| נשלח ב-2/1/2021 21:46 |
|
| |
פעם ראשונה בחיי שאני מסכים עם ח"כ אלעזר שטרן
ח"כ ישראל אייכלר היה אמור לכנס ביום שישי לתפקידו כסגן יושב ראש הכנסת במסגרת הרוטציה בין 'אגודת ישראל' ל'דגל התורה', אלא שבהצבעה שהתנהלה בוועדת הכנסת נתקלו חברי הכנסת בהתנגדות חריגה מצד יש עתיד יחד עם כחול לבן שמונעים את המינוי. במהלך הדיון, הביע חבר הכנסת אלעזר שטרן מ'יש עתיד' התנגדות למינוי ואמר: "חה"כ אייכלר לא מוסיף כבוד לתורה, הוא בוודאי לא מוסיף כבוד לכנסת, אני חושב שכדאי לבדוק את ההתבטאויות שלו מעל הדוכן". לטענת שטרן, "הוא נושא לשווא את שם השואה על שפתיו, הוא משתמש בזה בכל מקום אפשרי". שטרן הוסיף: "(אצל חבר הכנסת ישראל אייכלר א.ק.), כל דבר יכול להיות אנטישמיות, הוא מייצר שנאה בין יהודים לבין לא יהודים". בפועל ההצבעה הראשונה אושרה ברוב הדרוש כשחבר הכנסת אלעזר שטרן הגיש רביזיה ובשיתוף פעולה עם כחול לבן, יושב ראש הוועדה ח"כ איתן גינזבורג לא העלה במשך כמה ימים את הרביזיה להצבעה ועל כן המינוי של אייכלר עדיין לא אושר.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2021 00:00 |
|
| |
חחחחחחחחחח
עם כזאת "פעם ראשונה " מי צריך פעם מיליון.....
למדנו הערב דרגה חדשה ב"בכל יום יהיו בעיניך כחדשים" ודוק היטב היטב בזה..........
תוקן על ידי פצקו ב- 03/01/2021 00:01:14
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2021 01:13 |
|
| |
ומאיפה השנאה של אלעזר שטרן לאייכלר אם לא ממכם כאן בחדרי חרדים. ויש להניח שזו לא פעם ראשונה שאתה מסכים עם דברי שטרן.
הוא אשר אמרו מהרסייך ומחריבייך ממך יצאו
השנאה העצמית והגלותיות כאן בפורום כבר עוברים את יש עתיד מרץ ליברמן ובורג.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2021 03:50 |
|
| |
לרגע חשבתי לכתוב לך שאתה ואלעזר שטרן מסכימים על אותו עניין מסיבות שונות, אך במחשבה נוספת אתה אולי רק רוצה לחשוב שהסיבות שלכם שונות.. נ.ב. אייכלר הוא ממש לא כוס התה שלי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2021 07:07 |
|
| |
אליעזר שטרן הוא 'שונא חרדים' מובהק עם קבלות. 'מזרוחניק' של פעם (סגנון הפועל המזרחי). המושקה של 'יש עתיד' רוצה להוכיח שהוא יותר אנטי חרדי מהבוס החילוני
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2021 12:51 |
|
| |
| momeir כתב: |  | אליעזר שטרן הוא 'שונא חרדים' מובהק עם קבלות. 'מזרוחניק' של פעם (סגנון הפועל המזרחי). המושקה של 'יש עתיד' רוצה להוכיח שהוא יותר אנטי חרדי מהבוס החילוני |
|
אתה מעליב את הפועל המזרחי, הנ"ל הרבה יותר גרוע. אבל צריך לקבל את האמת ממי שאמרה.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2021 13:56 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
| momeir כתב: |  | אליעזר שטרן הוא 'שונא חרדים' מובהק עם קבלות. 'מזרוחניק' של פעם (סגנון הפועל המזרחי). המושקה של 'יש עתיד' רוצה להוכיח שהוא יותר אנטי חרדי מהבוס החילוני |
|
אתה מעליב את הפועל המזרחי, הנ"ל הרבה יותר גרוע. אבל צריך לקבל את האמת ממי שאמרה. |
|
אכן. מותר לקבל ביקורת על נציג חרדי כשיש לה מקום. ובמקרה זה אני מוכרח להודות שיש משהו בדבריו של שטרן. ואני לא מאמין לעצמי שאני מעז להזדהות עם דבר מה שאמר נציג יש עתיד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2021 14:00 |
