| נשלח ב-23/12/2020 18:26 |
|
| |
עוד זה מדבר וזה בא - קורונה גרסה 3.0 מדרום אפריקה!
בריטניה: נמצאה מוטציה חדשה לקורונה - קטלנית יותר בעוד העולם עוקב בדאגה אחר התפשטות המוטציה הבריטית שמידבקת יותר מהנגיף המקורי, שר הבריאות הבריטי מודיע על מוטציה נוספת, קטלנית יותר, שמקורה ככל הנראה בדרום אפריקה. לטענת השר המוטציה החדשה פוגעת קשה גם בצעירים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2020 18:31 |
|
| |
הבריטים כמו הסינים זורקים את הבעיות על מישהו אחר
לה''ו. בריטים יקרים שלי. בילטונג זה לא מוטציה, זה מאכל. ואפי' מאוד טעים, לעומת המאכלים הטפלים שלכם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2020 18:37 |
|
| |
מנסים לייצר לחץ עולמי לקחת חיסונים או שבאמת יש דברים בגו?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2020 18:43 |
|
| |
זה לא חדש, כבר בשבוע שעבר הודיע שר הבריאות של דרום אפריקה על מוטציה שכנראה קצת יותר מדבקת/מסוכנת (אחוז החולים הצעירים עלה לאחרונה שם)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2020 18:57 |
|
| |
יש טענה שהבריטים, שמערכת הבריאות שלהם ידועה כאחת הגרועות במערב, מנסים לטייח את הנזקים הנוראיים של הנגיף בממלכה המאוחדת בדמות מוטציה של הקורונה. שני הדברים יכולים לחיות זה לצד זה: מערכת בריאות קלוקלת ונגיף שעבר מוטציה. כמאמר הפתגם: זה שאתה פרנואיד לא אומר שלא רודפים אחריך.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2020 21:05 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  | הבריטים כמו הסינים זורקים את הבעיות על מישהו אחר
לה''ו. בריטים יקרים שלי. בילטונג זה לא מוטציה, זה מאכל. ואפי' מאוד טעים, לעומת המאכלים הטפלים שלכם. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2020 21:17 |
|
| |
| גינגישראלי כתב: |  |
| hot_tr כתב: |  | הבריטים כמו הסינים זורקים את הבעיות על מישהו אחר
לה''ו. בריטים יקרים שלי. בילטונג זה לא מוטציה, זה מאכל. ואפי' מאוד טעים, לעומת המאכלים הטפלים שלכם.
|
|
|
|
|
|
|
|
|