| נשלח ב-27/12/2020 20:59 |
|
| |
גאב"ד מרוקו האדמו"ר הרב יאשיהו פינטו חלה בקורונה
הגאב"ד אינו סובל מתסמינים קשים, הציבור מתבקש להתפלל לרפואתו - רבי יאשיהו יוסף בן זהרי.

|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2020 21:05 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2020 21:12 |
|
| |
| hot_trend כתב: |  | |
|
מאוד מעניין איך זה קרה, הוא הרי הבטיח שהקורונה תסתיים בל"ג בעומר, ואף ביטל את המגיפה בטקס רב רושם
https://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=3163739
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2020 21:13 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  |
| hot_tr כתב: |  | |
|
מאוד מעניין איך זה קרה, הוא הרי הבטיח שהקורונה תסתיים בל"ג בעומר, ואף ביטל את המגיפה בטקס רב רושם
https://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=3163739 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2020 21:15 |
|
| |
[quote]
זה מוטציה מרוקאית שלא היתה בזמן הביטול
תוקן על ידי ליטאישעבר ב- 27/12/2020 21:16:20
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2020 21:16 |
|
| |
אשריך ותודה שהנחת את דעתי לרגע התערערה אמונתי בגאב"ד
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2020 21:19 |
|
| |
| ליטאישעבר כתב: |  | [quote]
זה מוטציה מרוקאית שלא היתה בזמן הביטול
תוקן על ידי ליטאישעבר ב- 27/12/2020 21:16:20 |
|
הביטול היה כלל עולמי, הטקס היה בינלאומי ובמרוקו ספציפית היה עוד תוספת וחיזוק לביטול, שריפת המגיפה

|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2020 21:22 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2020 21:25 |
|
| |
אני מבקש לדייק "הם סובלים"
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2020 22:15 |
|
| |
קורונה?! לפי דמינותיו הוא כבר חלה בכל המחלות הקשות שישנן, רק קורונה חסרה לו בדיוק?!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2020 23:14 |
|
| |
| גלאגוזים כתב: |  | קורונה?! לפי דמינותיו הוא כבר חלה בכל המחלות הקשות שישנן, רק קורונה חסרה לו בדיוק?! |
|
קטן עליו הקורונה
אם אני זוכר נכון, הוא (שכל העולם סובב סביבו) העיד על עצמו שהוא עבר ייסורים שלא היו מאז ששת ימי בראשית.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2020 00:05 |
|
| |
הרב יאשיהו פינטו שליט"א יצא במסר לחסידיו ואמר להם: "בעזרת השם, כולנו, כאיש אחד, בלב אחד, בדבקות חזקה ובמסירות לקב"ה בעזרת השם תיעצר המגפה. אנחנו נותנים לכולם הבטחה, יגיע ל"ג בעומר ברבי שמעון בר יוחאי ואנחנו נהיה אחרי הכל.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2020 03:40 |
|
| |
קלעפער
| נוירולוג כתב: |  | הרב יאשיהו פינטו שליט"א יצא במסר לחסידיו ואמר להם: "בעזרת השם, כולנו, כאיש אחד, בלב אחד, בדבקות חזקה ובמסירות לקב"ה בעזרת השם תיעצר המגפה. אנחנו נותנים לכולם הבטחה, יגיע ל"ג בעומר ברבי שמעון בר יוחאי ואנחנו נהיה אחרי הכל.
|
|
הוא אמר איזה ל"ג בעומר? בפשטות בל"ג הקרוב כבר יוכלו חסידיו להכריז שאנחנו מאחורי הכל...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2020 15:10 |
|
| |
אני שואל בתמימות, מאיפה הגיע הרוע הזה ללגלג על אדם - ובפרט על אדם חולה?! הוא עשה לכם משהו? הוא לקח לכם פדיון "שיש בו ממש" ואחר כך צחק לכם בפנים? הוא לא מפריע לכם בענייניכם, אל תפריעו לו בפרנסה שלו. אי אפשר להבין למה דווקא הציבור שכל כך אמון על ציות לגדולי תורה, יש תמיד הכי הרבה זלזול בתלמידי חכמים ובאנשים המתקראים רבנים (בטעות יצא לי "גבנים", ולא בכדי)...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2020 15:58 |
|
| |
הדיבוק
בהחלט יש מה ללמוד ממך על כבוד לרבנים בכלל, ולאדמו"רים בפרט.... אך זה לא הנושא וזו לא התשובה לדבריך.
התשובה היא שהרב פינטו הוא זה שבדבריו חדשות לבקרים גורם ללעג, הוא זה שאיבד כל אמינות בכל נושא שקשור בו, כולל על מצבו הבריאותי, ואין לי עניין להיכנס באשכול זה לנושא של הנזקים שהוא עשה.
אני מתאר לעצמי שלפני שמחית על כבודו, מן הסתם אמרת כמה פרקי תהילים לרפואתו, אם טרם אמרת, זה הזמן (אני אמרתי).
מעניין, אך לא מפתיע, שמי שמקדש את שמן המשחה וכל מיני צ'יזבטים, גזירות והבטחות שונות ומשונות, יקדש גם את הבאבא פינטו שידיו רב לו בתחום זה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2020 17:28 |
|
| |
תודה על תגובתך לגופו של עניין. אענה לך על הראשון ראשון: א. כבר ביקשתי מלךתדע ואני מבקש גם ממך, אתם מןזמנים להראות לי איפה זלזלתי ברבנים ואדמורים מכל סוג שהוא, אני די סקרן לראות את זה (תשים לב, לפעמים באים בתביעה על תופעה מסוימת ואני משיב - גם אצלך היא קיימת; זה לא אומר שאני מביע דעה נגד מישהו). ב. אין לי מושג מה גורם לך לדעת כל פעולה ממעשיהם של רבנים שאתה כה מזלזל בהם. ולדעתי,גם אם הם מתנהגים לא כראוי, תבקר אותם אבל אל תלעג להם כשהם מבקשים את תפילותיך. ג. אני מתפלל על כל היהודים שלא יחלו ושתתמיד בריאותם. ד. אף אחד לא ביקש ממך למשוח את זקנך בשמן המשחה של אף אחד. רוצה תקנה, לא רוצה אל תקנה, אין לך שיקול דעת?! אבל מה בין זה ובין לחפור להם בחיים ולזלזל בהם?!
|
|
|
|
|