בית פורומים בחדרי חרדים

ח"כ גפני אמנם נמצאים אנו לפני בחירות אבל יש גבול כמה ניתן לשקר את המצביעים.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/1/2021 19:17 לינק ישיר 
ח"כ גפני אמנם נמצאים אנו לפני בחירות אבל יש גבול כמה ניתן לשקר את המצביעים.

יקיריי, יש גבול כמה ניתן לשקר את המצביעים החרדים :הרי במשך מספר כנסות החרדים מצביעים נגד חוק ההתגברות אז בהחלט מצופה מהבג"ץ לשמור על המדינה כמדינה דמוקרטית ולהתיר למרבה הצער הכנסת חמץ בפסח לבתי החולים ואף למכור במרכולים ר"ל: בעצם גם הסיעות החרדיות תומכות בקביעת הבג"ץ אחרת הם היו הראשונים לתמוך בחוק ההתגברות.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2021 19:21 לינק ישיר 

כפי שאני מבין, קצת בדקתי, זה לא קשור בחוק ההתגברות. בג"ץ קבע שהחוק הנוכחי אינו מאפשר זאת. אפשר לעשות תיקון פשוט לחוק ושלום על ישראל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2021 19:25 לינק ישיר 

נו, אז כל שכן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2021 19:30 לינק ישיר 

אני רציתי פסקת התגברות אז הצבעתי זהות בסבב הראשון.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2021 20:16 לינק ישיר 

אף אחד לא באמת רוצה פסקת התגברות בטח לא ברוב רגיל.
זה רק הדרך של פוליטיקאים מושחתים להסית נגד מערכת המשפט, או של פוליטיקאים שרוצים לקרוץ למצביעים עבריינים ששונאים את מערכת המשפט והצדק.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2021 20:34 לינק ישיר 

YYona כתב:
זה רק הדרך של פוליטיקאים מושחתים להסית נגד מערכת המשפט, או של פוליטיקאים שרוצים לקרוץ למצביעים עבריינים ששונאים את מערכת המשפט והצדק.

נשלח מהאנדרואיד שלי

צדק זה רק כוכב. "מקום המשפט שם הרשע"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/1/2021 10:46 לינק ישיר 

YYona כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה באמת חושב שרוב בכנסת פחות מוסרי ממותב אקראי בבג"ץ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/1/2021 12:57 לינק ישיר 
"יתד נאמן"-לא קיבלתם עיתון היום?.נשלח לכם אותו מחר..(אולי)

שחור_כתום כתב:
אני רציתי פסקת התגברות אז הצבעתי זהות בסבב הראשון.

נשלח מהאנדרואיד שלי

בגלל הזהות ההיא היו 4 בחירות ..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/1/2021 13:18 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

YYona כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

רוב קואליציוני אקראי לא מייצג כלום. לא צריך לספר לך על חברי ממשלה שמתפתים למנעמי השלטון ומצביעים פעם אחר פעם נגד הערכים של המצביעים...

גפני ודרעי הפרלמנטרים הכי מנוסים הם ידעו לתקן חוקי יסוד במה שיעניין אותם באמת, גם ככה פסילת חוקים זה דבר נדיר  ואין להם סיבה להפוך את הנוהל, טוה להם ככה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/1/2021 13:39 לינק ישיר 

YYona כתב:
לךתדע1 כתבה:

YYona כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

רוב קואליציוני אקראי לא מייצג כלום. לא צריך לספר לך על חברי ממשלה שמתפתים למנעמי השלטון ומצביעים פעם אחר פעם נגד הערכים של המצביעים...

גפני ודרעי הפרלמנטרים הכי מנוסים הם ידעו לתקן חוקי יסוד במה שיעניין אותם באמת, גם ככה פסילת חוקים זה דבר נדיר  ואין להם סיבה להפוך את הנוהל, טוה להם ככה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

בזמן שמשפטנים דגולים  נפסלים לכהן בעליון, דוגמת פרו' גביזון המנוחה  ואחרים רק משום שלא הייתה להם אגנדה מתאימה אז אין כזה הבדל בין השופטים לבין הפוליטיקאים שככלות הכול נבחרו .אתה בהחלט צודק שלא אכפת לפוליטיקאים מהסיעות החרדיות מהכנסת חמץ וכו' אחרת מזמן היו מוציאים את הדרך לתקן את הלאקונה בחוק

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 12/01/2021 13:48:09

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ח"כ גפני אמנם נמצאים אנו לפני בחירות אבל יש גבול כמה ניתן לשקר את המצביעים.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext