האם נכון כי הרב משולם שינקר זצל קיבל חיסון שבוע לפני פטירתו?
א' מבני משפחתו טוען ששבוע לפני הפטירה הוא קיבל את החיסון, ושבוע אח"כ נפטר מדום לב. האם יש קשר? תלוי את מי שואלים. וד"ל.
נשלח ב-11/1/2021 22:03
אומרים שהוא ראה את המכתב של רצ פרידמן לא להתחתן עם מי שלקח חיסון וזה שבר אותו
נשלח ב-11/1/2021 23:16
momeir
רבים מחולי הקורונה מדווחים על תופעות לוואי גם אחרי ההחלמה. מיליונים מתחסנים בעולם (בישראל לבדה 1.8 מיליון) ואין תופעות לוואי. אבל 'הנבערים' ממשיכים עם ההבלים.
תוקן על ידי momeir ב- 11/01/2021 23:15:53
נשלח ב-11/1/2021 23:32
לכל המתלהמים והנבערים. תענו תשובות קצת יותר עניניות.
נשלח ב-11/1/2021 23:36
אם תסביר את וד"ל אולי נוכל לעזור לך...
נשלח ב-11/1/2021 23:37
אין הרי שום תשובה שתשכנע אותך ושכמותך אז למה לבזבז הקלדה
נשלח ב-12/1/2021 08:55
בינתיים כל התשובות שנכתבו כאן 'מאוד מאוד' משכנעות.
נשלח ב-12/1/2021 09:00
הריני מכוון למצוות חסד ואענה לך ואם זה נכון מה זה אומר האם בשאר החיסונים אין איזה סיכון של אחד ל100000 או משהו באיזור הזה. אפילו הפלג של הרב דויטש מאשר לנאמניו להתחסן
נשלח ב-12/1/2021 09:05
דחוף! להעביר למליוני המחוסנים אזהרה שהם היו צריכים למות לפני שבוע.
נשלח ב-12/1/2021 09:16
אפילו תניח שזה נכון מאד מאד אז זה יהיה מקרה מות שלישי מהחיסון? 3 ל1,800,000 זה עדיין נכון להתחסן ןאחוז המוות מקורונה גדול הרבה יותר
נשלח ב-12/1/2021 09:20
לכל מתנגדי החיסונים, שי',
אנו מבינים את החששות שלכם ולכן אנו ממליצים לכם לא להתחסן.
בברכת בריאות שלימה,
המתחסנים המתחשבים
נשלח ב-12/1/2021 11:30
קול_ששון כתב:
לכל מתנגדי החיסונים, שי',
אנו מבינים את החששות שלכם ולכן אנו ממליצים לכם לא להתחסן.
בברכת בריאות שלימה,
המתחסנים המתחשבים
בהחלט שאפשר להבין את החששות מהחיסון. זה מסוכן מאד מאד. לפני שבוע התפרסם על שני קשישים שנפטרו שעה קלה אחרי שחוסנו, שמענו גם על תופעות לווי נוראות אצל חלק מהמתחסנים והיה אפילו אחד שיום אחרי החיסון לקה בתסמונת דאון.
חוץ מזה שהם בכלל לא עוזרים. כמו שהמסיכות והסגרים לא עוזרים.
נשלח ב-12/1/2021 12:49
בתור אחד שקיבל כבר מנה ראשונה ועוקב אחרי החדשות אני יכול לומר בפה מלא שהמנה הראשונה היא כלום שבכלום. צריך להיות מאוד מאוד "מוכשר" כדי שייגרם לך צל צילו של נזק מזה . הנכון הוא שאחרי המנה השניה יש יותר דיווחים על תופעות לוואי לא נוראיות שחולפות אחרי יום או יומיים.
מי שלא רוצה להתחסן זה בסדר גמור. בקרוב נוכל לבקר אותו במחלקת קורונה לקנח לו את האף או להחליף סיר לילה אם צריך. תמשיכו בחיים השחורים והקודרים שלכם בזמן שאני אטוס לדובאי או וואט אבער ...
בתור אחד שקיבל כבר מנה ראשונה ועוקב אחרי החדשות אני יכול לומר בפה מלא שהמנה הראשונה היא כלום שבכלום. צריך להיות מאוד מאוד "מוכשר" כדי שייגרם לך צל צילו של נזק מזה . הנכון הוא שאחרי המנה השניה יש יותר דיווחים על תופעות לוואי לא נוראיות שחולפות אחרי יום או יומיים.
מי שלא רוצה להתחסן זה בסדר גמור. בקרוב נוכל לבקר אותו במחלקת קורונה לקנח לו את האף או להחליף סיר לילה אם צריך. תמשיכו בחיים השחורים והקודרים שלכם בזמן שאני אטוס לדובאי או וואט אבער ...