|
| |
כמובן שיהיו פה ניקים לא חכמים במיוחד שיאשימו אותי בשנאת חרדים. אז אני מקדים ואומר שאדם כמוני בוגר ישיבות וכוללים, לא צריך להתנצל על ביקורת לגטימית שאני מטיח באייכלר ודומיו. עם כל הכבוד, אייכלר, ליצמן וטסלר ודומיהם צריכים להתנצל על הצורה הנלעגת והעילגת בה הם מייצגים אותי. אני הצבעתי להם בקביעות מעת עומדי על דעתי, אני שלחתי אותם, מגיע לי מהם הרבה יותר מהבדיחות המהלכות האלו, במיוחד שזה גם לא מצחיק. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2021 14:22 |
|
| |
| מלח_דק כתב: |  | כמובן שיהיו פה ניקים לא חכמים במיוחד שיאשימו אותי בשנאת חרדים. אז אני מקדים ואומר שאדם כמוני בוגר ישיבות וכוללים, לא צריך להתנצל על ביקורת לגטימית שאני מטיח באייכלר ודומיו. עם כל הכבוד, אייכלר, ליצמן וטסלר ודומיהם צריכים להתנצל על הצורה הנלעגת והעילגת בה הם מייצגים אותי. אני הצבעתי להם בקביעות מעת עומדי על דעתי, אני שלחתי אותם, מגיע לי מהם הרבה יותר מהבדיחות המהלכות האלו, במיוחד שזה גם לא מצחיק. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|

|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2021 14:32 |
|
| |
| מלח_דק כתב: |  | כמובן שיהיו פה ניקים לא חכמים במיוחד שיאשימו אותי בשנאת חרדים. אז אני מקדים ואומר שאדם כמוני בוגר ישיבות וכוללים, לא צריך להתנצל על ביקורת לגטימית שאני מטיח באייכלר ודומיו. עם כל הכבוד, אייכלר, ליצמן וטסלר ודומיהם צריכים להתנצל על הצורה הנלעגת והעילגת בה הם מייצגים אותי. אני הצבעתי להם בקביעות מעת עומדי על דעתי, אני שלחתי אותם, מגיע לי מהם הרבה יותר מהבדיחות המהלכות האלו, במיוחד שזה גם לא מצחיק. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מי שחוזר על אותה שגיאה פעמיים שלא יצפה לתוצאה אחרת. לא הצטרפתי לביקורת אבל באופן כללי, מי שלא מרוצה מתוצאות הצבעתו שיעשה חושבים מחדש, אחרת אם "הפרה" ממשיכה לתת חלב למה להחליף את הרפתן?
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 03/01/2021 14:52:06
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2021 15:28 |
|
| |
האלוף אלעזר שטרן הוא מהדורה מפגרת של הרא"ל גנץ. מה הקשר בין הביקורת (הלגמרי מוצדקת) על אייכלר ובין העובדה שעכשיו תורו לכהן כיו"ר הכנסת?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2021 19:39 |
|
| |
momeir
|
מזדהה לגמרי עם הביקורת הנ"ל. אלא ששנאת אליעזר שטרן לא תלויה באיכות וברהיטות הנציגים החרדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2021 19:46 |
|
| |
ישראל אייכלר בתולדות חייו הזיק לציבור החרדי יותר מאשר הועיל
מי שנתן לטומי לפיד את הלגיטימציה הציבורית לפגוע בחרדים היה ישראל אייכלר !
ההופעות הפתטיות, והטיעונים הלא הגיוניים מבחינת החילוני המצוי, בטלוויזיה,
רק גרמו לשנאת חרדים ולהקמת המפלגה של טומי לפיד.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2021 22:54 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  |
ישראל אייכלר בתולדות חייו הזיק לציבור החרדי יותר מאשר הועיל
מי שנתן לטומי לפיד את הלגיטימציה הציבורית לפגוע בחרדים היה ישראל אייכלר !
ההופעות הפתטיות, והטיעונים הלא הגיוניים מבחינת החילוני המצוי, בטלוויזיה,
רק גרמו לשנאת חרדים ולהקמת המפלגה של טומי לפיד.
|
|
|
|
|
|
|