בית פורומים בחדרי חרדים

מה יהיה איתכם, גור?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/1/2021 08:12 לינק ישיר 
מה יהיה איתכם, גור?

"דער גערער" בטוויטר:
הלילה בחצות עשרות בחורים מוסתים פרצו לדירת הפני מנחם זיע״א בבנין ישיבת שפת אמת, חדר לימודו של מרן במשך עשרות בשנים והכל כמובן בכוונת מכוון, שמו ידיהם על מספר פריטים יקרי ערך לבעליהם וזרעו הרס במקום. כשיורדים יורדים עד לתהום משך כל התחוללות הפרעות ההרס והתבהלה נכח במקום משגיח הישיבה טוביה שטיצברג שפיקח על המבצע החוליגני, ללמדך שנערים בעלי דם חם מנוצלים על ידי אישי מערכת חסרי א-לוהים. https://twitter.com/The_Gerrer

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2021 11:17 לינק ישיר 

אני לא מבינה למה מנהיגי הציבור החרדי וחסידי שותקים
ולא מוצאים מכתב נגד גור נדלן על הטרור שעולה בדרגה בכל פעם מחדש !!
למה עיתון המבשר לא מוציא מחאה נגד חסידות גור ??
בשבוע שעבר אחוז טרוף קרע בשבת גיליונות של העלון נאות דשא !!
הרב שאול אלתר עבר ועובר הטרדות מה השלב הבא רצח ??

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2021 12:12 לינק ישיר 

שרית560 כתב:
אני לא מבינה למה מנהיגי הציבור החרדי וחסידי שותקים
ולא מוצאים מכתב נגד גור נדלן על הטרור שעולה בדרגה בכל פעם מחדש !!
למה עיתון המבשר לא מוציא מחאה נגד חסידות גור ??
בשבוע שעבר אחוז טרוף קרע בשבת גיליונות של העלון נאות דשא !!
הרב שאול אלתר עבר ועובר הטרדות מה השלב הבא רצח ??

נשלח מהאנדרואיד שלי

נפלת מהירח?
ממתי ההנהגה החרדית יוצאת נגד עוולות וטרור?
תבקשי מהם לחתום נגד "פגעי הטכנולוגיה" או "פרצת האקדמיה" ואז תראי איך הם מתגייסים בקלות..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2021 01:34 לינק ישיר 

ממתי קהילה אחת באה לבקר קהילה שניה?
דוגרי, אני לא שייך לגור ומצידי שיכו אחד את השני עד זוב דם.
האם הקהילות הליטאיות ביקרו אחד את השני כשפונוביץ הכו זה את זה עד זוב דם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2021 02:12 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
ממתי קהילה אחת באה לבקר קהילה שניה?
דוגרי, אני לא שייך לגור ומצידי שיכו אחד את השני עד זוב דם.
האם הקהילות הליטאיות ביקרו אחד את השני כשפונוביץ הכו זה את זה עד זוב דם?

היה מתאים לו היית מחליף את שם הניק שלך מ"איש חשוב" ל"אני לא גערער"- 
ואגב, למה מצידך שיכו אחד את השני עד זוב דם (אצלך תמיד זה אחד את השני כי שניהם אלימים באותה מידה כמובן)?
רק מקודם [באשכול סמוך] תקפת את ''חריף ומקשה" על היותו מצייר את הציבור החרדי כאלים
היה מצופה מאיש שלום שכמוך לכתוב מצידי שיעשו שלום אחד עם השני. למה אתה מאחל ליהודים זוב דם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2021 06:16 לינק ישיר 

חצינזק כתב:

ואגב, למה מצידך שיכו אחד את השני עד זוב דם (אצלך תמיד זה אחד את השני כי שניהם אלימים באותה מידה כמובן)?
רק מקודם [באשכול סמוך] תקפת את ''חריף ומקשה" על היותו מצייר את הציבור החרדי כאלים
היה מצופה מאיש שלום שכמוך לכתוב מצידי שיעשו שלום אחד עם השני. למה אתה מאחל ליהודים זוב דם?

למה שיכו אחד את השני? כי גור תורה ונדלן קיבלו מנת משכל נמוכה מה לעשות, (מבלי להכליל את כולם, יש המוני אברכי גור צדיקים שלא פוגעים בזבוב) ושני הצדדים מבינים כנראה הכי טוב את שפת המכות, מי כמוך יודע..
ומר חריף ומקשה ביקש להכליל את כל החרדים, בזמן שקהילות בודדות כמו גור הולכות באלימות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2021 07:16 לינק ישיר 
momeir

איש_חשוב כתב:

למה שיכו אחד את השני? כי גור תורה ונדלן קיבלו מנת משכל נמוכה מה לעשות, (מבלי להכליל את כולם, יש המוני אברכי גור צדיקים שלא פוגעים בזבוב) ושני הצדדים מבינים כנראה הכי טוב את שפת המכות, מי כמוך יודע..
ומר חריף ומקשה ביקש להכליל את כל החרדים, בזמן שקהילות בודדות כמו גור הולכות באלימות

עובדתית יש כאן רודף (גור נדל"ן) שמשתמש לאורך זמן באמצעים אלימים ונרדף (גור תורה) שמבליג ומבליג וממשיך לחטוף. 
לא מבין מה האינטרס שלך להציג זאת כ: " שיכו האחד את השני " ? כאילו שיש סימטריה בין השניים.
אין שום קשר בין 'מנת משכל' לעבריינות ובריונות.
תסתכל במראה ותראה שעל אף מנת משכל נמוכה, אתה לא בריון וגם לא עבריין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2021 12:49 לינק ישיר 

במלחמה בין צפון גוריאה הקומוניסטית והדיקטטורית לבין גור הדרומית והשפויה. מי שתומך בצפון גוריאה או עושה סימטריה בין הצדדים, בעיקר מעיד על עצמו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2021 19:54 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
במלחמה בין צפון גוריאה הקומוניסטית והדיקטטורית לבין גור הדרומית והשפויה. מי שתומך בצפון גוריאה או עושה סימטריה בין הצדדים, בעיקר מעיד על עצמו.

ההשוואה שלך בין יהודים לצפון קוריאה מעידה גם היא עליך
אבל אין צורך בעדות, הציבור כאן כבר מכיר ברמת השנאה שלך לכל יהודי עם זקן וכובע, ויודע מה? אתה הוא זה שסובל מכך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2021 20:30 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

ההשוואה שלך בין יהודים לצפון קוריאה מעידה גם היא עליך
אבל אין צורך בעדות, הציבור כאן כבר מכיר ברמת השנאה שלך לכל יהודי עם זקן וכובע, ויודע מה? אתה הוא זה שסובל מכך.

אם לשפוט על פי הציבור כאן
אז כבר כבר מזמן הוכרע שיש דמיון רב בין שיטות דיקטטוריות לבין השלטון בגור.
גם במקרה הזה ברור מיהו הסובל העיקרי.
ישנה גם הכרעה ברורה בשאלות
מי נרדף ומי רודף
מי צדיק ומי אינו...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מה יהיה איתכם, גור?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext