| נשלח ב-18/1/2021 19:17 |
|
| |
ראש הממשלה שוחח הבוקר עם מנהיג הציבור הליטאי וביקשו להשאיר את הת"תים סגורים
רה״מ שוחח הבוקר עם יענקי קניבסקי, נכדו של הרב קניבסקי לקראת ההכרזה על הארכת הסגר והציג לו את נתוני התחלואה והשפעת החיסונים כדי לשכנע את הרב לתמוך בהמשך סגירת תלמודי התורה נתניהו ביקש שהרב ייצא בקריאה להמשיך את סגירת המוסדות אם הסגר יוארך. ״צריך לעשות מאמץ אחרון כדי לנצח את הנגיף״. 
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2021 19:29 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2021 19:29 |
|
| |
יפה שראש הממשלה עושה את זה מול יענקוש היקר. לפני ההתנתקות שלחו את בוזי הרצוג (אז, חכ זוטר) לרב אלישיב ועוד כמה, מצויד בכמה הבטחות על תקציב, כדי שיוציאו מכתב דעת תורה נגד ההפגנות על ההתנתקות.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2021 19:43 |
|
| |
לה''ו. הכי עצוב זה, שאחרי ה120 של ר' חיים, יענקוש אשכרה ייהפך לגדול, ואוי יהיה למי שיזכיר את הפוסטים העכשוויים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2021 19:52 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  |
לה''ו. הכי עצוב זה, שאחרי ה120 של ר' חיים, יענקוש אשכרה ייהפך לגדול, ואוי יהיה למי שיזכיר את הפוסטים העכשוויים נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2021 19:59 |
|
| |
מי יודע
עם הפולחן ועגל הזהב שהקימו הליטאים אל תהיה בטוח שזה יסתיים לאחר המאה ועשרים של ר' חיים ייתכן ויבזו וישתמשו בו לאחר מותו לא פחות מאשר בחייו, לך תדע על איזו צווה יחתימו אותו.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2021 20:14 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | | hot_tr כתב: |  |
לה''ו. הכי עצוב זה, שאחרי ה120 של ר' חיים, יענקוש אשכרה ייהפך לגדול, ואוי יהיה למי שיזכיר את הפוסטים העכשוויים נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
יש גם דוגמה של ר שרגא שטינמן אז לך תדע לפעמים זה כן מצליח
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2021 21:47 |
|
| |
כמובן שהנושא איננו ש"ינקי" יהיה "גדול", אלא ששאקי יהיה ,וכך ינקי יוכל להשאר רלוונטי.
אבל בין שרגא שטיינמן לשאקי קנייבסקי יש הבדל מהותי.
שרגא שטיינמן, הוא איש שיחה פיקח ,ממולח ומבין עניין, שבלי קשר לשאלת גדלותו, רבים נהנים להתייעץ ולשוחח עימו.
שאקי קנייבסקי ,לעומתו, יוכל "לגדול", רק אם הציבור יאמין בגדלותו,ובכך ש"דעתו דעת תורה".
תוקן על ידי מוישה_וחצי ב- 18/01/2021 21:51:10
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2021 00:06 |
|
| |
בקיצור הכל נשאר במשפחה
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2021 00:09 |
|
| |
בקיצור נהנים לשוחח איתו, יש לי כמה מועמדים לתחרות הגדול הבא
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2021 00:11 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | בקיצור הכל נשאר במשפחה
|
|
אני מסביר בהרחבה למה לשאקי וינקי אין שום סיכוי להשאר רלוונטיים, ואיך אתה "מסכם" את הדברים? "הכל נשאר במשפחה".
הייתי אומר שיש כאן בפורום מוטציות חדשות וקטלניות של המושג טרול....
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2021 00:27 |
|
| |
| ליטאישעבר כתב: |  | | בקיצור נהנים לשוחח איתו, יש לי כמה מועמדים לתחרות הגדול הבא |
|
נו באמת, מה אתה לא מבין.
ברור שליח"צ יש תרומה משמעותית לעניין. אף אחד לא מתכחש לזה. בדיוק כמו שלכל מוצר פופולרי יש גם פירסומת. אבל יח"צ לבד לא מספיק, בדיוק כמו שאם אני אעשה פרסומת בכל העיתונות לסנדלים ,זה לא יהפוך אותם למוצר לוהט.
יח"צ טוב בשביל שהציבור ישמע על השם שלך וירחרח מה אתה.ומה יש לך למכור.
מי שיש לו עצות והדרכות מעניינות לספק לציבור, הפרסומת והיח"צ יכולים לעזור לו.
אבל בן אדם שרק יגיד בו"ה ולגדל זקן,אז אם הציבור מאמין בקדושתו ובגדלותו,ובכך שדבר ד' בפיו- זה דבר אחד. אבל אם לא. יח"צ לא יעזור לו הרבה. אגב, גם אריה אלישיב ניסה כמה חודשים לשווק את אבא שלו ר' מוישה. ראינו בדיוק כמה זה הצליח.
תוקן על ידי מוישה_וחצי ב- 19/01/2021 00:32:17
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2021 00:31 |
|
| |
על דא קא בכינא
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2021 00:34 |
|
| |
לא הבנתי בדיוק על איזו נקודה אתה בוכה. אבל אני רק רציתי לחדד נקודה אחת- ההצלחה של שרגא שטיינמן לא נותנת ולו שמץ של תקווה לשאקי קנייבסקי ולבניו.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2021 00:36 |
|
| |
| מוישה_וחצי כתב: |  | בקיצור הכל נשאר במשפחה
אני מסביר בהרחבה למה לשאקי וינקי אין שום סיכוי להשאר רלוונטיים, ואיך אתה "מסכם" את הדברים? "הכל נשאר במשפחה".
הייתי אומר שיש כאן בפורום מוטציות חדשות וקטלניות של המושג טרול.... |
|
נראה שדרך ארץ ותרבות שיח אלו מושגים שזרים לך לחלוטין
כתבת:
שאקי קנייבסקי ,לעומתו, יוכל "לגדול", רק אם הציבור יאמין בגדלותו,ובכך ש"דעתו דעת תורה".
הציבור עשוי להאמין בזה (חלילה) עם השיווק הנכון ועם הצוואה הנכונה, שהוא ידא אריכתא של של מי שחלק גדול מהציבור רואה בו יותר מהקב"ה.
מה לעשות שלמרבה הצער והבושה רוב הציבור הליטאי דהיום מזמן עקף את המשיחיסטים של חב"ד.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2021 14:16 |
|
| |
המנהיג ענה לנתניהו שעד סוף השבוע יכריעו בעניין "המשך סגירת תלמודי התורה"
|
|
|
|