא.
ולכן אם אתם רוצים מקרר הפוך הייתי ממליץ לכם על מקרר של אל ג'י עם 3 דלתות 2 דלתות למעלה עם הרבה מקום במקפיא, והרבה מקום על הדלת, ולמטה מגירה גדולה,  שנכנס בה מאוד הרבה,  והיא עצמה יחסית לא תופסת הרבה מקום,  מקרר זה הינו בגודל בין 630 ליטר ל715 ליטר.

בהצלחה מכל הלב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/12/2020 13:38 לינק ישיר 
פום_פאקערט

הגיוני100 כתב:
שלום
אם אתה מעוניין במקרר הפוך בהמלצה רק לא 4 דלתות
כי גודל המקרר נקבע לפי ברוטו,  דהיינו גם עובי הקירות בחישוב.
במקרר 4 דלתות המקפיא למטה מחולק ל2,  הוא נחשב הרבה בליטר אבל לא נכנס בו הרבה וכך גם משלמים יקר וגם אין שטח במפקיא,  בנוסף בגלל שהמקפיא מחולק לא מכנסים דברים גדולים,  כגון דג סלומון,  כי הוא ארוך הרבה יותר מהמקפיא.
ולכן אם אתם רוצים מקרר הפוך הייתי ממליץ לכם על מקרר של אל ג'י עם 3 דלתות 2 דלתות למעלה עם הרבה מקום במקפיא, והרבה מקום על הדלת, ולמטה מגירה גדולה,  שנכנס בה מאוד הרבה,  והיא עצמה יחסית לא תופסת הרבה מקום,  מקרר זה הינו בגודל בין 630 ליטר ל715 ליטר.

בהצלחה מכל הלב.

א"א להסביר יותר טוב. ב3 דלתות המדפים גדולים ונכנס הכל הרבה יותר טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > המקרר שלנו יוצא לפנסיה מוקדמת אודה להמלצה על מקרר טוב.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext