בית פורומים בחדרי חרדים

חסיד תושב ערד זכה בתביעה נגד קווי הנייעס בגין "צינתוקים" - 34,300 ש"ח

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/1/2021 01:32 לינק ישיר 
חסיד תושב ערד זכה בתביעה נגד קווי הנייעס בגין "צינתוקים" - 34,300 ש"ח

תקדים: חסיד תושב ערד זכה בתביעה נגד קווי הנייעס, וזכה היום (ראשון) בבית משפט בפיצוי של 700 ₪ על כל צינתוק (צליל וניתוק) שמוגדר דואר זבל, ובסך הכל זכה ב-34,300 ₪ פיצוי .

בתביעה שמתנהלת מזה כשלוש שנים תבע יהודה אריה לייב קופרברג, מפעיל הארגון "זכותך - מוקד סיוע לתביעות קטנות", פיצוי מחברת "ימות המשיח" על הודעות "צלצול - ניתוק" (צינתוק) פרסומיות שקיבל.
התביעה התנהלה תחילה בבית משפט לתביעות קטנות, אך לאחר מכן עברה לבית משפט השלום בירושלים.

בתביעה טען קופרברג כי על חברת "ימות המשיח" לשלם על פי חוק הספאם עבור כל שיחה שקיבל ובנוסף עליה לחשוף בפניו את האחראיים לשיחות בכדי שיוכל לתבוע אותם.

חברת "ימות המשיח" סירבה לכל אורך הדרך לחשוף את פרטי לקוחותיה בטענה כי התובע מעוניין בדבר משיקולים פוליטיים.

השופט אישר לחברת "ימות המשיח" לא לחשוף את פרטי לקוחותיה, אך טען שלאי חשיפת הלקוחות עלול להיות משקל ראייתי.

השופט פסק כי מכיוון שהנתבעת לא הביאה ראיות כי במקרה זה נשמר החוק, וכי למרות שהחברה יכלה לכל הפחות לפנות ללקוחותיה ולהביא מהם ראיות שהפנייה נעשתה כחוק לא הובאו ראיות שכאלה, ניתן להניח כי הפנייה נעשתה שלא כחוק.

בנוסף, השופט קבע כי מכיוון שחברת "ימות המשיח" עצמה מרוויחה כסף מכל דקה נכנסת, לחברה עצמה יש אינטרס להגדיל את כמות הדקות ומשך החברה איננה מוגדרת כ-"פלטפורמה" אלא כמפרסמת בעצמה.

מכיוון ש-"ימות המשיח" לא מרוויחים את כל הכסף אלא חלקו עובר למפעיל הקו, השופט קבע כי חברת "ימות המשיח" תשלם 700 ש"ח לכל שיחה שבוצעה במקום הסכום המופיע בחוק שעומד על 1000 ש"ח.

השופט קיבל את צילומי המסך של התובע כראיה, ופסק שעל חברת "ימות משיח" לשלם 700 ש"ח לכל שיחה שהופיעה בצילומי המסך של הטלפון, וס"ה 34,300 ש"ח.

הפסיקה מהווה מכה קשה לחברת "ימות המשיח" מכיוון שפסיקה זו סוללת את הדרך לתביעות בסכומי עתק שעלולים להגיע למאות מליוני שקלים על שיחות דומות שבוצעו דרך מערכות החברה בשנים האחרונות.

לחברת "ימות המשיח" יש אפשרות לערער על הפסיקה, כך שייתכן שהסיפור עדיין לא נגמר.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2021 04:40 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2021 07:27 לינק ישיר 

חברות הפח שהתעשרו מכל מיני קומבינות דינן להסגר והכסף שהרוויחו אני מקווה שזה יפסק סופית והכסף הגזול הזה יחזור לציבור. חבל שחברי הכנסת החרדים לא מחוקקים חוק נגד התופעה הבזויה של הצינתוקים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2021 07:42 לינק ישיר 
חסיד גור, זכה בתביעה נגד צינתוקים בסלולר ''כשר'' של ...

לה''ו. גור!!!
האירוניה קפצה באנג'י.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2021 09:01 לינק ישיר 

ומה עם גזל
כסף שהוציאו בערכאות זה גזל גמור.
כנראה שהוא לא חסיד .

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2021 09:36 לינק ישיר 
מצדרביעי

אמתצמח כתב:
ומה עם גזל
כנראה שהוא לא חסיד .

נשלח מהאנדרואיד שלי

השאלה היא האם החברה הייתה מוכנה לבוא לדין תורה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2021 09:46 לינק ישיר 

אמתצמח כתב:
ומה עם גזל
כנראה שהוא לא חסיד .

לא מדובר רק בממון
מה עם גרימת צער לאלפי יהודים שוב ושוב, זה צונתק באמצע תפילה, זה באמצע שיעור, (לא תמיד זוכרים להשקיט או לכבות את הטלפון ויש כאלו שחייבים להיות זמינים מסיבה שלהם) זה באמצע פגישה חשובה, וזה סתם העירו אותו באמצע שינה, וסתם כך להוציא את הטלפון מהכיס לענות לשיחה ולגלות ששוב מישהו שיגע אותך כדי להכניס לכיס שלו ים כסף
לא מקנא מדיני שמים לאותם אנשים שפלים ובזוים העומדים בראש המערכת הזאת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2021 14:52 לינק ישיר 

ממתין שמישהו ירים את הכפפה ויגיש נגד החלאות אדם האלו תביעה ייצוגית שתרושש אותם ותגרום להם לרדת מאיתנו סופסוף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2021 15:08 לינק ישיר 

מציע גם תביעה ייצוגית נגד חיוביים המסתובבים במרחב הציבורי ומפיצים מחלות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2021 16:00 לינק ישיר 

מה הקשר? מדוע שלא תגיש תביעה ייצוגית נגד אלו שנוהגים בכביש כמו מטורפים או נגד אלו שחוצים את הכביש ללא הודעה מוקדמת עם הרא בעננים?! החברות תקשורת האלו דינם להיסגר והלוואי ולא באו לעולם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2021 16:06 לינק ישיר 

פיינרך כתב:

מציע גם תביעה ייצוגית נגד חיוביים המסתובבים במרחב הציבורי ומפיצים מחלות.

אם הR הוא 1.29 אז התביעה ייצוגית זה רק ל1.29 אנשים.

השאר זה גרמא דגרמא ופטור

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2021 16:36 לינק ישיר 

אשכול אחד עם נחת בתוך כל ההבל והרוע.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > חסיד תושב ערד זכה בתביעה נגד קווי הנייעס בגין "צינתוקים" - 34,300 ש"ח
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext